Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

MEINDL

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL BRUNEI MFS GTX ΑΡΒΥΛΟ MEINDL BRUNEI MFS GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL BRUNEI MFS GTX
209,90€178,40€

ΑΡΒΥΛΟ BRUNEI MFS GTX, Ένα ανθεκτικό και ευέλικτο άρβυλο, ιδανικό για ήπια πεζοπορία σε λόφους ή βουνά μέσου ύψους. Η νέα έκδοση είναι ελαφρότερη και διαθέτει εξωτερική σόλα MEINDL Multigrip.Προτεινόμενη χρήση: πεζοπορία - περίπατοςΥλικό κατασκευής:  δέρμαΕπένδυση: αδιάβροχη και διαπν..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL BURMA GTX ΑΡΒΥΛΟ MEINDL BURMA GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL BURMA GTX
259,90€220,90€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL BURMA GTX. Το άρβυλο BURMA GTX της εταιρείας MEINDL, είναι πολύ γνωστό στους απαιτητικούς ορειβάτες και κυνηγούς σε όλο τον κόσμο. Ένα άρβυλο που τα έχει όλα, άριστη κατασκευή, άνετο περπάτημα και υψηλή αντοχή. Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα Sil-Nubuck με βάρος 790..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL COLORADO GTX ΑΡΒΥΛΟ MEINDL COLORADO GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL COLORADO GTX
211,00€179,35€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL COLORADO GTX. Ένα από τα πιο διάσημα άρβυλα της Meindl που διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και την άριστη κατασκευή του είναι το COLORADO GTX. Ένα άρβυλο που τα έχει όλα, άριστη κατασκευή, χαμηλό βάρος, άνετο περπάτημα και υψηλή αντοχή. Διαθέτει φανατικό κοινό σε ορειβατικούς και κυν..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL Eagle Pro Gtx
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL Eagle Pro Gtx
259,90€220,90€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL Eagle Pro Gtx. Άρβυλο στρατιωτικού-επιχειρησιακού τύπου πολύ ελαφρυάς και μαλακής κατασκευής, σκληρότητας (A/B) της Γερμανικής εταιρείας MEINDL. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από γνήσιο αδιάβροχοποιημενο δερμα σε συνδυασμό με CORDURA. Διαθέτει μεμβράνη  Goretex που το καθιστά 10..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ELBRUS CRETA ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ELBRUS CRETA
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ELBRUS CRETA
269,00€228,65€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ELBRUS CRETA. Τα φημισμένα θρυλικά άρβυλα MEINDL ELBRUS επανακυκλοφορούν από την MEINDL σε μια επετειακή έκδοση αφιερωμένη στο ελληνικό νησί της Κρήτης με την κωδική ονομασία MEINDL ELBRUS CRETA. Διατηρούν όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία τα έκαναν γνωστά όπως είναι η αντ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL HIMALAYA MFS GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL HIMALAYA MFS GTX
329,90€280,40€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL HIMALAYA MFS GTX. Άρβυλο ορειβατικό βαρέως τύπου της Γερμανικής εταιρείας MEINDL. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από γνήσιο αδιάβροχο δερμα τύπου Sil-Nubuck. Διαθέτει μεμβράνη  Goretex που το καθιστά 100% αδιαβροχο και 100% διαπνέoν ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ISLAND LIGHT MFS ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ISLAND LIGHT MFS
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ISLAND LIGHT MFS
274,90€233,65€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ISLAND LIGHT MFS. Άρβυλο ορειβατικό τύπου πολύ ελαφρύ κατηγορίας (A/B) της Γερμανικής εταιρείας MEINDL. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από γνήσιο αδιάβροχο δερμα τύπου Sil-Nubuck. Διαθέτει μεμβράνη  Goretex που το καθιστά 100% αδιαβροχο και 100% διαπνέoν ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ISLAND MFS ACTIVE GTX ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ISLAND MFS ACTIVE GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ISLAND MFS ACTIVE GTX
324,90€276,15€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL ISLAND MFS ACTIVE GTX. Άρβυλο ορειβατικό τύπου μεσαίας σκληρότητας (B/C) της Γερμανικής εταιρείας MEINDL. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από γνήσιο αδιάβροχο δερμα τύπου Sil-Nubuck. Διαθέτει μεμβράνη  Goretex που το καθιστά 100% αδιαβροχο και 100% διαπνέoν ώστε να μπορεί να χρη..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL KANSAS GTX ΑΡΒΥΛΟ MEINDL KANSAS GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL KANSAS GTX
209,90€178,40€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL KANSAS GTX. Άρβυλο ορειβατικό τύπου μεσαίας σκληρότητας (B/C) της Γερμανικής εταιρείας MEINDL. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από γνήσιο αδιάβροχο δερμα τύπου Nubuck. Διαθέτει μεμβράνη  Goretex που το καθιστά 100% αδιαβροχο και 100% διαπνέoν ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL KAPSTADT GTX ΑΡΒΥΛΟ MEINDL KAPSTADT GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL KAPSTADT GTX
209,90€178,40€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL KAPSTADT GTX. Το αρβυλο KAPSTADT GTX της MEINDL είναι ένα από τα σημεία αναφοράς στην κατηγορία των ελαφρυών ορειβατικών άρβυλων με βάρος μόνο 490γ. Ειναι κατασκευαμένο απο γνήσιο δέρμα Suede και διαθέτει σκληρή επένδυση στο μπροστινό και πίσω μέρος η οποία προστατεύει το άρβυλο στην ύ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL MAKALU PRO 3000 MFS GTX ΑΡΒΥΛΟ MEINDL MAKALU PRO 3000 MFS GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL MAKALU PRO 3000 MFS GTX
351,90€299,10€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL MAKALU PRO 3000 MFS GTX, κατασκευασμένο εξολοκλήρου από γνήσιο αδιάβροχο δερμα τύπου Nubuck. Διαθέτει μεμβράνη  Goretex που το καθιστά 100% αδιαβροχο και 100% διαπνέoν ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο σε όλα τα κλίματα. Διαθετει περιμετρικά  προστασία απ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL MINESOTA PRO GTX ΑΡΒΥΛΟ MEINDL MINESOTA PRO GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ MEINDL MINESOTA PRO GTX
229,90€195,40€

ΑΡΒΥΛΟ MEINDL MINESOTA PRO GTX. Άρβυλο MINNESOTA PRO GTX της MEINDL είναι ένα από τα πιο ελαφρυά ορειβατικά άρβυλα στην κατηγορία του με βάρος μόνο 600γρ. Είναι κατασκευασμένο απο γνήσιο δέρμα nubuck -mesh και διαθέτει σκληρή επένδυση στο μπροστινό και πίσω μέρος η οποία προστατεύει το άρβυλο σ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ