Κατηγορίες

ΑΕΡΟΒΟΛΟ UMAREX IWI JERICHO

  • 120,00€115,00€

Επιθυμητό

Σύγκριση

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο 1-3 μέρες

Ευρετήριο Κατασκευαστών UMAREX

Κωδικός Προϊόντος: ΑΕΡΟΒΟΛΟ UMAREX IWI JERICHO

ΑΕΡΟΒΟΛΟ UMAREX IWI JERICHO, Το νέο αεροβόλο είναι μια αποκλειστικότητα license της Umarex τα Ισραηλίτικα IWI. Ρέπλικα του ολοκαίνουργιου πυροβόλου 9mm σε έκδοση αεροβόλου 4.5mm. Κατασκευασμένο από μεταλλικό κλείστρο με πολυμερικό σκελετό όπως το πυροβόλο! Το αεροβόλο διαθέτει αυθεντική ασφάλεια και σκανδάλη διπλής ενεργείας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αεροβόλου:

Διαμέτρημα 4.5mm (.177)

Ατσάλινα BBs

Χωρητικότητα Γεμιστήρα 23 βολών

Ειδική Λειτουργία Παλινδρόμηση Κλείστρου

Ολικό Μήκος 190χιλ.

Βάρος 548γρ


Όροι πώλησης

Για την Αγορά ενός Αεροβόλου Όπλου ή Πιστολιού ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο Έτος της Ηλικίας του και να το Πιστοποιεί με την επίδειξη της Αστυνομικής του Ταυτότητας. Επίσης θα πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προσοχή!

Τα Αεροβόλα ΔΕΝ είναι παιχνίδια. Μπορεί να προκαλέσουν ΣΟΒΑΡΟ Τραυματισμό ή ακόμα και ΘΑΝΑΤΟ. Για τον λόγο αυτό ο χρήστης θα πρέπει να παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πριν από κάθε χρήση.

Να θυμάστε "ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ". Ποτέ μην στρέφετε ένα όπλο απέναντι σε άλλο άτομο ακόμα και όταν γνωρίζετε ότι είναι άδειο. Τα Αεροβόλα χρησιμοποιούνται για σκοποβολή, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας. Εκσφαινδονίζουν ατσάλινο ή μολυβένιο σφαιρίδιο ή κυάθιο και ανάλογα με το μοντέλο σε διαμέτρημα 4,5mm / 5,5mm / 5mm / 6,35mm και άλλα. Η δημόσια παρουσία, επίδειξη και κυκλοφορία των αεροβόλων ΔΕΝ επιτρέπεται. Η χρήση τους περιορίζεται στα σκοπευτήρια.