Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

VEGA HOLSTER

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΟΠΛΟΥ VEGA ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΟΠΛΟΥ VEGA
Εκπτώση
ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΟΠΛΟΥ VEGA
47,00€42,30€

Ελαστική ζώνη απόκρυψης όπλου VEGA απόλυτα εργονομική και ιδανική για απόκλυψη του όπλου και του λοιπού εξοπλισμού.Διαθέτει θήκη πιστολιού κατάλληλο για όλους τους τύπους  των όπλων,θήκη χειροπέδων, δύο θήκες για γεμιστήρα και μια θήκη γενικής  χρήσης με φερμουάρ.Κατασκευασμένη στην Ιταλία..

Καλάθι
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΕΣΗΣ VEGA IF8 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΕΣΗΣ VEGA IF8
Εκπτώση
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ ΜΕΣΗΣ VEGA IF8
46,00€41,40€

Οι πιστολοθήκες της VEGA χαρακτηρίζονται από την πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η VEGA στην ευκολία χρήσης και την πρακτικότητα. Είναι κατασκευασμένες στο εργοστάσιο της VEGA στην Ιταλία και για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται τα καλύτερης ποιότητ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCH8 ''CAMA'' ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCH8 ''CAMA''
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCH8 ''CAMA''
64,00€57,60€

ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCH8 ''CAMA''. Θήκη πιστολιού της Ιταλικής εταιρείας VEGA, κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις. Η ασφάλεια εγγυάται ότι το πιστόλι παραμένει στην θέση του υπο οποιεσδήποτε συνθήκες. Συμβατή με όλες τις πλατφόρμες της εταιρείας και πλατ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCHU8 - "CAMA UP&DOWN" ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCHU8 - "CAMA UP&DOWN"
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA CCHU8 - "CAMA UP&DOWN"
64,00€57,60€

Θήκη πιστολιού της Ιταλικής εταιρείας VEGA, κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις. Το σύστημα διπλής ασφάλειας μας παρέχει επιπλέον προστασδία από τυχόν κακόβουλη παρέμβαση και εγγυάται ότι το πιστόλι παραμένει στην θέση του υπο οποιεσδήποτε συνθήκες...

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA FB265 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA FB265
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA FB265
29,00€26,10€

Θήκη πιστολιού VEGA FB265 κατασκευασμένη από ανθεκτική CORDURA σχεδιασμένη για την οικογένεια πιστολιών GLOCK, με ρυθμιζόμενη καθ΄ ύψος ασφάλεια ανάλογα το μοντέλο του πιστολιού και με έξτρα θήκη για εφεδρική γεμιστήρα.Η VEGA FB265 λόγω της ιδιέταιρης σχεδίασης της μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αριστ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA FH2 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA FH2
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA FH2
33,00€29,70€

Θήκη πιστολιού VEGA FH2 εργονομικά σχεδιασμένη για απόλυτη εφαρμογή με το πιστόλι,διατηρώντας παράλληλα χαμηλό προφίλ προσδίδοντας στο  χρήστη μεγαλύτερη τακτική ευελιξία.Η VEGA FH2 είναι κατασκευασμένη από CORDURA για μείωση του βάρους και αντοχή στη σκληρή χρήση.Η θήκη πιστολιού VEGA FH2..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA Vegatek Bright VKB8 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA Vegatek Bright VKB8
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA Vegatek Bright VKB8
89,00€80,10€

Θήκη πιστολιού της Ιταλικής εταιρείας VEGA, κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις. Σχεδιασμένη για πιστόλια με προσαρτημένο φακό. Διαθέτει 2 ασφάλειες επιτυγχάνοντας τον μέγστο βαθμό ασφαλείας για το όπλο μας. Διαθέτεί εσωτερική επένδυση για καλύτερη προσ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA VKK8 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA VKK8
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ VEGA VKK8
44,00€39,60€

Θήκη πιστολιού VEGA VKK8 κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό συμβατή με σύστημα ανάρτησης MOLLE για να είναι συμβατή με οποιοδήποτε plate carrier ή ζώνη μάχης.Η VEGA VKK8 είναι μια πιστολοθήκη εξαιρετικά ανθεκτική , χαμηλού προφίλ και με εξαιρετική εργονομία ικανή να συγκρατήσει το όπλο μας ακόμα και..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ VEGA IF2 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ VEGA IF2
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ VEGA IF2
23,00€20,70€

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ VEGA IF2  είναι κατασκευασμένη στο εργοστάσιο της VEGA στην Ιταλία και για την κατασκευή της χρησιμοποιουνται τα καλύτερης ποιότητας υλικά. Η εσωτερική πιστολοθήκη της VEGA είναι κατασκευασμένη από πολύ λεπτό και ανθεκτικό υλικό CORDURA ώστε να μπορεί να φορεθεί εσωτερ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ VEGA HOLSTER UC1 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ VEGA HOLSTER UC1
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ VEGA HOLSTER UC1
24,00€21,60€

ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ VEGA HOLSTER UC1, είναι κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα pig suede στο εργοστάσιο της VEGA στην Ιταλία και για την κατασκευή της χρησιμοποιούνται τα καλύτερης ποιότητας υλικά. Η εσωτερική πιστολοθήκη της VEGA είναι κατασκευασμένη από πολύ λεπτό και ανθεκτικό υλικό ..

Καλάθι
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΗΡΟΥ ΜΕ ΦΑΚΟ Η ΛΕΙΖΕΡ VEGA VKLZ8 ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΗΡΟΥ ΜΕ ΦΑΚΟ Η ΛΕΙΖΕΡ VEGA VKLZ8
Εκπτώση
ΘΗΚΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΗΡΟΥ ΜΕ ΦΑΚΟ Η ΛΕΙΖΕΡ VEGA VKLZ8
139,00€125,10€

Θήκη πιστολιού μηρού της Ιταλικής εταιρείας VEGA, κατασκευασμένη από πολυμερές υλικό για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για πιστόλι με οποιοδήποτε φακό ή laser καθώς ρυθμίζει ειδικά για κάθε εξάρτημα. Το σύστημα ασφαλείας μας εξασφαλίζει απόλυτη σταθερότητα και..

Καλάθι
ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ VEGA ST2 ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ VEGA ST2
Εκπτώση
ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ VEGA ST2
44,00€39,60€

ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ VEGA ST2. Οι πιστολοθήκες της VEGA χαρακτηρίζονται από την πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η VEGA στην ευκολία χρήσης και την πρακτικότητα. Είναι κατασκευασμένες στο εργοστάσιο της VEGA στην Ιταλία και για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ