Κατηγορίες

SOURCE

SOURCE CONVERTUBE TACTICAL SOURCE CONVERTUBE TACTICAL
Εκπτώση
SOURCE CONVERTUBE TACTICAL
33,00€29,70€

SOURCE CONVERTUBE TACTICAL. ΣΕΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΣΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE CONVERTUBE TACTICAL, διαθέτει όλα τα εξαρτήματα για να μπορέσετε να μετατρέψετε ένα κοινό υδροδοχείο σε υδροδοχείο πλάτης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους ασκούς SOURCE TACTICAL σαν ανταλακτικό...

Καλάθι
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ SOURCE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ SOURCE
Εκπτώση
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ SOURCE
19,00€17,10€

Ανταλλακτικός σωλήνας BPA FREE για τα υδροδοχεία της εταιρείας SOURCE με ανεπίστροφη βαλβίδα και προστατευτικό περίβλημα για τις UV ακτίνες του ηλίου...

Καλάθι
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΣΚΟΥ SOURCE ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΣΚΟΥ SOURCE
Εκπτώση
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΣΚΟΥ SOURCE
22,00€19,80€

Μια επαναστατική λύση για την επαναπλήρωση του συστήματος ενυδάτωσης, γεμίζoντας κατευθείαν μέσω του σωληνακιού υδροδότησης εξαλείφοντας την ανάγκη να αφαιρεθεί ο ασκός από την θήκη του. Πρόκειται για μια λύση γρήγορη και εύκολη που σας δίνει την δυνατότητα να επαναπληρώνετε το υδροδοχείο σας σε πολ..

Καλάθι
ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE
Εκπτώση
ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE
38,00€34,20€

Υδροδοχείο πλάτης (ασκός με σωληνάκι) της εταιρείας SOURCE WXP.  Χωρητικότητας 2 λίτρων και 3 λίτρων θεωρείται ο καλύτερος ασκός παγκοσμίως. Το σωληνάκι του ασκού έχει ειδική επίστρωση για προστασία από τις UV ακτίνες του ηλίου ενώ στα 2 του άκρα διαθέτει ανεπίστροφες βαλβίδες γι..

Καλάθι
ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE LOW PROFILE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ 3L ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE LOW PROFILE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ 3L
Εκπτώση
ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE LOW PROFILE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ 3L
47,50€42,75€

ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE LOW PROFILE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ 3LΑσκός υδροδοχείου πλάτης Source Low Profile 3L, της εταιρείας SOURCE . Χωρητικότητας 3 λίτρων θεωρείται ο καλύτερος ασκός παγκοσμίως. Το σωληνάκι του ασκού έχει ειδική επίστρωση για προστασία από τις UV ακτίνες του ηλίου ενώ στα 2 του άκρ..

Καλάθι
ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ 2L ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ 2L
Εκπτώση
ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ 2L
42,00€37,80€

Υδροδοχείο πλάτης (ασκός με σωληνάκι) της εταιρείας SOURCE WXP.  Χωρητικότητας 2 λίτρων θεωρείται ο καλύτερος ασκός παγκοσμίως. Το σωληνάκι του ασκού έχει ειδική επίστρωση για προστασία από τις UV ακτίνες του ηλίου ενώ στα 2 του άκρα διαθέτει ανεπίστροφες βαλβίδες για απόλυτ..

Καλάθι
ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ 3L ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ 3L
Εκπτώση
ΑΣΚΟΣ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΑΤΗΣ SOURCE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ 3L
42,00€37,80€

Υδροδοχείο πλάτης (ασκός με σωληνάκι) της εταιρείας SOURCE WXP.  Χωρητικότητας 3 λίτρων θεωρείται ο καλύτερος ασκός παγκοσμίως. Το σωληνάκι του ασκού έχει ειδική επίστρωση για προστασία από τις UV ακτίνες του ηλίου ενώ στα 2 του άκρα διαθέτει ανεπίστροφες βαλβίδες για απόλυτη στεγανότητα. Είναι..

Καλάθι
ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΩΝ SOURCE
Εκπτώση
ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΩΝ SOURCE
17,50€15,75€

Βούρτσα καθαρισμού υδροδοχείων Source, εύκαμπτη για μεγαλύτερη ευκολία στον καθαρισμό του σωληνακιού του ασκού υδροδοχείου.Ολικό μήκος 102.5cm Βάρος 6gr..

Καλάθι
ΣΑΚΙΔΙΟ SOURCE ASSAULT 20 ΛΙΤΡΩΝ HYDRATION CARGO PACK ΣΑΚΙΔΙΟ SOURCE ASSAULT 20 ΛΙΤΡΩΝ HYDRATION CARGO PACK
Εκπτώση
ΣΑΚΙΔΙΟ SOURCE ASSAULT 20 ΛΙΤΡΩΝ HYDRATION CARGO PACK
182,00€163,80€

Το σακίδιο SOURCE ASSAULT 20 ΛΙΤΡΩΝ HYDRATION CARGO PACK είναι ένα σακίδιο κατασκευασμένο και σχεδιασμένο για τις ισραηλινές ειδικές δυνάμεις και χρησιμοποιείται ευρέως από πολλές μονάδες ειδικών επιχειρήσεων παγκοσμίως. Προσφέρει 20 λίτρα χωρητικότητας σε δύο εύκολα προσβάσιμα κύρια διαμερίσμα..

Καλάθι
ΣΑΚΙΔΙΟ SOURCE PATROL 35 ΛΙΤΡΩΝ HYDRATION CARGO PACK ΣΑΚΙΔΙΟ SOURCE PATROL 35 ΛΙΤΡΩΝ HYDRATION CARGO PACK
Εκπτώση
ΣΑΚΙΔΙΟ SOURCE PATROL 35 ΛΙΤΡΩΝ HYDRATION CARGO PACK
226,00€203,40€

Το σακίδιο SOURCE PATROL 35 ΛΙΤΡΩΝ HYDRATION CARGO PACK είναι ένα σακίδιο κατασκευασμένο και σχεδιασμένο για τις ισραηλινές ειδικές δυνάμεις και χρησιμοποιείται ευρέως από πολλές μονάδες ειδικών επιχειρήσεων παγκοσμίως. Προσφέρει 35 λίτρα σε 3 εύκολα προσβάσιμα κύρια διαμερίσματα, καθώς και μια..

Καλάθι
ΣΕΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΣΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΑΤΗΣ CONVERTUBE ΣΕΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΣΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΑΤΗΣ CONVERTUBE
Εκπτώση
ΣΕΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΣΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΑΤΗΣ CONVERTUBE
23,00€20,70€

ΣΕΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΣΕ ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΑΤΗΣ CONVERTUBE. Σέτ εξαρτημάτων της εταιρείας SOURCE για την μετατροπή δοχείου ή μπουκαλιού σε CAMELBAK με 3 απλά βήματα ΑντάπτορεςSigg (42mm)Nalgene (63mm)Evian (24mm)Standard PET (28mm)Liquitainers Source..

Καλάθι
ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΑΤΗΣ RAZOR SOURCE LOW PROFILE  3L ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΑΤΗΣ RAZOR SOURCE LOW PROFILE  3L
Εκπτώση
ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΑΤΗΣ RAZOR SOURCE LOW PROFILE 3L
129,00€116,10€

ΥΔΡΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΑΤΗΣ RAZOR SOURCE LOW PROFILE 3LΥδροδοχείο πλάτης Razor Source low profile 3L, κατασκευασμένο από Cordura και πολύ χαμηλού προφίλ σχεδίαση για αυξημένη άνεση του χρήστη όταν είναι μέσα σε οχήματα ή φοράει σακίδιο. Το Razor Source low profile 3L εγκαθιστάται πάνω σε εξαρτήσεις και φορ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ