Κατηγορίες

AKU

ΑΡΒΥΛΑ AKU ARGO GTX OLIVE/FL.ORANGE ΑΡΒΥΛΑ AKU ARGO GTX OLIVE/FL.ORANGE
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU ARGO GTX OLIVE/FL.ORANGE
259,90€220,90€

ΑΡΒΥΛΑ AKU ARGO GTX OLIVE/FL.ORANGEΑΡΒΥΛΑ AKU ARGO GTX OLIVE/FL.ORANGE. Τα αδιάβροχα άρβυλα Argo της AKU είναι ιδανικά για κυνήγι στο βουνό και άλλες σκληρές δραστηριότητες. Ένα μοναδικό επίπεδο άνεσης του άρβυλου συνδυάζεται με την εξαιρετική σταθερότητα, χάρη στο σύστημα Elica. Αυτή η αποκλειστική..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTAGNARD GORE-TEX ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTAGNARD GORE-TEX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTAGNARD GORE-TEX
383,90€326,30€

ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTAGNARD GORE-TEXΆρβυλα AKU MONTAGNARD GORE-TEX, Τα άρβυλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για την κλασσική αλλά και την "extreme" ορειβασία σε παγετώνες και παγωμένα εδάφη. Διαθέτουν ανθεκτικό δέρμα Perwanger, αδιάβροχη προστασία με την αναπνέουσα μεμβράνη Gore-Tex, θερμομόνωση PrimaLoft ECO και..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTERA II GORE-TEX BROWN ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTERA II GORE-TEX BROWN ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTERA II GORE-TEX BROWN ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
171,90€146,10€

ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTERA II GORE-TEX BROWN ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ, Γυναικεία, ελαφριά και άνετα άρβυλα για πεζοπορίες μέτριας και μικρής δυσκολίας. Η ελαστικότητα του αρβύλου γύρω από τον αστράγαλο προσδίδει μεγάλη άνεση στο περπάτημα. Η ασύμμετρη κατασκευή της εξωτερικής σόλας με την αποκλειστική τεχνολογία AKU..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTERA II GORE-TEX GREY ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTERA II GORE-TEX GREY
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTERA II GORE-TEX GREY
171,90€146,10€

ΑΡΒΥΛΑ AKU MONTERA II GORE-TEX GREYΑΡΒΥΛΑ AKU MONTERA II GORE-TEX GREY. Ελαφριά και άνετα άρβυλα για πεζοπορίες μέτριας και μικρής δυσκολίας. Η ελαστικότητα του αρβύλου γύρω από τον αστράγαλο προσδίδει μεγάλη άνεση στο περπάτημα. Η ασύμμετρη κατασκευή της εξωτερικής σόλας με την αποκλειστ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU NS 564 SPIDER ΑΡΒΥΛΑ AKU NS 564 SPIDER
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU NS 564 SPIDER
184,90€157,15€

ΑΡΒΥΛΑ AKU NS 564 SPIDERΑΡΒΥΛΑ AKU NS 564 SPIDER, Τα άρβυλα αυτά χρησιμοποιούνται από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις US Navy Seals και είναι ένα μοντέλο πολλαπλών χρήσεων. Το υλικό Air8000 προσφέρει υψηλή αναπνευσιμότητα για να διατηρεί μια άνετη θερμοκρασία, ενώ η επένδυση Sanifit απομακρύνει τη..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM COMBAT BLACK GORE-TEX ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM COMBAT BLACK GORE-TEX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM COMBAT BLACK GORE-TEX
219,90€186,90€

ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM COMBAT BLACK GORE-TEXΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM COMBAT BLACK GORE-TEX. To Pilgrim είναι ένα άρβυλο το οποίο αναπτύχθηκε για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι ειδικές μονάδες στρατού σε κάθε τους δραστηριότητα. Το άρβυλο κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τους US Navy Seals και κατόπιν μπήκ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM COMBAT BROWN GORE-TEX ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM COMBAT BROWN GORE-TEX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM COMBAT BROWN GORE-TEX
219,90€186,90€

ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM COMBAT BROWN GORE-TEXΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM COMBAT BROWN GORE-TEX. Τα άρβυλα Pilgrim Combat GTX της AKU είναι άρβυλα πολλαπλών χρήσεων, εξαιρετικά αναπνέοντα, αδιάβροχα, με μοναδική στήριξη και σταθερότητα για απορρόφηση των προσκρούσεων. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, τα άρβυλα Pilg..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM GORE-TEX ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM GORE-TEX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM GORE-TEX
219,90€186,90€

ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM GORE-TEXΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM GORE-TEX, είναι άρβυλα πολλαπλών χρήσεων, εξαιρετικά αναπνέοντα, αδιάβροχα, με μοναδική στήριξη και σταθερότητα για απορρόφηση των προσκρούσεων. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, τα άρβυλα Pilgrim GTX αποδίδουν ιδανικά σε σταθερότητα για απαιτητικές και δυ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM HL BROWN GORE-TEX ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM HL BROWN GORE-TEX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM HL BROWN GORE-TEX
229,90€195,40€

ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM HL BROWN GORE-TEXΆρβυλα AKU PILGRIM HL BROWN GORE-TEX, είναι πολλαπλών χρήσεων άρβυλα, εξαιρετικά αναπνέοντα, αδιάβροχα, με μοναδική στήριξη και σταθερότητα για απορρόφηση των προσκρούσεων. Ο σχεδιασμός του άνω μέρους προσφέρει ανεπανάληπτη προστασία στον αστράγαλο. Χάρη σε αυτά τ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM HL GORE-TEX COMBAT ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM HL GORE-TEX COMBAT
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM HL GORE-TEX COMBAT
229,90€195,40€

ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM HL GORE-TEX COMBAT, To άρβυλο AKU PILGRIM είναι ένα άρβυλο το οποίο αναπτύχθηκε για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι ειδικές μονάδες στρατού σε κάθε τους δραστηριότητα. Κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τους US Navy Seals και κατόπιν μπήκε στη γραμμή παραγωγής λόγω της τερά..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM TSC GORE-TEX GREEN ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM TSC GORE-TEX GREEN
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM TSC GORE-TEX GREEN
249,90€212,40€

ΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM TSC GORE-TEX GREENΑΡΒΥΛΑ AKU PILGRIM TSC GORE-TEX GREEN. Μοντέλο σχεδιασμένο με την έγκριση των ενόπλων δυνάμεων, το άρβυλο Pilgrim TSC GTX είναι πολύ ελαφρύ, αναπνέον και αδιάβροχο, ιδανικό για θερμό κλίμα και ξηρασία. Το άρβυλο είναι κατασκευασμένο με ειδικά προστατευτικά ένθετα..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΑ AKU RISERVA GTX BROWN/FL.ORANGE ΑΡΒΥΛΑ AKU RISERVA GTX BROWN/FL.ORANGE
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΑ AKU RISERVA GTX BROWN/FL.ORANGE
279,90€237,90€

ΑΡΒΥΛΑ AKU RISERVA GTX BROWN/FL.ORANGEΑΡΒΥΛΑ AKU RISERVA GTX BROWN/FL.ORANGE. Τα αδιάβροχα άρβυλα Riserva GTX της AKU είναι ένα μοντέλο υψηλών προδιαγραφών, σχεδιασμένο για απαιτητικές εμπειρίες κυνηγιού σε υγρά εδάφη. Το ιταλικό δέρμα υψηλής ποιότητας του άρβυλου σε συνδυασμό με τη σόλα Vibram και ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ