Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

SWISS EYE

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE APACHE ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE APACHE
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE APACHE
69,00€62,10€

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE APACHEΤα γυαλιά ηλίου APACHE από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβω..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ARMORED ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ARMORED
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ARMORED
59,00€53,10€

Τα γυαλιά ηλίου ARMORED από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με με..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ATTAC ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ATTAC
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ATTAC
69,00€62,10€

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ATTAC. Τα γυαλιά ηλίου ATTAC από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς, αντιχαρακτικούς κ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE C-TEC ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE C-TEC
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE C-TEC
99,00€89,10€

Τα γυαλιά ηλίου C-TEC από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE DETECTION ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE DETECTION
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE DETECTION
52,00€46,80€

Γυαλιά ηλίου DETECTION από τη SWISS EYE. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και πολυκαρμπονικό σκελετό για ολοκληρωμένη προστασία. Διαθέτουν εσωτερικά του σκελετού περιμετρικά  αφρώδες υλικό το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και βοηθάει ώσ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE GARDOSA EVOLUTION M/P ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE GARDOSA EVOLUTION M/P
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE GARDOSA EVOLUTION M/P
86,00€77,40€

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE GARDOSA EVOLUTION M/PΤα γυαλιά ηλίου GARDOSA EVOLUTION M/P από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE MAVERICK ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE MAVERICK
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE MAVERICK
52,00€46,80€

Τα γυαλιά ηλίου MAVERICK από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE NIGHTHAWK
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE NIGHTHAWK
63,00€56,70€

Τα γυαλιά ηλίου NIGHTHAWK από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE RAPTOR ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE RAPTOR
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE RAPTOR
46,00€41,40€

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE RAPTORΤα γυαλιά ηλίου RAPTOR από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικο..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE SANDSTORM ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE SANDSTORM
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE SANDSTORM
38,00€34,20€

Τα γυαλιά ηλίου SANDSTORM από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE SIDEWINDER
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE SIDEWINDER
48,00€43,20€

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE SIDEWINDERΓυαλιά ηλίου SIDEWINDER από τη SWISS EYE. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και πολυκαρμπονικό σκελετό για ολοκληρωμένη προστασία. Έχουν άνετη περιμετρική προσαρμογή στο πρόσωπο. Επίσης δι..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE SKYRAY
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE SKYRAY
57,00€51,30€

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE SKYRAYΤα γυαλιά ηλίου SKYRAY από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβω..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 22 (2 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ