Κατηγορίες

BLACKHAWK

BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 1911 BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 1911
Εκπτώση
BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 1911
210,00€189,00€

BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 1911, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας και αντοχής πολυμερικό υλικό. Διαθέτει στο πάνω μέρος της ασφάλεια η οποία απασφαλίζει το πιστόλι με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στη θέση του αντίχειρα. Η πλατφόρμα που εφαρμόζει στον μηρό προσαρμόζετα..

Καλάθι
BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 BERETTA 92/96 BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 BERETTA 92/96
Εκπτώση
BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 BERETTA 92/96
183,00€164,70€

BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 BERETTA 92/96, κατάλληλη για τα μοντέλα beretta 92/96/M9/M9A1, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας και αντοχής πολυμερικό υλικό. Διαθέτει στο πάνω μέρος της ασφάλεια η οποία απασφαλίζει το πιστόλι με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στη θέση του αντίχει..

Καλάθι
BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 GLOCK 17 BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 GLOCK 17
Εκπτώση
BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 GLOCK 17
202,00€181,80€

BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 GLOCK 17BLACKHAWK ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ SERPA LEVEL 2 GLOCK 17, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας και αντοχής πολυμερικό υλικό. Διαθέτει στο πάνω μέρος της ασφάλεια η οποία απασφαλίζει το πιστόλι με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στη θέση του αντίχ..

Καλάθι
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ BLACKHAWK S.T.R.I.K.E. MOLLE
Εκπτώση
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ BLACKHAWK S.T.R.I.K.E. MOLLE
25,65€23,10€

Αντάπτορας S.T.R.I.K.E.  για σύστημα MOLLE της εταιρίας Blackhawk συμβατός με όλες τις θήκες στης ίδιας εταιρίας, είναι αμφιδέξιος και μπορεί να προσαρτηθεί σε οποιοδήποτε σύστημα molle...

Καλάθι
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ MOLLE BLACKHAWK ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ MOLLE BLACKHAWK
Εκπτώση
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ MOLLE BLACKHAWK
67,00€60,30€

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ MOLLE BLACKHAWKΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ MOLLE BLACKHAWK. Αντάπτορας ο οποίος προσαρμόζεται στην θήκη πιστολιού SERPA της εταιρείας BLACKHAWK και δίνει την δυνατότητα της γρήγορης μετακίνησης με μια απλή περιστροφή της θήκης σε οποιαδήποτε επιφάνεια (ζώνη, σύστημα MOLLE)...

Καλάθι
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ BLACKHAWK ΜΙD RIDE ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ BLACKHAWK ΜΙD RIDE
Εκπτώση
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ BLACKHAWK ΜΙD RIDE
27,55€24,80€

Ο αντάπτορας της Blackhawk πρασαρμόζεται σε όλες τις θήκες πιστολιού της εταιρείας δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να φέρει σε λίγο χαμηλότερο επίπεδο την πιστολοθήκη (λίγο πιο χαμηλά από το ύψος της ζώνης) κάνοντας την πιο εύκολη στο τράβηγμα του όπλου και την χρήση.Χαρακτηριστικά:- Τοποθετείτα..

Καλάθι
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ BLACKHAWK LOW RIDE ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ BLACKHAWK LOW RIDE
Εκπτώση
ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ BLACKHAWK LOW RIDE
29,00€26,10€

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ BLACKHAWK LOW RIDE. Ο αντάπτορας της Blackhawk πρασαρμόζεται σε όλες τις θήκες πιστολιού της εταιρείας δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να φέρει σε χαμηλότερο επίπεδο την πιστολοθήκη (λίγο πιο χαμηλά από το ύψος της ζώνης) κάνοντας την πιο εύκολη στο τράβηγμα του όπ..

Καλάθι
ΔΙΠΟΔΑΣ ΤΥΦΕΚΕΙΟΥ BLACKHAWK  ΔΙΠΟΔΑΣ ΤΥΦΕΚΕΙΟΥ BLACKHAWK
Εκπτώση
ΔΙΠΟΔΑΣ ΤΥΦΕΚΕΙΟΥ BLACKHAWK
88,35€79,50€

Δίποδας τυφεκίου BLACKHAWK μεταβλητού ύψους ..

Καλάθι
ΖΩΝΗ BLACKHAWK CQB RIGGERS BELT ΖΩΝΗ BLACKHAWK CQB RIGGERS BELT
Εκπτώση
ΖΩΝΗ BLACKHAWK CQB RIGGERS BELT
70,00€63,00€

ΖΩΝΗ BLACKHAWK CQB RIGGERS BELTΖΩΝΗ BLACKHAWK CQB RIGGERS BELT, Η ζώνη αυτή αποτελεί το ιδανικό εργαλείο σε επιχειρησιακή χρήση, outdoor χρήση αλλά και μια όμορφη στιλιστικά επιλογή για ντύσιμο καθημερινό tactical wear! Είναι κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτική cordura και διαθέτει μεταλλική πόρπη δ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ BLACKHAWK CQC SERPA Holster ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ BLACKHAWK CQC SERPA Holster
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ BLACKHAWK CQC SERPA Holster
79,50€71,55€

ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ BLACKHAWK CQC SERPA Holster Πιστολοθήκη μέσης κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας και αντοχής πολυμερικό υλικό. Έχει δυνατότητα προσαρμογής πάνω σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και διατίθεται για πολλά μοντέλα όπλων. Διαθέτει στο πάνω μέρος της ασφάλεια η οποία απασφαλίζει το πιστό..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ BLACKHAWK CQC SERPA HOLSTER  LEVEL 2 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ BLACKHAWK CQC SERPA HOLSTER  LEVEL 2
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ BLACKHAWK CQC SERPA HOLSTER LEVEL 2
113,05€101,75€

Πιστολοθήκη μέσης κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας και αντοχής πολυμερικό υλικό. Έχει δυνατότητα προσαρμογής πάνω σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και δέχεται όπλα τύπου GLOCK. Διαθέτει στο πάνω μέρος της ασφάλεια η οποία απασφαλίζει το πιστόλι με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στη θέση ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ BLACKHAWK OMNIVORE MULTIFIT ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ BLACKHAWK OMNIVORE MULTIFIT
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ BLACKHAWK OMNIVORE MULTIFIT
93,00€83,70€

ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ BLACKHAWK OMNIVORE MULTIFIT, Η θήκη του πιστολιού σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μέσα μια σειρά από όλα τα πιο κινήσιμα μοντέλα της αγοράς (πάνω από 150 διαφορετικά μοντέλα). Είναι κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό και ασφαλίζει το όπλο σας μέσα με διπλή ασφάλεια τύπου level 2. Τη θήκ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ