Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

SEALSKINZ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΛΤΣΑ SEALSKINZ HIKING MID SOCKS ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΛΤΣΑ SEALSKINZ HIKING MID SOCKS
Εκπτώση
ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΛΤΣΑ SEALSKINZ HIKING MID SOCKS
63,00€56,70€

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΛΤΣΑ SEALSKINZ HIKING MID SOCKS. Κάλτσα της εταιρείας SEALSKINZ, η οποία χάρις τα ειδικά υλικά τα οποία είναι κατασκευασμένη από μεμβράνη τύπου ADDSTRECHDRY. Την καθιστούν 100% αδιάβροχη και 100% διαπνέον, χαρακτηριστικά τα οποία βοηθούν τον χρήστη να κρατάει τα πόδια του στεγνά από..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ SEALSKINZ SOLO SHOOTING GLOVE ΓΑΝΤΙ SEALSKINZ SOLO SHOOTING GLOVE
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ SEALSKINZ SOLO SHOOTING GLOVE
47,00€42,30€

ΓΑΝΤΙ SEALSKINZ SOLO SHOOTING GLOVE, κατασκευασμένα από αρίστης ποιότητας υλικά με κύριο γνώμονα την ευκολία στον χειρισμό όπλου ή ακόμα και άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση όπως εργαλεία, κλειδιά, κινήτα κ.τ.λ. Προσφέρουν προστασία στο χέρι ενώ από όλες τις καιρικές συνθήκε..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ SEALSKINZ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΑLL SEASON ΓΑΝΤΙΑ SEALSKINZ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΑLL SEASON
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ SEALSKINZ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΑLL SEASON
69,00€62,10€

ΓΑΝΤΙΑ SEALSKINZ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΑLL SEASON, είναι κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό NEOPRENE SPANDEX με ανθεκτική στην τριβή επένδυση στην παλάμη και το κάτω μέρος των δαχτύλων. Διαθέτουν εσωτερικά ειδική μεμβράνη που τα καθιστά 100% αδιάβροχα, διαπνέοντα και αντιανεμικά ενώ ταυτόχρονα κρατάει τα χέρια..

Καλάθι
ΣΚΟΥΦΟΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ SEALSKINZ ΣΚΟΥΦΟΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ SEALSKINZ
Εκπτώση
ΣΚΟΥΦΟΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ SEALSKINZ
39,90€35,90€

Ο σκούφος  της εταιρείας SEALSKINZ είναι κατασκευασμένα από πλεκτό υλικό με εσωτερική FLEECE επένδυση. Διαθέτει εσωτερικά ειδική μεμβράνη που τον καθιστά 100% αδιάβροχο, διαπνέον και αντιανεμικό χωρίς να δημιουργεί εφύδρωση. Είναι ελαστικός και έχει απόλυτη εφαρμογή στο κεφάλι.  Κατάλ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ