Κατηγορίες

VEGA HOLSTER

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΟΠΛΟΥ VEGA ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΟΠΛΟΥ VEGA
Εκπτώση
ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΟΠΛΟΥ VEGA
47,00€42,30€

Ελαστική ζώνη απόκρυψης όπλου VEGA απόλυτα εργονομική και ιδανική για απόκλυψη του όπλου και του λοιπού εξοπλισμού.Διαθέτει θήκη πιστολιού κατάλληλο για όλους τους τύπους  των όπλων,θήκη χειροπέδων, δύο θήκες για γεμιστήρα και μια θήκη γενικής  χρήσης με φερμουάρ.Κατασκευασμένη στην Ιταλία..

Καλάθι
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΕΣΗΣ VEGA IF8 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΕΣΗΣ VEGA IF8
Εκπτώση
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΕΣΗΣ VEGA IF8
46,00€41,40€

Οι πιστολοθήκες της VEGA χαρακτηρίζονται από την πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η VEGA στην ευκολία χρήσης και την πρακτικότητα. Είναι κατασκευασμένες στο εργοστάσιο της VEGA στην Ιταλία και για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται τα καλύτερης ποιότητ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΜΑΣΧΑΛΗΣ VEGA FO2
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΜΑΣΧΑΛΗΣ VEGA FO2
46,00€41,40€

ΘΗΚΗ ΜΑΣΧΑΛΗΣ VEGA FO2ΘΗΚΗ ΜΑΣΧΑΛΗΣ VEGA FO2, κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό υλικό τύπου web nylon, με ειδική σχεδίαση, ώστε να τοποθετείτε στην μασχάλη σας δίνοντας σας ιδανική απόκρυψη του οπλισμού σας. Η καινοτομία της είναι ότι μπορεί να αφαιρεθεί από τους ιμάντες του ώμου και να χρησιμοποιηθ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCH8 ''CAMA'' ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCH8 ''CAMA''
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCH8 ''CAMA''
64,00€57,60€

ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCH8 ''CAMA''. Θήκη πιστολιού της Ιταλικής εταιρείας VEGA, κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις. Η ασφάλεια εγγυάται ότι το πιστόλι παραμένει στην θέση του υπο οποιεσδήποτε συνθήκες. Συμβατή με όλες τις πλατφόρμες της εταιρείας και πλατ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCHU8 - "CAMA UP&DOWN" ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCHU8 - "CAMA UP&DOWN"
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCHU8 - "CAMA UP&DOWN"
64,00€57,60€

Θήκη πιστολιού της Ιταλικής εταιρείας VEGA, κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις. Το σύστημα διπλής ασφάλειας μας παρέχει επιπλέον προστασδία από τυχόν κακόβουλη παρέμβαση και εγγυάται ότι το πιστόλι παραμένει στην θέση του υπο οποιεσδήποτε συνθήκες...

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA FH2 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA FH2
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA FH2
33,00€29,70€

Θήκη πιστολιού VEGA FH2 εργονομικά σχεδιασμένη για απόλυτη εφαρμογή με το πιστόλι,διατηρώντας παράλληλα χαμηλό προφίλ προσδίδοντας στο  χρήστη μεγαλύτερη τακτική ευελιξία.Η VEGA FH2 είναι κατασκευασμένη από CORDURA για μείωση του βάρους και αντοχή στη σκληρή χρήση.Η θήκη πιστολιού VEGA FH2..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA ST2 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA ST2
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA ST2
44,00€39,60€

ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ VEGA ST2 Οι πιστολοθήκες της VEGA χαρακτηρίζονται από την πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η VEGA στην ευκολία χρήσης και την πρακτικότητα. Είναι κατασκευασμένες στο εργοστάσιο της VEGA στην Ιταλία και για την κατασκευή τους χρησιμοποιούν..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA VKK8 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA VKK8
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA VKK8
44,00€39,60€

Θήκη πιστολιού VEGA VKK8 κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό συμβατή με σύστημα ανάρτησης MOLLE για να είναι συμβατή με οποιοδήποτε plate carrier ή ζώνη μάχης.Η VEGA VKK8 είναι μια πιστολοθήκη εξαιρετικά ανθεκτική , χαμηλού προφίλ και με εξαιρετική εργονομία ικανή να συγκρατήσει το όπλο μας ακόμα και..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ VEGA IF2 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ VEGA IF2
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ VEGA IF2
24,00€21,60€

ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ VEGA IF2ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ VEGA IF2  είναι κατασκευασμένη στο εργοστάσιο της VEGA στην Ιταλία και για την κατασκευή της χρησιμοποιουνται τα καλύτερης ποιότητας υλικά. Η εσωτερική πιστολοθήκη της VEGA είναι κατασκευασμένη από πολύ λεπτό και ανθεκτικό υλικό CORDURA..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕΣΗΣ VEGA CORDURA TU2 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕΣΗΣ VEGA CORDURA TU2
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕΣΗΣ VEGA CORDURA TU2
44,00€39,60€

ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΕΣΗΣ VEGA CORDURA TU2Θήκη πιστολιού της Ιταλικής εταιρείας VEGA, κατασκευασμένη από CORDURA. Το σύστημα εσωτερικής ασφάλειας μας παρέχει επιπλέον προστασία από τυχόν κακόβουλη παρέμβαση και εγγυάται ότι το πιστόλι παραμένει στην θέση του υπο οποιεσδήποτε συνθήκες.Το προσθαφαιρ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕΣΗΣ VEGA DCH8 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕΣΗΣ VEGA DCH8
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕΣΗΣ VEGA DCH8
69,00€62,10€

ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΕΣΗΣ VEGA DCH8Οι πιστολοθήκες της VEGA χαρακτηρίζονται από την πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η VEGA στην ευκολία χρήσης και την πρακτικότητα. Είναι κατασκευασμένες στο εργοστάσιο της VEGA στην Ιταλία και για την κατασκευή τους χρησιμοποιού..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕΣΗΣ VEGA VKZ8 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕΣΗΣ VEGA VKZ8
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕΣΗΣ VEGA VKZ8
94,00€84,60€

ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΕΣΗΣ VEGA VKZ8Οι πιστολοθήκες της VEGA χαρακτηρίζονται από την πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η VEGA στην ευκολία χρήσης και την πρακτικότητα. Είναι κατασκευασμένες στο εργοστάσιο της VEGA στην Ιταλία και για την κατασκευή τους χρησιμοποιού..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ