Menu
Το καλάθι σας

ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA

Προηγούμενο ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX CHARLIE ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX CHARLIE
Επόμενο ΡΟΛΟΙ GARMIN VENU 2 PLUS BLACK WITH SLATE BEZEL ΡΟΛΟΙ GARMIN VENU 2 PLUS BLACK WITH SLATE BEZEL
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA
 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Διαθέσιμο 1-3 μέρες
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: GARMIN
Προβολές: 2261
899,00€

ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA - ΡΟΛΟΓΙΑ - GPS

ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA

ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA. Το Tactix® Delta είναι το αυθεντικό tactical ρολόι με GPS κατασκευασμένο σύμφωνα με στρατιωτικά πρότυπα (MIL-STD-810) και συνδυάζει τακτική λειτουργικότητα με κορυφαίες λειτουργίες απόδοσης. Νέες επιχειρησιακές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας stealth, η οποία απενεργοποιεί το διαμοιρασμό της θέσης GPS και τις ασύρματες επικοινωνίες σύμφωνα με τους κανονισμούς, αλλά και ένα kill switch το οποίο μπορεί να διαγράψει ότι έχει αποθηκευμένο ο χρήστης στη μνήμη του. Διαθέτει επίσης τη λειτουργία Jumpmaster για να σας βοηθήσει να υπολογίσετε το σημείο ανοίγματος του αλεξίπτωτου και να σας καθοδηγήσει προς το επιθυμητό σημείο αμέσως μετά τη πτώση σας, καθώς επίσης και προβολή σημείου, διπλής μορφοποίησης θέσης GPS, ένα προφορτωμένο προφίλ επιχειρησιακής δραστηριότητας και συμβατότητα με κιάλια νυχτερινής όρασης. Αυτή η ανθεκτική συσκευή προσφέρει εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης, δυναμική τρεξίματος / ποδηλασίας και περιβαλλοντικά προσαρμοσμένη εκτίμηση VO2 max. Για να μεγιστοποιήσετε τον χρόνο χρήσης, οι προσαρμόσιμες λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας σας επιτρέπουν να βλέπετε και να ελέγχετε την επίδραση που έχουν οι διάφορες ρυθμίσεις και τα αισθητήρια στην αυτονομία της μπαταρίας. Η έκδοση Sapphire προσθέτει την ποιότητα και την ανθεκτικότητα ενός αντιχαρακτικού κρύσταλλου από ζαφείρι, της στεφάνης από ατσάλι με μαύρη επικάλυψη DLC και το ατσαλένιο καπάκι με μαύρη επικάλυψη PVD.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Εξειδικευμένες επιχειρησιακές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Jumpmaster, προβολής σημείου, διπλής μορφοποίησης θέσης GPS, νυχτερινής όρασης και προφορτωμένο προφίλ επιχειρησιακής δραστηριότητας

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ STEALTH ΚΑΙ KILL SWITCH

Επιχειρησιακές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας stealth για να αποκρύψει πληροφορίες για την τοποθεσία σας και kill switch για να διαγράψει όλα τα δεδομένα του χρήστη και τις πληροφορίες τοποθεσίας του σύμφωνα με τις στρατιωτικές οδηγίες.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΛΙΚΑ

Ανθεκτική και εκλεπτυσμένη σχεδίαση με οθόνη, μόνιμα ενεργή, 1.4” (36% μεγαλύτερη από προηγούμενα μοντέλα tactix), αχάρακτο κρύσταλλο από ζαφείρι, στεφάνη από ατσάλι με μαύρη επικάλυψη DLC και το ατσάλινο καπάκι με μαύρη επικάλυψη PVD.

ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Η βελτιωμένη τεχνολογία οπτικού αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών1 μετρά την ένταση των αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού για να υπολογίσει τα επίπεδα του στρες. Πλέον υποστηρίζει μέτρηση καρδιακών παλμών και σε δραστηριότητες μέσα στο νερό χωρίς την ανάγκη χρήσης εξωτερικού αισθητηρίου καρδιακών παλμών.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ PULSE OX

Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή λεπτομερή παρακολούθηση ύπνου το παλμικό οξύμετρο2 εκπέμπει δέσμες φωτός για να μετρήσει την ικανότητα του σώματος στην απορρόφηση του οξυγόνου.

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Πλοηγηθείτε στην ύπαιθρο με χάρτες TopoAcve Europe, χάρτες σκι για 2.000 χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως και αποκτήστε πρόσβαση σε έγχρωμους χάρτες CourseView για περισσότερα από 41.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Γρήγορα προσπελάσιμες και προσαρμόσιμες λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας επιτρέπουν στο χρήστη να επεκτείνει άμεσα την αυτονομία της μπαταρίας με αυξημένη επίγνωση για το πως επηρεάζουν την αυτονομία οι ρυθμίσεις και οι αισθητήρες της συσκευής.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Λειτουργία PacePro™ για καθοδήγηση ρυθμού σύμφωνα με την κλίση του εδάφους κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας σας και επιπλέον περιβαλλοντικά προσαρμοσμένες εκτιμήσεις για VO2 max και κατάσταση προπόνησης

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS και Galileo) για καταγραφή σε ακόμα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα σε σχέση με το GPS μόνο.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ABC

Πλοηγηθείτε στο επόμενο σας μονοπάτι με αισθητήρες ABC συμπεριλαμβανομένου του αλτιμέτρου για δεδομένα υψομέτρου, του βαρομέτρου για να παρακολουθήσετε τον καιρό, την ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων και το γυροσκόπιο.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Αποθηκεύστε μέχρι 2000 τραγούδια ή χρησιμοποιήστε υπηρεσίες μουσικής7 όπως το Spotify®, Deezer και Amazon Music8 και απολαύστε τη μουσική σας μέσω συμβατών ακουστικών BLUETOOTH®

ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™

Αποφύγετε τις καθυστερήσεις και πραγματοποιήστε τις αγορές σας πανεύκολα με τις ανέπαφες πληρωμές3 Garmin Pay

ΛΟΥΡΑΚΙΑ QUICKFIT

Αλλάξτε εύκολα στυλ μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε λουράκια QuickFit 26mm σιλικόνης, δερμάτινα, νάιλον ή τιτανίου χωρίς να απαιτούνται εργαλεία

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Έχει τη δυνατότητα για έξυπνες ειδοποιήσεις4, αυτόματες μεταφορτώσεις στο Garmin Connect™, συνδεσιμότητα με ασύρματους αισθητήρες και τη συσκευή inReach® Mini για δορυφορική επικοινωνία από τη μια άκρη της γης στην άλλη.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Κατεβάστε προσαρμοσμένα watch faces, προσθέστε πεδία δεδομένων και αποκτήστε εφαρμογές και widgets μέσα από το Connect IQ™ Store

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Χρησιμοποιήστε προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, πεζοπορία, σκι, γκολφ και πολλά άλλα

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Δείτε εξελιγμένες μετρήσεις προπόνησης συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής τρεξίματος5, περιβαλλοντικά προσαρμοσμένης εκτίμησης V02 max, σύμβουλου αποκατάστασης και πολλά άλλα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ClimbPro για να δείτε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις τρέχουσες και επερχόμενες αναβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της κλίσης, της απόστασης και της υψομετρικής διαφοράς.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ TURN-BY-TURN

Ακολουθήστε μια διαδρομή με αναλυτικές οδηγίες που σας επιτρέπουν να γνωρίζετε από πριν το πότε ακολουθεί η επόμενη στροφή

ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕΤ’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εισάγετε μια απόσταση που θέλετε να διανύσετε και δείτε προτεινόμενες διαδρομές που θα σας επιστρέψουν στο αρχικό σας σημείο. Η λειτουργία δημοφιλών διαδρομών Trendline™ σας βοηθά να ανακαλύψετε τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια και διαδρομές.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

Ελέγξτε το απόθεμα ενέργειας του οργανισμού σύμφωνα με τη διακύμανση του καρδιακού ρυθμού, το στρες, την καταγραφή του ύπνου και άλλα δεδομένα για να έχετε μια γρήγορη εκτίμηση αν είστε έτοιμοι για μια δραστηριότητα ή αν πρέπει να ξεκουραστείτε.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ EXPEDITION

Ακόμα πιο μεγάλες σε διάρκεια πεζοπορίες μεταξύ των κύκλων φόρτισης με τη λειτουργία Expedition, τη λειτουργία με GPS με πολύ χαμηλές απαιτήσεις ενέργειας που διαρκεί εβδομάδες.

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Διαστάσεις προϊόντος(WxHxD): 51 x 51 x 14.9 χιλ
 • Υλικό κρυστάλλου: Ζαφείρι
 • Υλικό στεφάνης: Τιτάνιο με επίστρωση DLC
 • Υλικό πλαισίου: Ενισχυμένο με ίνες πολυμερές με μέταλλο στο πίσω μέρος
 • ΟθόνηΜέγεθος, ανάλυση, τύπος: 1.4” (35.56 χιλ) διάμετρος280 x 280 pixelsΕυανάγνωστη και στον ήλιο, (MIP
 • Λουράκι: Περιλαμβάνει λουράκι σιλικόνης QuickFit® 26
 • Περιφέρεια καρπού: Λουράκι σιλικόνης: 127-210 χιλ
 • Βάρος:Ατσάλι 97γρ (μόνο πλαίσιο 69γρ)
 • Τύπος μπαταρίας:Επαναφορτιζόμενη ιόντων Λιθίου
 • Αυτονομία μπαταρίας: Smartwatch: Έως 21 μέρες GPS: Έως 60 ώρεςGPS + Μουσική: Έως 15 ώρες Λειτουργία Max Battery GPS:120 ώρες Λειτουργία Expedition GPS: 46 μέρεςΟικονομική λειτουργία ρολογιού: 80 μέρες
 • Αδιαβροχοποίηση:10 ATM/100 μέτρα8
 • Ασύρματες τεχνολογίες:Wi-Fi, BLUETOOTH και ANT+
 • Μνήμη / Ιστορικό:32 GB
 • Διαστάσεις συσκευασίας:(WxHxD): 10.0 x 10.0 x 10.0 εκ
 • Βάρος συσκευασίας: 345 γρ

ΡΟΛΟΙ GARMIN TACTIX DELTA - GARMIN