Menu
Το καλάθι σας

ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10

Προηγούμενο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΓΑΖΑ EZ COMPRESSED GAUGE TYTEK ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΓΑΖΑ EZ COMPRESSED GAUGE TYTEK
Επόμενο ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ DAZER II ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ DAZER II
ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10
ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10
ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10
ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10
ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10
ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10
ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Διαθέσιμο 1-3 μέρες
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: NITECORE
Προβολές: 51
119,00€

ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10 - ΑΞΕΣΟΥΑΡ OUTDOOR - ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10, Φορητός ηλεκτρονικός απωθητής πολλαπλών χρήσεων.

Έξι εξαιρετικά πλεονεκτήματα:

  • Λειτουργία απώθησης κουνουπιών.
  • Λειτουργία υπερήχων.
  • Πάρα πολύ ελαφρύ, μόλις 149g.
  • Παροχή ενέργειας 10.000mAh
  • 18w ένταση ρεύματος κατά την είσοδο ή την έξοδο.
  • Οθόνη OLED που παρουσιάζει στοιχεία σε πραγματικό χρόνο.
  • Λειτουργεί με δύο (2) μπαταρίες Li-ion 21700 Είναι το κατώφλι μιας νέας εποχής στην απώθηση των κουνουπιών σε υπαίθριο χώρο. Τροφοδοτείται από μπαταρίες Li-ion 21700 που μπορούν να επαναφορτιστούν οποιαδήποτε στιγμή και να χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ είναι αποδοτικό, φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές. ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΩΘΗΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τροφοδοτούνται από καύσιμα που πρέπει να μεταφέρονται και να αντικαθίστανται κάτι που δεν είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν είναι εγκεκριμένο από τις αεροπορικές εταιρίες.

Eνεργοποίηση θερμότητας, Yψηλή απόδοση. Κοστίζει περίπου 0,1 € την ώρα η χρήση της συσκευής χωρίς καμία άλλη κατανάλωση καυσίμου.

Εξαιρετική λειτουργία απώθησης κουνουπιών Συνδυάζεται με ενεργοποίηση θερμότητας και ταμπλέτα απώθησης κουνουπιών. Μέσα σε 10 λεπτά ! Με την εξαιρετική απόδοση στην απώθηση των κουνουπιών το NITECORE EMR10 μπορεί να απωθήσει τα κουνούπια μέσα σε 10 λεπτά.

Δύο τρόποι απώθησης κουνουπιών. – Λειτουργία για εξωτερικούς χώρους με επιφάνεια προστασίας με ακτίνα περίπου 5 μέτρα. – Λειτουργία για εσωτερικούς χώρους με με επιφάνεια προστασίας με ακτίνα περίπου 3,5 μέτρα.

Επαγγελματική ταμπλέτα απώθησης κουνουπιών για εξωτερικούς χώρους. – Διπλής όψης, Διπλής χρήσης. – Παρέχει 60 ώρες προστασία από τα κουνούπια. (10 ταμπλέτες περιλαμβάνονται στη συσκευασία) Οι ταμπλέτες αυτές είναι μεγαλύτερες από τις κοινές .

Υπέρηχος διπλής συχνότητας 25kHz / 40kHz Η λειτουργία απώθησης των κουνουπιών και η λειτουργία υπερήχων μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα για την απώθηση παρασίτων όπως – Ποντίκια – Έντομα – Φίδια – Κατσαρίδες – Κουνάβια κ.α.

Ασφαλές και αξιόπιστο – Οι συχνότητες που ακούει ο άνθρωπος κυμαίνονται από 20Hz έως 20.000Hz – Οι συχνότητες που ακούνε τα ζώα κυμαίνονται από 200Hz έως 40.000Hz – Οι συχνότητες που λειτουργεί ο απωθητής NITECORE EMR10 κυμαίνονται από 25.000Hz έως 40.000Hz010. Οθόνη OLED που παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Με τον σχεδιασμό δύο κομβίων χειρισμού, είναι δυνατό να εμφανίζονται στην οθόνη η ενέργεια φόρτισης / αποφόρτισης, το ποσοστό (%) ενέργειας, η διάρκεια λειτουργίας κ.α. παρέχοντας άμεση και αποτελεσματική λειτουργία.

QC3.0/PD3.0 18w Είσοδος & Έξοδος Διαθέτει γρήγορες λειτουργίες φόρτισης και αποφόρτισης (QC3.0 / PD3.0) . Χρειάζεται μόλις 2ώρες και 30 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως το EMR10 ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τροφοδοτικό για την φόρτιση κινητών τηλεφώνων.

Η Μέγιστη διάρκεια λειτουργίας φθάνει τις 12 ώρες ! Τροφοδοτείται από δύο (2) μπαταρίες Li-ion 21700 NL2150 / 5000mAh (συνολικά 10.000mAh) . Μπορεί να λειτουργήσει ενώ είναι συνδεδεμένο για φόρτιση. Σημείωση: Ο απωθητής NITECORE EMR10 μπορεί να λειτουργήσει και με μία (1) μπαταρία Li-ion 21700.

Μικρό μέγεθος και χαμηλό βάρος. Με βάρος μόλις 149g μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι και εύκολα να αποθηκευτεί – Εύχρηστο – Τοποθετείται σε σακίδια και ζώνες.

Έχει βαθμολογία αδιαβροχότητας IPX5 και είναι ανθεκτικό σε πτώσεις έως και από 1 μέτρο.

Διαθέτει προστατευτικό κάλυμμα θερμομόνωσης. Ειδικά σχεδιασμένο για την αποφυγή εγκαυμάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες – Λειτουργία κλειδώματος Ιδανική για την αποφυγή ατυχούς ενεργοποίησης. – Διακόπτης ασφάλισης του καλύμματος των μπαταριών. Για καλύτερη προστασία των μπαταριών. – Αφαιρούμενο κλιπ ανάρτησης Βοηθά στην ανάρτηση της συσκευής σε σύστημα MOLLE

Προορισμένο για πολλές εξωτερικές δραστηριότητες όπως: – Ταξίδια με το αυτοκίνητο – Νυχτερινές αναζητήσεις – Ορειβασία – Απώθηση κουνουπιών σε εσωτερικούς χώρους – Ψήσιμο στην αυλή – Εξωτερικές δουλειές – Κάμπινγκ – Ψάρεμα και πολλές άλλες

Λειτουργία με δύο (2) βήματα. – Εισάγετε μία ταμπλέτα – Πιέστε παρατεταμένα τον διακόπτη για τους υπερήχους – Πιέστε παρατεταμένα τον διακόπτη για την απώθηση των κουνουπιών

Γενικά χαρακτηριστικά:  Είσοδος 5V-2.4A / 9V-2A (18W MAX) Έξοδος 5V-2.4A / 9V-2A / 12V-1.5A (18W MAX) Συχνότητες υπερήχου 25kHz, 40kHz Θερμοκρασία θέρμανσης 125 C°

Λειτουργίες:

Λειτουργία για εσωτερικούς χώρους: Κάλυψη σε ακτίνα περίπου 3,5 μέτρων

Λειτουργία για εξωτερικούς χώρους: Κάλυψη σε ακτίνα περίπου 5 μέτρων Διαστάσεις 167mm x 59.5mm x 33.5mm Βάρος 149g +/-5g Αξεσουάρ στη συσκευασία

Προστατευτικό κάλυμμα θερμομόνωσης,

Καλώδιο φόρτισης USB-C,

Δέκα(10) ταμπλέτες απώθησης κουνουπιών, Δύο (2) μπαταρίες Li-ion 21700 NL2150 / 5000mAh

Τροφοδοτείται από Μία ή δύο μπαταρίες Li-ion 21700 και μπορεί να λειτουργήσει έως και 12 ώρες.

Αδιαβροχότητα IPX5

ΑΠΩΘΗΤΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ NITECORE EMR10 - NITECORE

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστοσελίδα , συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Επιλέξτε Γλώσσα / Choose LanguageΓλώσσα / Language