Κατηγορίες

MAMMUT

ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ MAMMUT SKYWALKER 2
Εκπτώση
ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ MAMMUT SKYWALKER 2
40,00€36,00€

ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ MAMMUT SKYWALKER 2 ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ MAMMUT SKYWALKER 2, με καλό εξαερισμό, εργονομική εφαρμογή και πολύ ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος. Εύκολη ρύθμιση με το ένα χέρι. Εσωτερικό από ισχυρό EPS. Άγκιστρα για φακό. Standard EN 12492 Μεγέθη 52-57cm 56-61cm..

Καλάθι
ΜΠΟΝΤΡΙΕ MAMMUT OPHIR 4 SLIDE ΜΠΟΝΤΡΙΕ MAMMUT OPHIR 4 SLIDE
Εκπτώση
ΜΠΟΝΤΡΙΕ MAMMUT OPHIR 4 SLIDE
65,00€58,50€

Ζώνη ασφαλείας κατάλληλη γιά αθλητική και  αναρρήχηση εσωτερικού χώρου καθώς επίσης γιά τις πρώτες αλπικές διαδρομές .Είναι πλήρως ρυθμιζόμενη και προσαρμόζεται σε λίγα δευτερόλεπτα. Η κατασκευή με δύο ιμάντες προσφέρει μεγάλη άνεση, ελευθερία κινήσεων και άριστη διαπνοή. Βάρος 470gr..

Καλάθι
ΜΠΟΝΤΡΙΕ MAMMUT TOGIR 3 SLIDE ΜΠΟΝΤΡΙΕ MAMMUT TOGIR 3 SLIDE
Εκπτώση
ΜΠΟΝΤΡΙΕ MAMMUT TOGIR 3 SLIDE
77,00€69,30€

Ζώνη ασφαλείας η οποία διαθέτει συνδιασμένη κατασκευή πολλαπλών επιστρώσεων στην μέση  με το σύστημα διπλού ιμάντα. Προσφέρει μεγάλη άνεση κινήσεων και μικρό βάρος. Είναι ιδανική γιά αναρρήχηση σε μεγάλες ορθοπλαγιές αλλά και γιά μικτό πεδίο. Πλήρως ρυθμιζόμενη με πολλές θέσεις γιά υλικά. Βάρος..

Καλάθι
ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MAMMUT KOMPAKT DOWN WINTER ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MAMMUT KOMPAKT DOWN WINTER
Εκπτώση
ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ MAMMUT KOMPAKT DOWN WINTER
386,00€347,40€

Υπνόσακος-sleeping bag MAMMUT KOMPAKT DOWN WINTER, είναι κατασκευασμένος από υλικό τύπου πούπουλο 700 πιστοποιημενο από τον R.D.S για τα υψηλά standard του. Η ελαφρυά κατασκευή Trinity παρέχει μεγαλύτερη προστασία και καλύτερη μόνωση στις περιοχές των ποδιών και του κεφαλιού, δίνοντας ταυτόχρον..

Καλάθι
ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ MAMMUT T BASE ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ MAMMUT T BASE
Εκπτώση
ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ MAMMUT T BASE
27,00€24,30€

Φακός κεφαλής MAMMUT T BASE είναι σχεδιασμένος για outdoor δραστηριότητες. Μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας στο camping, το ψάρεμα, το κυνήγι, το τρέξιμο ή σε όποια άλλη δραστηριότητα σας είναι χρήσιμος. ο φακός διαθέτει δύο επίπεδα φωτισμού και μια λειτουργία strobe για δημιουργία σινιάλου. Τ..

Καλάθι
ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ MAMMUT T TRAIL ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ MAMMUT T TRAIL
Εκπτώση
ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ MAMMUT T TRAIL
38,00€34,20€

Φακός κεφαλής MAMMUT T TRAIL είναι σχεδιασμένος για outdoor δραστηριότητες. Μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας στο camping, το ψάρεμα, το κυνήγι, το τρέξιμο ή σε όποια άλλη δραστηριότητα σας είναι χρήσιμος. ο φακός διαθέτει 3 επίπεδα φωτισμού και μια λειτουργία strobe για δημιουργία σινιάλου. Το..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ