Κατηγορίες

GARMIN

GPS GARMIN eTrex 22x TOPO ACTIVE EUROPE
229,00€

GPS GARMIN eTrex 22x TOPO ACTIVE EUROPE,  Το νέο GPS χειρός Garmin eTrex 22x Topo Active Europe + microSD Topo Drive Hellas διαθέτει μία ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη 2.2’’. Διαθέτει προφορτωμένο χάρτη TopoActive Europe και extra Topo Drive Hellas που περιέχουν πλοηγήσιμους δρόμους και μονοπάτια γι..

Καλάθι
GPS GARMIN eTrex 32x TOPO ACTIVE EUROPE+MICROSD TOPO DRIVE HELLAS
279,00€

GPS GARMIN eTrex 32x TOPO ACTIVE EUROPE+MICROSD TOPO DRIVE HELLAS, Το νέο gps χειρός της garmin θα είναι ο καλύτερος βοηθός σας σε κάθε εξόρμηση σας. Είναι ένα ανθεκτικό gps χειρός που διαθέτει μία ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη 2.2’’. Διαθέτει χάρτη TopoActive Europe o οποίος είναι ήδη φορτομένος στο μη..

Καλάθι
GPS GARMIN INREACH SE+ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
449,00€

GPS GARMIN INREACH SE+ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣGPS GARMIN INREACH SE+ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, σας κρατάει σε σύνδεση όταν βρίσκεστε εκτός δικτύου. Είναι η συσκευή δορυφορικής επικοινωνίας που χωράει στην παλάμη σας, όταν το μέγεθος και το βάρος είναι σημαντικά. Το inReac..

Καλάθι
GPSMAP 64
359,00€

Ανθεκτική συσκευή πλοήγησης που συνδυάζει GPS και GLONASS και λειτουργίες ασύρματης διασύνδεσης  Φωτεινή και ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη 2.6”Δορυφορικός δέκτης υψηλής ευαισθησίας GPS και GLONASS με κεραία quad helixΗλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων με βαρομετρικό αλτίμετροΑσύρματη διασύνδεση μέσω Blue..

Καλάθι
ΠΛΟΗΓΟΣ ΜΕ GPS GARMIN FORETREX 601
235,00€

Πλοηγηθείτε σε όλο τον κόσμο, έχοντας ελεύθερα τα χέρια σας, με τον κατάλληλο για χρήση στο πεδίο πλοηγό που τοποθετείται στον καρπό, Foretrex 601. Με μεγάλη οθόνη 2’’ στην κλίμακα του γκρι και ανθεκτική κατασκευή σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα, χρησιμοποιεί δορυφορικά συστήματα GPS..

Καλάθι
ΠΛΟΗΓΟΣ ΜΕ GPS GARMIN FORETREX 701 BALLISTIC EDITION
559,99€

Πλοηγηθείτε σε όλο τον κόσμο, έχοντας ελεύθερα τα χέρια σας, με τον κατάλληλο για χρήση στο πεδίο πλοηγό που τοποθετείται στον καρπό, Βαλλιστική Έκδοση Foretrex 701. Με μεγάλη οθόνη 2’’ στην κλίμακα του γκρι και ανθεκτική κατασκευή σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα, χρη..

Καλάθι
ΡΟΛΟΙ GARMIN D2 CHARLIE
699,00€

ΡΟΛΟΙ GARMIN D2 CHARLIEΡΟΛΟΙ GARMIN D2 CHARLIE. Το Garmin D2 Charlie ορίζει το πρότυπο για την αναφορά κατάστασης και την εφεδρική πλοήγηση στο θάλαμο διακυβέρνησής. Το D2 Charlie διαθέτει ένα πλούσιο, έγχρωμο χάρτη και λειτουργίες καταγραφής πτήσεων και σας προσφέρει πληροφορίες για καιρικές συνθήκ..

Καλάθι
ΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6 PRO BLACK WITH BLACK BAND
699,00€

ΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6 PRO BLACK WITH BLACK BANDΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6 PRO BLACK WITH BLACK BAND. Η σειρά Garmin fenix 6 είναι η νέα γενιά κορυφαίων smartwatch με GPS. Ενσωματώνοντας τις εμπειρίες των αθλητών και των φίλων της περιπέτειας, η σειρά fenix 6 προορίζεται για αυτούς που ξεπερνούν τα όρι..

Καλάθι
ΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6 SAPPHIRE CARBON GRAY DLC WITH BLACK BAND
799,00€

ΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6 SAPPHIRE CARBON GRAY DLC WITH BLACK BANDΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6 SAPPHIRE CARBON GRAY DLC WITH BLACK BAND. Ενσωματώνοντας τις εμπειρίες των αθλητών και των φίλων της περιπέτειας, η σειρά fenix 6 προορίζεται για αυτούς που ξεπερνούν τα όρια και επαναπροσδιορίζουν τις προσδοκίες ..

Καλάθι
ΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6 SILVER WITH BLACK BAND
599,00€

ΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6 SILVER WITH BLACK BANDΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6 SILVER WITH BLACK BAND. Η σειρά Garmin fenix 6 είναι η νέα γενιά κορυφαίων smartwatch με GPS. Ενσωματώνοντας τις εμπειρίες των αθλητών και των φίλων της περιπέτειας, η σειρά fenix 6 προορίζεται για αυτούς που ξεπερνούν τα όρια και ..

Καλάθι
ΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6X PRO SOLAR TITANIUM CARBON GRAY DLC WITH BLACK BAND
949,00€

ΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6X PRO SOLAR TITANIUM CARBON GRAY DLC WITH BLACK BANDΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6X PRO SOLAR TITANIUM CARBON GRAY DLC WITH BLACK BAND, η σειρά fenix 6 προορίζεται για αυτούς που ξεπερνούν τα όρια και επαναπροσδιορίζουν τις προσδοκίες τους. Διαθέτει ολοκαίνουριο σχεδιασμό, σε διάφορα μεγέθ..

Καλάθι
ΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6X SAPPHIRE CARBON GREY DLC WITH BLACK BAND
799,00€

ΡΟΛΟΙ GARMIN FENIX 6X SAPPHIRE CARBON GREY DLC WITH BLACK BAND, Η σειρά FENIX 6 είναι η νέα γενιά κορυφαίων ρολογιών smartwatch με GPS. Ενσωματώνοντας τις εμπειρίες των αθλητών και των φίλων της περιπέτειας, η σειρά FENIX 6 προορίζεται για αυτούς που ξεπερνούν τα όρια και επαναπροσδιορίζουν τις προσ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 26 (3 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ