Κατηγορίες

KLYMIT

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ KLYMIT RECON ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ KLYMIT RECON
Εκπτώση
ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ KLYMIT RECON
24,50€22,05€

Μετά την τεράστια επιτυχία του φουσκωτού υποστρώματος της klymit recon η εταιρεία παρουσιάζει το αντίστοιχο φουσκωτό μαξιλάρι πολύ μικρού όγκου recon. Φουσκώνει με ιδιαίτερη ευκολία (μώλις 5-6 ανάσες) και καταλαμβάνει πολύ μικρό όγκο σαν ένα πακέτο τσιγάρα ενώ το βάρος του είναι μώλις 63γρ. Είναι κα..

Καλάθι
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ KLYMIT RECON ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ KLYMIT RECON
Εκπτώση
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ KLYMIT RECON
88,00€79,20€

ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ KLYMIT RECONΥΠΟΣΤΡΩΜΑ KLYMIT RECON. Το καλύτερο και πιο εξελιγμένο υπόστρωμα της αγοράς RECON από την εταιρεία Klymit. Είναι το πιο ελαφρύ με βάρος 499 γραμμάρια κανονηκες διαστάσεις 183 cm x 59 cm x 6.5 cm και υπερβολικά μικρό μέγεθος όταν πακεταριστεί προς μεταφορά, χαρακτηριστικά που το..

Καλάθι
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ STATIC V LUXE KLYMIT ΜΑΥΡΟ ΓΚΡΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ STATIC V LUXE KLYMIT ΜΑΥΡΟ ΓΚΡΙ
Εκπτώση
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ STATIC V LUXE KLYMIT ΜΑΥΡΟ ΓΚΡΙ
147,50€132,75€

Υπόστρωμα φουσκωτό Static V LuxeΥπόστρωμα Static V Luxe, το φαρδύτερο φουσκωτό υπόστρωμα της αγοράς  από την Klymit, φτιαγμένο για να ικανοποιήσει τους λάτρεις του extra χώρου, για αυτούς που θέλουν περισσότερο χώρο γιατί τους αρέσει να τεντώνονται στο κρεβάτι ή κάνουν άστατο ύπνο. Η σχεδίαση μ..

Καλάθι
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΜΕΝΟ KLYMIT STATIC V RECON INSULATED ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΜΕΝΟ KLYMIT STATIC V RECON INSULATED
Εκπτώση
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΜΕΝΟ KLYMIT STATIC V RECON INSULATED
119,00€107,10€

ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΜΕΝΟ KLYMIT STATIC V RECON INSULATEDΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΜΕΝΟ KLYMIT STATIC V RECON INSULATED, ενσωματώνει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του "απλού"  Recon Static V με τη διαφορά οτι η Klymit ενσωσμάτωσε την θερμομομονωτική  τεχνολογία Klymalite™ με 80gr Primaloft..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ