Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

SALOMON

ΑΡΒΥΛΟ SALOMON GUARDIAN COYOTE BROWN ΑΡΒΥΛΟ SALOMON GUARDIAN COYOTE BROWN
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ SALOMON GUARDIAN COYOTE BROWN
165,00€156,75€

ΑΡΒΥΛΟ SALOMON GUARDIAN COYOTE BROWN, είναι η νεότερη προσθήκη στην πολύ πετυχημένη γκάμα των SALOMON FORCES. Είναι βασισμένο σχεδιαστικά επάνω στο μοντέλο JUNGLE ULTRA αλλά διαφοροποιημένο στο γεγονός ότι είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για πολύωρες πεζοπορίες ακόμα και τρέξιμο. Το πάνω μέρος ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ SALOMON JUNGLE ULTRA ΑΡΒΥΛΟ SALOMON JUNGLE ULTRA
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ SALOMON JUNGLE ULTRA
165,00€156,75€

ΑΡΒΥΛΟ SALOMON JUNGLE ULTRA. Η νέα πρόταση της salomon στη κατηγορία των ελαφριών επιχειρησιακών αρβυλών ακούει στο όνομα SALOMON JUNGLE ULTRA. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο το οποίο συνδυάζει χαμηλό βάρος μεγάλη διαπνοή και εξαερισμό, σε θερμά κλίματα, αυξημένη ευκαμψία, και οπές αποστράγγισης του ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ SALOMON QUEST 4D GTX FORCES ΑΡΒΥΛΟ SALOMON QUEST 4D GTX FORCES
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ SALOMON QUEST 4D GTX FORCES
190,00€180,50€

ΑΡΒΥΛΟ SALOMON QUEST 4D GTX FORCES. Ένα από τα πιο σύγχρονα και πιο πολυ-πουλημένα άρβυλα στον κόσμο, με φανατικό κοινό ακούει στο όνομα SALOMON QUEST 4D GTX FORCES . H τεχνολογία του μελετημένη σε συνδυασμό από ορειβατικές αποστολές σε συνδυασμό με τις ανάγκες του προσωπικού των δυνά..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA FORCES MID GTX ΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA FORCES MID GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA FORCES MID GTX
175,00€166,25€

Άρβυλο Salomon XA Forces mid GTX, ελαφρύ πολλαπλών  χρήσεων σχεδιασμένο για να μπορεί ο χρήστης να κινηθεί γρήγορα στις περισσότερες κρίσιμες καταστάσεις. Βασισμένο εμφανισιακά στο XA PRO 3D, το νέο  μοντέλο είναι ανθεκτικότερο από κάθε άποψη και έχει στιβαρότερη σόλα, παρέχει απεριόριστη ..

Καλάθι
ΗΜΙΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA PRO 3D MID GTX FORCES ΗΜΙΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA PRO 3D MID GTX FORCES
Εκπτώση
ΗΜΙΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA PRO 3D MID GTX FORCES
165,00€156,75€

ΗΜΙΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA PRO 3D MID GTX® FORCES. Ημίμποτο καθ' ύψος και πλήρως αδιάβροχο με μεμβράνη GORE-TEX®, το XA PRO 3D MID GTX® FORCES σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην αποστολή, και όχι στα πόδια σας. Αυτό το παπούτσι για κακές καιρικές συνθήκες παρέχει προστασία στον αστρά..

Καλάθι
ΗΜΙΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA PRO 3D MID GTX FORCES ΗΜΙΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA PRO 3D MID GTX FORCES
Εκπτώση
ΗΜΙΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA PRO 3D MID GTX FORCES
165,00€156,75€

ΗΜΙΑΡΒΥΛΟ SALOMON XA PRO 3D MID GTX FORCES. Ημίμποτο καθ' ύψος και πλήρως αδιάβροχο με μεμβράνη GORE-TEX®, το XA PRO 3D MID GTX® FORCES σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην αποστολή, και όχι στα πόδια σας. Αυτό το παπούτσι για κακές καιρικές συνθήκες παρέχει προστασία στον αστράγ..

Καλάθι
ΠΑΠΟΥΤΣΙ SALOMON SPEEDCROSS 3 FORCES ΠΑΠΟΥΤΣΙ SALOMON SPEEDCROSS 3 FORCES
Εκπτώση
ΠΑΠΟΥΤΣΙ SALOMON SPEEDCROSS 3 FORCES
125,00€118,75€

ΠΑΠΟΥΤΣΙ SALOMON SPEEDCROSS 3 FORCES. Το παπούτσι Salomon SpeedCross 3 FORCES  διαθέτει ελαφριά και ακριβή εφαρμογή, με επιθετική πρόσφυση για όλες τις συνθήκες. Ιδανικό για εκπαίδευση και γρήγορη προσβολή-επίθεση σε λάσπη, νερά, και χιονισμένο περιβάλλον. ΒΑΡΟ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ