Menu
Το καλάθι σας

Όροι χρήσης- Αποστολή Προιόντων

ΠΡΟΣΟΧΗ ----------

Όριο ηλικίας αγοράς προϊόντων από τις κατηγορίες (ΓΚΛΟΠ - ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ - ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ)

Τα προϊόντα (ΓΚΛΟΠ - ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ - ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ) απευθύνονται μόνο σε ενήλικα άτομα (άνω των 18 ετών) και η αγορά τους στο φυσικό μας κατάστημα ολοκληρώνετε με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Προσοχή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Tactical-Corner.gr δεν είναι σε θέση να ελέγξει την ηλικία, και για αυτό το λόγο ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση Tactical-Corner για την online αγορά των παραπάνω προϊόντων. Πωλούνται μόνο σε ενήλικα άτομα (άνω των 18 ετών).

----------


Αποστολή Προϊόντων:

ΕΛΛΑΔΑ:

Τα μεταφορικά & τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας χρεώνονται στο σύνολο 4,90€ συμπεριλαμβανομένης και της αντικατάβολής για δέματα έως 2 κιλά.

Για παραγγελίες με εξόφληση μέσω εμβάσματος τραπέζης δε χρεώνεται αντικαταβολή και το κόστος μεταφορικών είναι 4€.

(Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 90€)


ΚΥΠΡΟΣ:

1) ACS Cyprus Economy 11€

(Χρόνος Παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες)

(Τα μεταφορικά ACS Cyprus Economy είναι δωρεάν για αγορές άνω των 180€)

2)  ACS Cyprus Express 18€

(Χρόνος Παράδοσης: 2 εργάσιμες ημέρες)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για διεθνής αποστολές παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας αναφορικά με την χωρα που βρίσκεστε.

Εάν επιθυμείτε ερώτηση για αποστολή συγκεκριμένων προϊόντων μπορείτε στην φόρμα επικοινωνίας να κάνετε αντιγραφή το λινκ του προϊόντος που σας ενδιαφέρει ώστε να σας δώσουμε ένα ακριβείς κόστος μεταφορικών και αν τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν στην χωρα σας.


Όροι χρήσης:

1. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες του tactical-corner.gr είναι δυνατόν να περιέχουν σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά κ.ο.κ.), για τα οποία το tactical-corner.gr δεν φέρει καμία ευθύνη, διατηρώντας παράλληλα και σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, το περιεχόμενο των πληροφοριών, τα προϊόντα και τις τιμές τους, καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση. Το tactical-corner.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

2. Το tactical-corner.gr έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τα διατιθέμενα από αυτήν προϊόντα, ενώ επίσης προβάλλονται φωτογραφίες προϊόντων σε μεγέθυνση για να προβληθούν οι λεπτομέρειές τους. Ωστόσο, επειδή η τελική προβολή εξαρτάται (και) από την οθόνη του χρήστη, είναι δυνατόν να υπάρχει διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος, διαφοροποίηση για την οποία δεν φέρει καμία ευθύνη το tactical-corner.gr .

3. Το tactical-corner.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση λόγω δικής τους υπαιτιότητας της παραγγελίας τους.Ακύρωση παραγγελίας

Το tactical-corner.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο sales@tactical-corner.gr. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας σας.

Τρόπος - χρόνος - κόστος αποστολής

Η παραγγελία αποστέλλεται εντός (2) ημερών, για τα διαθέσιμα προϊόντα, από την επαύριον της διαβίβασης της παραγγελίας. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται, οι αποστολές γίνονται με ACS η Γενική ταχυδρομική ανάλογα με το δίκτυο των εταιριών στη περιοχή του παραλήπτη. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

To tactical-corner.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανώτερης βίας και για όλες τις περιπτώσεις που τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή τους. Σε κάθε περίπτωση, το tactical-corner.gr φροντίζει την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε εσάς. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος που θα παραγγείλετε εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.

Το tactical-corner.gr διατηρεί την κυριότητα των προϊόντων σε περίπτωση πίστωσης του τιμήματος είτε ολόκληρου είτε μέρους του, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή.

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το tactical-corner.gr επιφυλάσσεται ρητά του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο, τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Πρόσθετες πληροφορίες

Διαθεσιμότητα:

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του tactical-corner.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα, ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά περιμένουμε σε καθορισμένη ημερομηνία να τα παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας και, τέλος, ποια προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα αλλά αναμένουμε ενημέρωση από τους προμηθευτές μας για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής τους. Παρ' όλα αυτά εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.

Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.

Αν για λόγους ανωτέρω βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.α.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για προϊόντα που χαρακτηρίζονται ως «μοναδικά», το tactical-corner.gr δεν μπορεί να εξασφαλίσει την διαθεσιμότητά τους. Είναι πιθανό, μέχρι την ενημέρωση του καταλόγου, ένα προϊόν που χαρακτηρίζεται ως «μοναδικό» να έχει ήδη πουληθεί και να μην είναι πλέον διαθέσιμο.

Β. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του tactical-corner.gr διέπονται από το ισχύον Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) και τις αντίστοιχες διεθνείς συμβάσεις, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, όπως ισχύει.

Κάθε διαφορά σύμφωνα με το Νόμο ή την Δικαιοσύνη που θα απορρέει από την παρούσα σύμβαση ή εξ αιτίας αυτής θα υποβάλλεται στην δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Χανίων.

------------------------------------


Στόχος του tactical –corner είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες.

Εάν παρόλα αυτά ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ACS COURIER.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αλλαγή - Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Αλλαγές και επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί, να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι τους και να συνοδεύονται από το παραστατικό αγοράς (Απόδειξη ή Τιμολόγιο). Ο χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το tactical corner υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους στο tactical –corner από την συνεργαζόμενη courier (ACS).

Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACScourier στην παρακάτω διεύθυνση:

Tactical corner

ΣΚΑΛΙΔΗ 30

ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 73131

ΤΗΛ 2821087733

Μόλις λάβουμε το προϊόν προς επιστροφή σας αποστέλλουμε το καινούργιο προϊόν.


ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Τα έξοδα επιστροφής και αποστολής της αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη. ο πελάτης χρεώνεται με το ποσό των 6.5€. το οποίο περιλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων από τον πελάτη στην εδρα μας και από την εδρα μας στον πελάτη. Σε αυτήν την περίπτωση η αποστολή του πακέτου μόνο με τη ACS courier, κατά την παραλαβή του νέου προϊόντος θα επιβαρυνθεί τα έξοδα 6,5€. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων το ποσό θα αφαιρείται από το σύνολο του επιστρεφόμενου ποσού.


Κύπρος:

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος καθώς και τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Επιλέξτε Γλώσσα / Choose LanguageΓλώσσα / Language