Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

WARRIOR ASSAULT SYSTEMS

ASSAULTERS BACK PANEL WARRIOR ASSAULT ASSAULTERS BACK PANEL WARRIOR ASSAULT
Εκπτώση
ASSAULTERS BACK PANEL WARRIOR ASSAULT
95,50€90,75€

Assaulters Back Panel Warrior Assault, είναι σχεδιασμένο στο μέγεθος του πίσω μέρους των φορέων θωράκισης της Warrior Assault. Στο πάνω μέρος του έχει 3 θήκες γεμιστήρων 5.56 ανοιχτού τύπου και στο κάτω μέρος μια προσθαφαιρούμενη θήκη γενικής χρήσης/ φαρμακείο.Επίσης εσωτερικά του μπορεί να τοπ..

Καλάθι
BACK PANEL WARRIOR ASSAULT BACK PANEL WARRIOR ASSAULT
Εκπτώση
BACK PANEL WARRIOR ASSAULT
88,35€83,95€

Back Panel Warrior Assault, είναι το εναλλάξιμο πίσω τμήμα των 901 και Centurion chest rigs.Μπορεί να δεχτεί πλάκα θωράκισης και είναι συμβατό με όλες τις θήκες υδροδοχείων πλάτης και συναφή υλικά.Διαθέτει το ίδιο σύστημα 3D καναλιών για τον καλύτερο αερισμό της πλάτης. Κατασκευασμένο από υλικά..

Καλάθι
CHEST RIG 901 ELITE OPS BASE WARRIOR ASSAULT CHEST RIG 901 ELITE OPS BASE WARRIOR ASSAULT
Εκπτώση
CHEST RIG 901 ELITE OPS BASE WARRIOR ASSAULT
132,05€125,45€

Chest rig 901 elite ops base Warrior Assault, ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα εξαρτήσεων της Warrior Assault το οποίο έφερε την επανάσταση στα chest rigs. To μειονέκτημα των εξαρτήσεων τύπου chest rig ήταν ότι ήταν δύσκολο να φορεθούν χωρίς τη βοήθεια και δεύτερου ατόμου, το οποίο η Warrior Assau..

Καλάθι
CHEST RIG PATHFINDER WARRIOR ASSAULT  CHEST RIG PATHFINDER WARRIOR ASSAULT
Εκπτώση
CHEST RIG PATHFINDER WARRIOR ASSAULT
116,00€110,20€

CHEST RIG  PATHFINDER WARRIOR ASSAULT ελαφρύ και ευέλικτο με σκοπό τη μεταφορά των απαραίτητων πυρομαχικών και βοηθητικών υλικών , με δυνατότητα να προσκολληθεί στο RECON plate carrier σε περίπτωση που χρειαστεί προστασία θωράκισης ή ανάρτηση περισσοτέρων υλικών.Έχει  4 θήκες για γεμιστή..

Καλάθι
CHEST RIG WARRIOR ASSAULT 901 ELITE OPS BRAVO M4 OPEN TOP CHEST RIG WARRIOR ASSAULT 901 ELITE OPS BRAVO M4 OPEN TOP
Εκπτώση
CHEST RIG WARRIOR ASSAULT 901 ELITE OPS BRAVO M4 OPEN TOP
205,20€194,95€

CHEST RIG WARRIOR ASSAULT 901 ELITE OPS BRAVO M4 ΜΕ ΘΗΚΕΣ OPEN TOP. Το 901 Elite Ops Bravo M4 Chest Rig της WARRIOR ASSAULT είναι κατασκευασμένο από υλικό 500D CORDURA πολύ ανθεκτικό στην τριβή και την υγρασία. Είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος και σε πλάτος έτσι ώστε να προσαρμόζεται στο κάθε σωματότυπο. Ε..

Καλάθι
CHEST RIG WARRIOR ASSAULT 901 Elite Ops BravoM4  ΘΗΚΕΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ CHEST RIG WARRIOR ASSAULT 901 Elite Ops BravoM4  ΘΗΚΕΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ
Εκπτώση
CHEST RIG WARRIOR ASSAULT 901 Elite Ops BravoM4 ΘΗΚΕΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ
205,20€194,95€

CHEST RIG WARRIOR ASSAULT 901 Elite Ops Bravo M4 με θήκες με καπάκι. Το 901 Elite Ops Bravo M4 Chest Rig της WARRIOR ASSAULT είναι κατασκευασμένο από υλικό 500D CORDURA πολύ ανθεκτικό στην τριβή και την υγρασία. Είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος και σε πλάτος έτσι ώστ..

Καλάθι
FALCON CHEST RIG WARRIOR ASSAULT FALCON CHEST RIG WARRIOR ASSAULT
Εκπτώση
FALCON CHEST RIG WARRIOR ASSAULT
127,30€120,95€

Falcon Chest Rig Warrior Assault , σχεδιασμένο με το σκεπτικό ενός ελαφριού και πλήρως ανεξάρτητου,λειτουργικού συνόλου.Χωράει 8 γεμιστήρες τύπου Μ4 ασφαλιζόμενες με ελαστικό κορδόνι το οποίο δίνει την επιλογή να τοποθετηθούν και γεμιστήρες από ΑΚ.Διαθέτει 4 θήκες γενικής χρήσης εκ των οποίων οι ακρ..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ WARRIOR ASSAULT ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ WARRIOR ASSAULT
Εκπτώση
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ WARRIOR ASSAULT
42,50€40,40€

ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ WARRIOR ASSAULT. Ο αορτήρας ενός σημείου της WARRIOR ASSAULT κατασκευασμένοs από υψηλής αντοχής νάιλον webbing , με ενσωματομένα  ελαστικά τμήματα  με πόρπη ταχείας απελευθέρωσης, κατασκευασμένη από υψηλής αντοχής SPBS πλαστικό και με  με..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ FIRESTORM WARRIOR ASSAULT ΓΑΝΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ FIRESTORM WARRIOR ASSAULT
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ FIRESTORM WARRIOR ASSAULT
34,00€32,30€

Γάντια επιχειρησιακά Firestorm Warrior Assault, κατασκευασμένα από Dupont βραδυφλεγές Nomex και από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα. Με έμφαση στην εργονομική σχεδίαση, το δέρμα είναι ανθεκτικό και μαλακό ταυτόχρονα ικανό να ανταπεξέλθει στις πιο αντίξοες συνθήκες.Με σκληρή προστασία στα κότσια και επιπ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ OMEGA WARRIOR ASSAULT ΓΑΝΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ OMEGA WARRIOR ASSAULT
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ OMEGA WARRIOR ASSAULT
32,00€30,40€

Γάντια επιχειρησιακά Omega Warrior Assault, με σκληρή προστασία από χτυπήματα στα κότσια και ειδική εργονομική σχεδίαση για μεγαλύτερη άνεση. Διπλοραμμένο, με spandex για απρόσκοπτη ευελιξία και ενισχυμένο συνθετικό δέρμα στη παλάμη συμπληρώνεται το σύνολο της προστασίας και της αφής στο χέρι  ..

Καλάθι
ΓΕΜΙΣΤΗΡΟΘΗΚΗ WARRIOR ASSAULT SINGLE QUICK MAG ΓΕΜΙΣΤΗΡΟΘΗΚΗ WARRIOR ASSAULT SINGLE QUICK MAG
Εκπτώση
ΓΕΜΙΣΤΗΡΟΘΗΚΗ WARRIOR ASSAULT SINGLE QUICK MAG
25,65€24,35€

Γεμιστηροθήκη WARRIOR ASSAULT SINGLE QUICK MAG , κατάλληλη για διάφορους τύπους γεμιστήρων διαμετρήματος 5.56mm NATO, 7.62mm x 39mm AK, M14, FAL, κ.τ.λ. Η ρύθμιση μεγέθους της γεμιστηροθήκης ανάλογα τον τύπο γεμιστήρας που θα χρησιμοποιήσουμε επιτυγχάνεται μέσω συστήματος ρυθμιζόμενων ελαστικών..

Καλάθι
ΓΙΛΕΚΟ ΜΑΧΗΣ WARRIOR ASSAULT PLATE CARRIER CPC ΓΙΛΕΚΟ ΜΑΧΗΣ WARRIOR ASSAULT PLATE CARRIER CPC
Εκπτώση
ΓΙΛΕΚΟ ΜΑΧΗΣ WARRIOR ASSAULT PLATE CARRIER CPC
97,00€92,15€

ΓΙΛΕΚΟ ΜΑΧΗΣ WARRIOR ASSAULT PLATE CARRIER CPC. Γιλέκο μάχης-plate carrier WARRIOR ASSAULT PLATE CARRIER CPC της εταιρίας Warrior Assault χαμηλού προφίλ, σχεδιασμένο να δέχεται πλάκες  10''x12'' και τις αμερικάνικου τύπου  SAPI.Είναι πλήρως ρυθμιζόμενο για όλα τα μεγέθη.Οι ελαστι..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 93 (8 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ