Κατηγορίες

LEATHERMAN

ΒΡΑΧΙΟΛΙ-ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN TREAD ΒΡΑΧΙΟΛΙ-ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN TREAD
Εκπτώση
ΒΡΑΧΙΟΛΙ-ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN TREAD
234,00€210,60€

To απόλυτο πολυεργαλείο 29 εργαλείων πάνω στο χέρι σας σε ενα βραχιόλι!Χαρακτηριστικά:1-2 Phillipsγαλλικό κλειδί 1/4 "3/16 "κατσαβίδι6mm εξάγωνος οδηγόςγαλλικό κλειδί 10mm5mm εξάγωνος οδηγόςεξάγωνος οδηγός 1/4 "Κλειδί δεξαμενής οξυγόνουΈξοδος 3/16 "Έξοδος 1/8 "3/16 "κλειδιού κουτιού3/32 "εξάγωνος οδ..

Καλάθι
ΜΎΤΕΣ-BIT KIT LEATHERMAN ΜΎΤΕΣ-BIT KIT LEATHERMAN
Εκπτώση
ΜΎΤΕΣ-BIT KIT LEATHERMAN
37,00€33,30€

Το Leatherman Bit Kit είναι μία κασετίνια με 21 μύτες διπλής όψεως( κατσαβίδια, torqs, allen)  κατάλληλες για τα Leatherman εργαλεία που έχουν υποδοχή για μύτες.Περιλλαμβάνει: Square Drive #1 and #2 Torx #15 and Hex 7/64 Torx #6 and #8 Torx #10 and #15 Torx #20 and #25 Torx #27 and #3..

Καλάθι
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN CHARGE + FOREST CAMO ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN CHARGE + FOREST CAMO
Εκπτώση
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN CHARGE + FOREST CAMO
256,00€230,40€

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN CHARGE + FOREST CAMOΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN CHARGE + FOREST CAMO, αναδιπλούμενο, κατασκευασμένο από σκληρό αναδιωμένο αλουμίνιο σε χρώμα παραλλαγής. Είναι το αντικείμενο που κάθε άνθρωπος της περιπέτειας και της δουλειάς θα ήθελε πάντα να έχει μαζί του στο πεδίο δράσης του.&n..

Καλάθι
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN CHARGE AL STEEL ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN CHARGE AL STEEL
Εκπτώση
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN CHARGE AL STEEL
250,00€225,00€

Πολυεργαλείο Leatherman, αναδιπλούμενο, κατασκευασμένο από σκληρό αναδιωμένο αλουμίνιο. Περιλαμβάνει δερμάτινη θήκη.Περιλαμβάνει:πένσακόφτη καλωδίωναπογυμνωτή καλωδίωνλεπίδα 154cmοδοντωτή λεπίδα 420HCπριόνιψαλίδιχάρακας 19 cmανοιχτήρι κονσέρβαςανοιχτήρι μπουκαλιώνλίμαμεγάλο σταυροκατσάβιδομικρό σταυ..

Καλάθι
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN FREE P2 ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN FREE P2
Εκπτώση
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN FREE P2
176,00€158,40€

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN FREE P2ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN FREE P2. Το Leatherman Free P2 κατασκευάστηκε από την αρχή. Κάθε χαρακτηριστικό αυτής της πένσας πολυ-εργαλείο σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση, την αντοχή και την ευκολία χρήσης. Όλα τα εργαλεία ανοίγουν εύκολα και απαλά με το ένα χέρι κα..

Καλάθι
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN MUT EOD ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN MUT EOD
Εκπτώση
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN MUT EOD
239,00€215,10€

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN MUT EOD MOLLE Το πολυεργαλείο MUT EOD της εταιρείας LEATHERMAN είναι κατάλληλο για χρήση στρατιωτική, επιχειρησιακή λόγω του ότι απευθύνεται συγκεκριμένα σε οπλουργούς και πυροτεχνουργούς. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του καθώς και η πληθώρα των εργαλείων που διαθέτει το καθισ..

Καλάθι
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN OHT BLACK ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN OHT BLACK
Εκπτώση
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN OHT BLACK
154,00€138,60€

Πολυεργαλείο LEATHERMAN OHT BLACK, είναι ένα πολυεργαλείο πιστοποιημένο για τον στρατό των ΗΠΑ. Είναι 100% λειτουργικό με το ένα χέρι για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που το άλλο χέρι είναι δεσμευμένο σε άλλη εργασία ή τραυματισμένο. Οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από 420 HC ανοξείδωτο..

Καλάθι
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN REBAR ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN REBAR
Εκπτώση
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN REBAR
99,00€89,10€

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN REBAR, Πολυεργαλείο τσέπης με δέκα επτά εργαλεία κατασκευασμένο από την εταιρεία Leatherman που ειδικεύεται στην κατασκευή πολυεργαλείων με ποιότητα που ξεχωρίζει του ανταγωνισμού. Το σώμα του είναι από ανοξείδωτο και διαθέσιμο σε μεταλλικό χρώμα όπως απεικονίζεται στην φ..

Καλάθι
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN REV ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN REV
Εκπτώση
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN REV
61,00€54,90€

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN REVΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN REV. Το πολυεργαλείο REV της εταιρείας LEATHERMAN είναι κατάλληλο για χρήση στρατιωτική και επιχειρησιακή. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του καθώς και η πληθώρα των εργαλείων που διαθέτει το καθιστούν ιδανικό και για απλή καθημερινή χρήση ή γι..

Καλάθι
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SIDEKICK ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SIDEKICK
Εκπτώση
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SIDEKICK
79,00€71,10€

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SIDEKICKΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SIDEKICK. Το πολυεργαλείο SIDEKICK της εταιρείας LEATHERMAN είναι κατάλληλο για χρήση στρατιωτική και επιχειρησιακή. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του καθώς και η πληθώρα των εργαλείων που διαθέτει το καθιστούν ιδανικό και για απλή καθημερινή χρή..

Καλάθι
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SKELETOOL CX ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SKELETOOL CX
Εκπτώση
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SKELETOOL CX
179,00€161,10€

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SKELETOOL CXΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SKELETOOL CX, είναι ένα πολυεργαλείο εξαιρετικής ποιότητας, αναδιπλούμενο, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής αντοχής με 25 Χρόνια Εγγύηση! Είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τους ανθρώπους που λατρεύουν την περιπέτεια, το κυνήγι..

Καλάθι
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SUPER TOOL 300 BLACK ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SUPER TOOL 300 BLACK
Εκπτώση
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ LEATHERMAN SUPER TOOL 300 BLACK
149,95€134,95€

Το πολυεργαλείο Supertool 300 της Leatherman είναι το αντικείμενο που κάθε άνθρωπος της περιπέτειας και της δουλειάς θα ήθελε πάντα να έχει μαζί του στο πεδίο δράσης του. Διαθέτει την πιο δυνατή και σκληροτράχηλη πένσα των πολυεργαλείων της Leatherman, η οποία διαθέτει και εναλλάξιμες λάμες...

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ