Κατηγορίες

LOWA

ΑΡΒΥΛΟ LOWA HUNTER EVO
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA HUNTER EVO
300,00€285,00€

ΑΡΒΥΛΟ LOWA HUNTER EVOΑΡΒΥΛΟ LOWA HUNTER EVO. Αποτελεί τον μεγάλο αδερφό του Tibet GTX. Το άρβυλο χαρακτηρίζεται από μέγιστη στιβαρότητα στο περπάτημα και απόλυτη προστασία στην περιοχή γύρω απ' τον αστράγαλο. Διαθέτει το σύστημα I-Lock το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο να μπορεί να δεθεί το κ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ LOWA RANGER III GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA RANGER III GTX
235,00€223,25€

ΑΡΒΥΛΟ LOWA RANGER III GTXΑΡΒΥΛΟ LOWA RANGER III GTX, Το Άρβυλο ορειβασίας κυνηγιού είναι ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της κατασκευασμένο από υδροφοβικό δέρμα Nubuk και μεμβράνη Gore-Tex, για μέγιστη διαπνοή και αδιαβροχοποίηση. Με ανατομικής σχεδίασης γλώσσα C4 και σύστημα X-lacing εξασφαλ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ LOWA TIBET GTX ΑΡΒΥΛΟ LOWA TIBET GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA TIBET GTX
275,00€261,25€

ΑΡΒΥΛΟ LOWA TIBET GTXΑΡΒΥΛΟ LOWA TIBET GTX, από τα πιο ανθεκτικά άρβυλα της αγοράς και ένα από τα πιο διάσημα άρβυλα μεταξύ των σκληροπυρηνικών ορειβατών. Σχεδιασμένο για μεγάλες πορείες και πολύ βαρύ φορτίο με εξαιρετικά κρατήματα ακόμα και στο πιο κακοτράχαλο έδαφος.Το  σύστημα I-Lock είναι ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8S GTX ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8S GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8S GTX
189,05€179,60€

ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8S GTXΑΡΒΥΛΟ LOWA Z 8S GTX, πολλαπλών χρήσεων άρβυλο, σκληροτράχηλο για απαιτητικές αποστολές, με μεγάλο μεταφερόμενο φόρτο. Παρόλες τις αντοχές του, είναι ελαφρύ και σταθερό άρβυλο, δίνοντας την αίσθηση ενός ελαφριού ορειβατικού αρβύλου, ενώ παρέχει άριστη υποστήριξη στο πόδι, όπως τα..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z-8N GTX BLACK ΜΑΥΡΟ ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z-8N GTX BLACK ΜΑΥΡΟ
Εκπτώση Sold out
ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z-8N GTX BLACK ΜΑΥΡΟ
189,05€179,60€

ΑΡΒΥΛΟ LOWA Z-8N GTX BLACK ΜΑΥΡΟΑΡΒΥΛΟ LOWA Z-8N GTX BLACK μαύρο, άρβυλο πολλαπλών χρήσεων σκληροτράχηλο για απαιτητικές αποστολές, με μεγάλο μεταφερόμενο φόρτο. Παρόλες τις αντοχές του, είναι ελαφρύ και σταθερό άρβυλο, δίνοντας την αίσθηση ενός ελαφρού ορειβατικού άρβυλου, ενώ παρέχει άριστη υποστ..

Sold out
ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR HIGH GTX ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR HIGH GTX
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR HIGH GTX
199,50€189,55€

ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR HIGH GTX, της γερμανικής εταιρείας LOWA. Το άρβυλο είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα nubuck σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υλικό τύπου CORDURA. Διαθέτει μεμβράνη goretex 3 στρώσεων που το καθιστά 100% αδιάβροχο και 100% διαπνέον ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο ..

Καλάθι
ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR TF GTX MID ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR TF GTX MID
Εκπτώση
ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR TF GTX MID
164,00€155,80€

ΑΡΒΥΛΟ LOWA ZEPHYR TF GTX MID,  Επιχειρησιακό άρβυλο της γερμανικής εταιρείας LOWA. Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα nubuck σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υλικό τύπου CORDURA. Το άρβυλο διαθέτει μεμβράνη goretex 3 στρώσεων που το καθιστά 100% αδιάβροχο και 100% διαπνέον ώστε να μπορεί να χρη..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ