Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

INVADER GEAR

EΠΙΑΓΚΟΝΙΔΑ INVADER GEAR XPD ELBOW PADS EΠΙΑΓΚΟΝΙΔΑ INVADER GEAR XPD ELBOW PADS
Εκπτώση
EΠΙΑΓΚΟΝΙΔΑ INVADER GEAR XPD ELBOW PADS
15,00€14,25€

Η επιαγκονίδα XPD της Invader gear είναι κατασκευασμένη με όλα εκείνα τα ποιοτιτκά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο χρήστης στο πεδίο της μάχης. Διαθέτει νέο σχεδιασμό με μικρή γωνία ώστε να μπορεί ο χρήστης να κινεί τον αγκώνα του με μεγαλύτερη ευκολία χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού. Εσωτερικά το πο..

Καλάθι
EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ INVADER GEAR XPD EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ INVADER GEAR XPD
Εκπτώση
EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ INVADER GEAR XPD
17,00€16,15€

Η επιγονατίδα XPD της Invader gear είναι κατασκευασμένη με όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο χρήστης στο πεδίο της μάχης. Διαθέτει νέο σχεδιασμό με μικρή γωνία ώστε να μπορεί ο χρήστης να γονατίζει χωρίς τον κίνδυνο ολίσθησης σε όλα τα εδάφη. Εσωτερικά το πολύ κσλό υλικό που έχε..

Καλάθι
GHILLIE SUIT ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ INVADER GEAR GHILLIE SUIT ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ INVADER GEAR
Εκπτώση
GHILLIE SUIT ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ INVADER GEAR
83,60€79,40€

Ghillie suit ελευθέρου σκοπευτή Invader Gear,με άριστη προσαρμογή πάνω στο χρήστη παρέχοντας άριστη ευελιξία και απόκρυψη...

Καλάθι
PLATE CARRIER ARMOR CARRIER INVADER GEAR PLATE CARRIER ARMOR CARRIER INVADER GEAR
Εκπτώση
PLATE CARRIER ARMOR CARRIER INVADER GEAR
67,00€63,65€

PLATE CARRIER ARMOR CARRIER INVADER GEAR-φορέας πλακών θωράκισης invader gear, σχεδιασμένος για να παρέχει μέγιστη εργονομία του χρήστη σε καταστάσεις που απαιτούν ευελιξία αλλά παράλληλα υπάρχει ανάγκη θωράκισης. Διαθέτει πολύ ανθεκτικά molle και μπορεί να δεχθεί πάνω του οποιαδήποτε θήκη συμβατή μ..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ INVADER GEAR ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ INVADER GEAR
Εκπτώση
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ INVADER GEAR
16,15€15,35€

ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ INVADER GEAR, κατασκευασμένος από υψηλής αντοχής υλικό naylon webbing, με ενσωματομένα ελαστικά τμήματα, με κλίπ ταχείας απελευθέρωσης, κατασκευασμένα από υψηλής αντοχής υλικό DuraFlex και μεταλλικό κρίκο ανάρτησης στο όπλο. Ιδανικός για όλα τα όπλα και ειδικά για τουφέκια τύπο..

Καλάθι
ΑΡΤΑΝΗ PARACORD ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ INVADER GEAR ΑΡΤΑΝΗ PARACORD ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ INVADER GEAR
Εκπτώση
ΑΡΤΑΝΗ PARACORD ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ INVADER GEAR
6,65€6,30€

ΑΡΤΑΝΗ PARACORD ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ INVADER GEAR. Σχοινί Αλεξιπτώτου (Αρτάνι) 0.4χλστ κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό υλικό ώστε να αντέχει σε μεγάλο βάρος (550Lb). Διατείθεαι σε συσκευασία των 15 μέτρων...

Καλάθι
ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ INVADER GEAR ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ INVADER GEAR
Εκπτώση
ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ INVADER GEAR
6,00€5,70€

To ατραυματικό ψαλίδι της Invader Gear έχει την δυνατότητα να κόβει τα ρούχα γρήγορα χωρίς να τραυματίζει τον χρήστη, δίνοντας γρήγορη πρόσβαση στο τραύμα.Βάρος………..50γρ..

Καλάθι
ΓΑΝΙΑ INVADER GEAR RAPTOR ΓΑΝΙΑ INVADER GEAR RAPTOR
Εκπτώση
ΓΑΝΙΑ INVADER GEAR RAPTOR
26,60€25,25€

Γάντι της εταιρείας INVADER GEAR για προστασία χεριού, είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Διαθέτει προστασία στα κότσια και τα άκρα. Κατάληλο για μηχανή...

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ INVADER GEAR FR GLOVE ΓΑΝΤΙ INVADER GEAR FR GLOVE
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ INVADER GEAR FR GLOVE
29,00€27,55€

ΓΑΝΤΙ INVADER GEAR FR GLOVE, κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό και συνάμα βολικό υλικό ώστε να μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί το όπλο του η άλλα μικρο-αντικείμενα χωρις να τον δυσχεραίνουν οι κινήσεις του και ταυτόχρονα να προστατεύεται το χέρι του. Βάρος: 120 γρ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ INVADER GEAR KEVLAR OPERATOR GLOVES ΓΑΝΤΙ INVADER GEAR KEVLAR OPERATOR GLOVES
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ INVADER GEAR KEVLAR OPERATOR GLOVES
28,00€26,60€

ΓΑΝΤΙ INVADER GEAR KEVLAR OPERATOR GLOVES, κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικο και συνάμα βολικό υλικό Kevlar με επενδύσεις στο πάνω και κάτω μέρος της παλάμης ώστε να μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί το όπλο του ή μικρο-αντικείμενα χωρις να τον δυσχεραίνουν οι κινήσεις του και ταυτόχρονα να προστατεύ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ INVADER GEAR FAST ROPE GLOVES
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ INVADER GEAR FAST ROPE GLOVES
41,00€38,95€

Γάντι της εταιρείας INVADER GEAR. Είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Είναι κατασκευασμένο από ύφαμα ΝΟΜΕΧ® της DuPont®, το οποίο είναι βραδυφλεγές. Διαθέτει προστασία στο πάνω μέρος της παλάμης από πολυκαρβονικό υλικό και ειδικά σχεδ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ INVADER GEAR SHOOTING ΓΑΝΤΙΑ INVADER GEAR SHOOTING
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ INVADER GEAR SHOOTING
18,00€17,10€

Γάντι της εταιρείας INVADER GEAR για προστασία χεριού, είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Είναι ένα από τα πιο εύχρηστα γάντια που κυκλοφορούν στην αγορά, λόγω της ιδιαίτερης ευκαμψίας και σας το προσφέρουμε σε μια εξαιρετική τ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 41 (4 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ