Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

LOWA

ΑΡΒΥΛΟ LOWA RANGER III GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA RANGER III GTX
223,00€211,85€

Άρβυλο ορειβασίας κυνηγιούΆρβυλο Lowa Ranger III GTX , ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της κατασκευασμένο από υδροφοβικό δέρμα Nubuk και μεμβράνη Gore-Tex, για μέγιστη διαπνοή και αδιαβροχοποίηση.Με ανατομικής σχεδίασης  γλώσσα C4 και σύστημα X-lacing εξασφαλίζει την απόλυτη εφαρμογή στο π..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ LOWA TIBET GTX ΑΡΒΥΛΟ LOWA TIBET GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA TIBET GTX
248,00€235,60€

Άρβυλο LOWA TIBET Gtx, από τα πιο ανθεκτικά άρβυλα της αγοράς και ένα από τα πιο διάσημα άρβυλα μεταξύ των σκληροπυρηνικών ορειβατών Σχεδιασμένο για μεγάλες πορείες και πολύ βαρύ φορτίο με εξαιρετικά κρατήματα ακόμα και στο πιο κακοτράχαλο έδαφος.Το  σύστημα I-Lock είναι ειδικά σχεδιασμένο να ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8N GTX ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8N GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8N GTX
189,05€179,60€

ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8N GTX, πολλαπλών χρήσεων σκληροτράχηλο για απαιτητικές αποστολές,με μεγάλο μεταφερόμενο φόρτο. Παρόλες τις αντοχές του, είναι ελαφρύ και σταθερό, δίνοντας την αίσθηση ενός ελαφρού ορειβατικού αρβύλου, ενώ παρέχει άριστη υποστήριξη στο πόδι, όπως τα βαρέως τύπου άρβυλα.Tο άνω μέρος του..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8S GTX ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8S GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8S GTX
199,90€189,90€

ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8S GTX, πολλαπλών χρήσεων σκληροτράχηλο για απαιτητικές αποστολές, με μεγάλο μεταφερόμενο φόρτο. Παρόλες τις αντοχές του, είναι ελαφρύ και σταθερό, δίνοντας την αίσθηση ενός ελαφρυού ορειβατικού αρβύλου, ενώ παρέχει άριστη υποστήριξη στο πόδι, όπως τα βαρέως τύπου άρβυλα. Tο άνω μέρ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR HIGH GTX ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR HIGH GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR HIGH GTX
199,50€189,55€

ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR HIGH GTX, της γερμανικής εταιρείας LOWA. Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα nubuck σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υλικό τύπου CORDURA. Διαθέτει μεμβράνη goretex 3 στρώσεων που το καθιστά 100% αδιάβροχο και 100% διαπνέον ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο σε όλα τα κλίματ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR TF GTX MID ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR TF GTX MID
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR TF GTX MID
159,60€151,60€

Επιχειρησιακό άρβυλο LOWA ZEPHYR GTX MID της γερμανικής εταιρείας LOWA. Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα nubuck σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υλικό τύπου CORDURA.. Διαθέτει μεμβράνη goretex 3 στρώσεων που το καθιστά 100% αδιάβροχο και 100% διαπνέον ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο σ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ