Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

VIPER

SECURITY BELT VIPER SECURITY BELT VIPER
Εκπτώση
SECURITY BELT VIPER
19,00€17,10€

Ζώνη από υψηλής αντοχής νάιλον με πόρπη από ABS πλαστικό με ειδική ασφάλεια που αποτρέπει την τυχαία απελευθέρωση της. Ιδανική για μεταφορά διαφόρων τύπων θηκών και όπλων. Ιδανική για όλα τα σώματα ασφαλείας...

Καλάθι
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΑ ΣΑΚΙΔΙΟΥ LARGE VIPER
Εκπτώση
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΑ ΣΑΚΙΔΙΟΥ LARGE VIPER
17,00€15,30€

Αδιάβροχο κάλυμα σακιδίου-BERGEN, μπορεί να καλύψει πλήρως μέχρι και 12λιτρα χωρητικότητα. Κατασκευασμένο από Rip-Stop νάιλον με ενσωματωμένο λάστιχο σύσφιξης το οποίο σφίγγει για πλήρη εφαρμογή στο σακίδιο..

Καλάθι
ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ VIPER MESH-TECH ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ VIPER MESH-TECH
Εκπτώση
ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ VIPER MESH-TECH
16,00€14,40€

Αντιδρωτική μπλούζα viper mesh–tech, είναι κατασκευασμένη από υλικό 100% Mesh-tech  Wicking / Quick dry material, το οποίο παρέχει εξαιρετική ελευθερία κινήσεων ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τους μυς και απομακρύνει τον ιδρώτα κρατώντας τον χρήστη στεγνό, δροσερό και άνετο. Οι ραφές του είναι επίπεδε..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER ONE POINT SLING ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER ONE POINT SLING
Εκπτώση
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER ONE POINT SLING
25,00€22,50€

Αορτήρας ενός σημείου της VIPER κατασκευασμένοs από υψηλής αντοχής νάιλον webbing, με ενσωματομένα  ελαστικά τμήματα  τα οποια του δίνουν ελαστικότητα εως και 12 εκατοστά χωρίς να φθείρεται κατά την διάρκεια των χρήσεων η ελαστικότητα του. Διαθετει 3 πόρπες ταχείας απελευθέρωσεις, κατασκευ..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΟΠΛΟΥ VIPER ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΟΠΛΟΥ VIPER
Εκπτώση
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΟΠΛΟΥ VIPER
38,00€34,20€

Επιχειρησιακός αορτήρας της εταιρείας VIPER είναι συμβατός χάρις τον σχεδιασμό του να προσαρμόζεται σε όλα τα όπλα. Χάρις την ειδική σχεδίαση του μπορεί να αναρτηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του όπλου και μπορεί να χρησημοποιηθεί σαν ενός 2 ή 3 σημείων, διατηρώντας το πλεονέκτημα της ταχείας απελευθέρω..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ VIPER COVERT BOOT ΑΡΒΥΛΟ VIPER COVERT BOOT
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ VIPER COVERT BOOT
69,00€62,10€

Άρβυλο VIPER COVERT BOOT, είναι ένα νέο καινοτόμο άρβυλο κατασκευασμένο με την αξεπέραστη τεχνολογία της VIPER σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των βρετανικών ειδικών δυνάμεων. Είναι ένα πολύ ελαφρύ άρβυλο και ταυτόχρονα αρκετά ανθεκτικό. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι για το επάνω μέρος δέ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ VIPER ELITE 5 ΑΡΒΥΛΟ VIPER ELITE 5
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ VIPER ELITE 5
129,00€116,10€

Επιχειρησιακό άρβυλο VIPER ELITE 5 , της Αγγλικής εταιρείας VIPER, είναι ίσως μια από τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις παγκοσμίως με άριστη σχέση απόδοσης και τιμής. Διαθέτει όλα εκείμα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα άρβυλο ώστε να ικανοποιήσει ακομά και τον..

Καλάθι
ΑΡΘΡΩΤΟΣ ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΟΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER ΑΡΘΡΩΤΟΣ ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΟΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER
Εκπτώση
ΑΡΘΡΩΤΟΣ ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΟΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER
16,00€14,40€

Αρθρωτός αορτήρας μονού σημείου VIPER, σχεδιασμένος να προσαρτάται σε κάθε molle γιλέκο-plate carrier με ευκολία παρέχοντας μεγαλύτερη εργονομία από τους κλασικούς αορτήρες μονού σημείου.Επίσης διαθέτει ελαστικά κορδόνια εσωτερικά του για απορρόφηση της τάσης σε περίπτωση που αφεθεί απότομα το όπλο...

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER PATROL GLOVE ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER PATROL GLOVE
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER PATROL GLOVE
17,00€15,30€

Γάντι της Αγγλικής εταιρείας viper για προστασία χεριού. Είναι ελαφρύ, εύκαμπτο προσδίδοντας απόλυτη προσατασία στο χέρι, χωρίς να θυσιάζει την ευκολία χρήσης ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα...

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER RECON GLOVE ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER RECON GLOVE
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER RECON GLOVE
24,50€22,05€

ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER RECON GLOVE, της αγγλικής εταιρίας viper για προστασία χεριού, κατά την διάρκεια όλων των δραστηριοτήτων σας επιχειρησιακών η όχι. Είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Παρεχει προστασία στο πάνω μέρος της π..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ VIPER SF
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ VIPER SF
25,00€22,50€

Γάντια της εταιρείας VIPER κατασκευασμένα από προηγμένα σύνθετα υλικά. Πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και με γρήγορο στέγνωμα. Προϊόν που είναι ιδανικό για αστυνομικούς. Τα χαρακτηριστικά τους:-Ρύθμιση velcro για το ασφαλή και τέλεια εφαρμογή στον καρπό. -Παλάμη κατασκευασμένη από το συνθετικό υλικό που ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ VIPER SPECIAL OPS ΓΑΝΤΙΑ VIPER SPECIAL OPS
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ VIPER SPECIAL OPS
24,00€21,60€

Γάντια της εταιρείας VIPER κατασκευασμένα από προηγμένα σύνθετα υλικά. Πολύ ανθεκτικό και με γρήγορο στέγνωμα.  Προϊόν που είναι ιδανικό για αστυνομικούς. Τα χαρακτηριστικά τους:-Ρύθμιση velcro για το ασφαλή και τέλεια εφαρμογή στον καρπό. -Παλάμη κατασκευασμένη από το συνθετικό υλικό που πα..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 80 (7 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ