Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

PENTAGON

PENTAGON METALLON TAC-FITNESS PLATE 2.6KG
59,00€

Η Pentagon φέρνει την επανάσταση και στο cross fit. H πλάκα της Pentagon έχει διαστάσεις όσο μια κανονική αλεξίσφαιρη πλάκα και ζυγίζει 2.6 κιλα. Τοποθετείται μέσα σε όλα τα Plate carriers και γιλέκα και προσομειώνει το βάρος μιας κανονικής πλάκ..

Καλάθι
PENTAGON METALLON TAC-FITNESS PLATE 3KG
66,00€

Η Pentagon φέρνει την επανάσταση και στο cross fit. H πλάκα της Pentagon έχει διαστάσεις όσο μια κανονική αλεξίσφαιρη πλάκα και ζυγίζει 3 κιλα. Τοποθετείται μέσα σε όλα τα Plate carriers και γιλέκα και προσομειώνει το βάρος μιας κανονικής πλάκας δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να προπονείται με ..

Καλάθι
PENTAGON METALLON TAC-FITNESS PLATE 4KG
65,00€

Η Pentagon φέρνει την επανάσταση και στο cross fit. H πλάκα της Pentagon έχει διαστάσεις όσο μια κανονική αλεξίσφαιρη πλάκα και ζυγίζει 4 κιλα. Τοποθετείται μέσα σε όλα τα Plate carriers και γιλέκα και προσομειώνει το βάρος μιας κανονικής πλάκας..

Καλάθι
RANGER SHIRT PENTAGON
54,00€

RANGER SHIRT PENTAGON, το πλέον πολύ-αναμενόμενο προϊόν της γνωστής ελληνικής εταιρίας. Με σύνθεση 65% Polyester 35% Cotton Rip-stop 215gsm μας εγγυάται μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις αλλά και πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις σε διαπνοή.Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου combat shirt είναι η ..

Καλάθι
ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ APOLLO ACTIVITY SHIRT PENTAGON
26,90€

Αντιδρωτική μπλούζα APOLLO ACTIVITY SHIRT της PENTAGON, είναι κατασκευασμένή από 8% ελαστάνη και 92% polyester coolswitch. Παρέχει εξαιρετική ελευθερία κινήσεων ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τους μυς και απομακρύνει τον ιδρώτα κρατώντας τον χρήστη στεγνό δροσερό και άνετο. Οι..

Καλάθι
ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΟ PENTAGON APOLLO TAC-FRESH
24,90€

ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΟ PENTAGON APOLLO TAC-FRESH. Αντιδρωτικό μπλουζάκι APOLLO της PENTAGON. είναι κατασκευασμένο από ελαστάνη και polyester coolswitch. Παρέχει εξαιρετική ελευθερία κινήσεων ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τους μυς και απομακρύνει τον ιδρώτα κρατώντας τον χρήστη στεγνό δροσερό και άνετο. Οι ραφές του ..

Καλάθι
ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΟ PENTAGON BODY SHOCK
19,90€

Το αντιδρωτικό μπλουζάκι της Pentagon BODY SHOCK είναι κατασκευασμένο από 100% dry fit polyester με την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι αθλητές. Διαθέτει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και ελάχιστα σημεία ραφής για να μην προκαλεί ερεθισμούς κατά την τριβή. Το ύφασμα του είναι τέτοιο ώστε να απωθε..

Καλάθι
ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ PENTAGON BODY SHOCK QUICK DRY
24,90€

Το αντιδρωτικό μπλουζάκι της Pentagon BODY SHOCK είναι κατασκευασμένο από 100% dry fit polyester με την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι αθλητές. Διαθέτει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και ελάχιστα σημεία ραφής για να μην προκαλεί ερεθισμούς κατά την τριβή. Το ύφασμα του είναι τέτοιο ώστε να απωθε..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ PENTAGON 1 POINT SLING GUN LANYARD
12,90€

ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ PENTAGON 1 POINT SLING GUN LANYARDΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ PENTAGON 1 POINT SLING GUN LANYARD. Αορτήρας ενός  σημείου της εταιρείας PENTAGON κατασκευασμένος από υψηλής αντοχής υλικό naylon webbing, με ενσωματομενα  ελαστικά τμήματα , με κλίπ ταχείας απελευθέρωσης ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ ACHILLES TACTICAL XTR 6
85,90€

ΑΡΒΥΛΟ ACHILLES TACTICAL XTR 6Άρβυλο Achilles Tactical XTR 6 της Pentagon, έρχεται να αντικαταστήσει το πολύ επιτυχημένο Achilles 6".Είναι επανασχεδιασμένο με πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα και nylon 1200D παρέχει αντοχή και χαμηλό βάρος..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ ACHILLES TACTICAL XTR 8
89,90€

ΑΡΒΥΛΟ ACHILLES TACTICAL XTR 8Άρβυλο Achilles Tactical XTR 8 της Pentagon, έρχεται να αντικαταστήσει το πολύ επιτυχημένο Achilles 8".Είναι επανασχεδιασμένο με πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα και nylon 1200D παρέχει αντοχή και χαμηλό βάρος, χωρίς ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ PENTAGON ODOS TACTICAL 8 BOOT WP ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
88,90€

ΑΡΒΥΛΟ PENTAGON ODOS TACTICAL 8 BOOT WP ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΑΡΒΥΛΟ PENTAGON ODOS TACTICAL 8 BOOT WP ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ, κατασκευασμένο με συνδυασμό υψηλής ποιότητας δέρματος και υλικού τύπου CORDURA με εσωτερική μεμβράνη HYDROGUARD η οποία φροντίζει να κρατάει το πόδι στεγνό χαρίζοντας του αδιαβροχοποίηση και συνά..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 168 (14 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ