Κατηγορίες

MECHANIX

ΓΑΝΤΙ MECHANIX FAST FIT GEN 2 ΓΑΝΤΙ MECHANIX FAST FIT GEN 2
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ MECHANIX FAST FIT GEN 2
19,00€17,10€

ΓΑΝΤΙ MECHANIX FAST FIT GEN 2ΓΑΝΤΙ MECHANIX FAST FIT GEN 2, Επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμφωνούν ότι τα FastFit είναι ένα εργαλείο που πρέπει να έχουν όλοι. Τα κομμάτια υφάσματος που κρατούν την μορφή τους τεντωμένη προσφέρουν άνεση ανάμεσα στα δάκτυλα και η ελαστική μανσέτα προσφέρει ευκολία στο..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, Coyote ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, Coyote
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, Coyote
19,00€17,10€

ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, CoyoteΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, Coyote. Η νέα γενιά του γαντιού fast fit προστατεύει το χέρι από τραυματισμούς ενώ ταυτόχρονα διεκολύνει τον χειρισμό όπλου αλλά και μικροαντικειμένων. Είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό high dexterity συνθετικού δέρματος 0,6 mm στην παλ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, OD Green ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, OD Green
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, OD Green
19,00€17,10€

ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, OD GreenΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, OD Green. Η νέα γενιά του γαντιού fast fit προστατεύει το χέρι από τραυματισμούς ενώ ταυτόχρονα διεκολύνει τον χειρισμό όπλου αλλά και μικροαντικειμένων. Το γάντι είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό high dexterity συνθετικού δέρματος 0,6 ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, Wolf Grey ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, Wolf Grey
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, Wolf Grey
19,00€17,10€

ΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, Wolf GreyΓΑΝΤΙ MECHANIX, Fastfit, Wolf Grey. Η νέα γενιά του γαντιού fast fit προστατεύει το χέρι από τραυματισμούς ενώ ταυτόχρονα διεκολύνει τον χειρισμό όπλου αλλά και μικροαντικειμένων. Είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό high dexterity συνθετικού δέρματος 0,6 mm στην..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ MECANIX  BREACHER ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ MECANIX  BREACHER
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ MECANIX BREACHER
86,00€77,40€

ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ MECHANIX BREACHER ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ MECHANIX BREACHER, Το γάντι είναι κατασκευασμένο από υλικό βραδυφλεγές FLAME RESISTANT NOMEX σε συνδυασμό με πολύ λεπτό δέρμα 0,6 mm στην παλάμη με επεξεργασία flame resistant (goatskin leather flame resistant). Επίσης τα γάντια διαθέτουν ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX FASTFIT INSULATED ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX FASTFIT INSULATED
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX FASTFIT INSULATED
24,90€22,40€

ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX FASTFIT INSULATED, Ζεστάνετε το φορτηγό, αφαιρέστε τον πάγο από τα τζάμια και βρείτε ένα ζευγάρι γάντια MECHANIX FastFit® Insulated για να ξεκινήσετε την δουλειά μια κρύα ημέρα. Ένα άνετο στρώμα από ύφασμα fleece καλύπτει εσωτερικά όλο το γάντι και μονώνει τα χέρια από τον έντονο κρ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX Fastfit, Leather, Durahide, LG
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX Fastfit, Leather, Durahide, LG
29,00€26,10€

ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX Fastfit, Leather, Durahide, LG, Δερμάτινα γάντια Durahide ™ FastFit . Το Durahide ™ υφή γνήσιου δέρματος παρέχει εξαιρετική αντοχή στην τριβή κατά τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων και τη μεταφορά λειαντικών δομικών υλικών. Όταν τελειώσει η δουλειά, απλώς πετάξτε τα γάντια στο πλυντήριο..

Καλάθι
Γάντια MECHANIX M-PACT Γάντια MECHANIX M-PACT
Εκπτώση
Γάντια MECHANIX M-PACT
38,00€34,20€

Γάντια MECHANIX M-PACTΓάντια MECHANIX M-PACT, Γάντι της Αμερικάνικης εταιρείας MECHANIX για προστασία χεριού, είναι από τα πιο δοκιμασμένα και διαδεδομένα γάντια της αγοράς. Το γάντι είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Παρέχει προστασ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX M-PACT 3 GEN 2 ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX M-PACT 3 GEN 2
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX M-PACT 3 GEN 2
49,00€44,10€

ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX M-PACT 3 GEN 2Η νέα γενιά γαντιών M-PACT 3 GEN 2  της Αμερικάνικης εταιρείας MECHANIX διαθέτει επανασχεδιασμένη ανατομική κατασκευή δίνοντας απόλυτη προστασία στα χέρια και ταυτόχρονα απόλυτη άνεση και εφαρμογή. Είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, ..

Καλάθι
Γάντια MECHANIX M-PACT FINGERLESS COVERT Γάντια MECHANIX M-PACT FINGERLESS COVERT
Εκπτώση
Γάντια MECHANIX M-PACT FINGERLESS COVERT
35,00€31,50€

Γάντια MECHANIX M-PACT FINGERLESS COVERTΓάντι της Αμερικάνικης εταιρείας MECHANIX για προστασία χεριού, είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Περιέχει προστασία στο πάνω μέρος της παλάμης και προστασία πάνω στα δάχτυλα. Με κοφτά δάχτυλα..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX, Cold Weather, Winter Armor, Black ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX, Cold Weather, Winter Armor, Black
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX, Cold Weather, Winter Armor, Black
37,00€33,30€

ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX, Cold Weather, Winter Armor, BlackΧειμερινό γάντι της Αμερικάνικης εταιρείας MECHANIX για προστασία χεριού, είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Διαθέτει επένδυση THINSULATE για αντοχή στο ψήχος και αδιαβροχοποίηση 100%..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX, Fastfit, black ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX, Fastfit, black
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ MECHANIX, Fastfit, black
19,00€17,10€

Γάντι της Αμερικάνικης εταιρείας MECHANIX για προστασία χεριού, είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα...

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 21 (2 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ