Κατηγορίες

GERBER

GE-LMF II Fixed Blade Infantry GE-LMF II Fixed Blade Infantry
Εκπτώση
GE-LMF II Fixed Blade Infantry
173,00€155,70€

GE-LMF II Fixed Blade InfantryGE-LMF II Fixed Blade Infantry. Κάτω και πίσω από τις  εχθρικές γραμμές ;  Αφημένο για να σας προστατεύει.  Αυτά είναι τα σενάρια που ενέπνευσαν τον πρώην στρατιωτικό Jeff Freeman στο να δημιουργήσει το LMF ΙΙ, μαχαίρι επιβίωσης  10” μήκους. Κα..

Καλάθι
Gerber Add-On Tool Kit
Εκπτώση
Gerber Add-On Tool Kit
20,00€18,00€

Σετ με διάφορες μύτες για τα πολυργαλεία της Gerber, Flik™ - Suspension - Freehand™ - Diesel™ - Radius & Trade Περιλαμβάνει, Θήκη, Αντάπτορα,  3 διαφορετικού μεγέθους ίσια κατσαβίδια, 3 διαφορετικού μεγέθους σταυροκατσάβιδα, και 3 διαφορετικού μεγέθους οκτάγωνα κατσαβίδια. Είναι από ανοξείδ..

Καλάθι
Gerber Gator Kukri Machete Gerber Gator Kukri Machete
Εκπτώση
Gerber Gator Kukri Machete
62,00€55,80€

Gerber Gator Kukri Machete Gerber Gator Kukri Machete. Σχεδιασμένο για την χρησιμότητα , η Gerber Gator Kukri μασέτα βασίζεται σε ένα παραδοσιακό εργαλείο της Κεντρικής Ασίας , με ανεπαίσθητες ενημερώσεις για τη σύγχρονη χρήση , συμπεριλαμβανομένου ενός εργονομικού σχήματος λαβής, με αντιολισθητικό ..

Καλάθι
Gerber Gorge Folding Shovel Gerber Gorge Folding Shovel
Εκπτώση
Gerber Gorge Folding Shovel
31,00€27,90€

Το Gerber Gorge πρυσσόμενο πτυοσκάπανο είναι το καλύτερο εργαλείο για το camping, με βάρος 800 μόνο γραμμ. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το μήκος του από 24 εκατ. αυξάνεται στα 40 εκατ. Μποερί να χρησιμοποιηθεί και σαν σφυρί για να καρφώσετε τα πασσαλάκια του αντίσκηνου. Πλεονεκτήματα πτυοσκάπανου ..

Καλάθι
Gerber Knife Prodigy Gerber Knife Prodigy
Εκπτώση
Gerber Knife Prodigy
99,00€89,10€

Σχεδιαστικά στοιχεία για το νέα Prodigy ήταν εμπνευσμένα από το βραβευμένο LMF II, ένα άλλο μαχαίρι κατασκευασμένο από τον Jeff Freeman της Gerber. To Prodigy είναι πολύ μικρότερο (24,70 cm συνολικό μήκος). Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ με λάμα από 420HC ανοξείδωτο χάλυβα  επικαλυμμένη με μαύ..

Καλάθι
Gerber Knife Prodigy Tanto Gerber Knife Prodigy Tanto
Εκπτώση
Gerber Knife Prodigy Tanto
91,00€81,90€

Σχεδιαστικά στοιχεία για το νέα Prodigy ήταν εμπνευσμένα από το βραβευμένο LMF II, ένα άλλο μαχαίρι κατασκευασμένο από τον Jeff Freeman της Gerber. To Prodigy είναι πολύ μικρότερο (24,70 cm συνολικό μήκος). Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ με λάμα από 420HC ανοξείδωτο χάλυβα  επικαλυμμένη με μαύρο ο..

Καλάθι
Gerber Strongarm black Fe Gerber Strongarm black Fe
Εκπτώση
Gerber Strongarm black Fe
110,00€99,00€

H Gerber κατασκευάζει μαχαίρια επιβίωσης από το 1968.To Strongarm έχει σταθερή λεπίδα.Το Strongarm κουβαλάει τη κληρονομιά μας ώς ένα μαχαίρι για σκληρή χρήση στην επιβίωση.Έρχεται με μία θήκη με την οποία μπορείτε να το κουβαλήσετε με ποικιλία από τρόπους.Με fine edge, full tang 420HC λεπίδ..

Καλάθι
Gerber Μασέτα Gator Gerber Μασέτα Gator
Εκπτώση
Gerber Μασέτα Gator
35,00€31,50€

Η μασέτα Gator της Gerber διαθέτει στην μια πλευρά της πολύ καλό πριόνι μήκους 45,7  cm  και στην άλλη πλευρά λάμα κοπής υψηλής απόδοσης 45,7 cm μήκους. Διαθέτει μια εργονομική λαστιχένια λαβή για αν μπορείτε άνετα να μεταχειρίζεστε και την λάμα και το πριόνι. Η θήκη εξασφαλίζει ασφάλεια κ..

Καλάθι
GERBER ΜΑΧΑΙΡΙ PRINCIPLE ΜΑΥΡΟ GERBER ΜΑΧΑΙΡΙ PRINCIPLE ΜΑΥΡΟ
Εκπτώση
GERBER ΜΑΧΑΙΡΙ PRINCIPLE ΜΑΥΡΟ
105,00€94,50€

GERBER ΜΑΧΑΙΡΙ PRINCIPLE ΜΑΥΡΟGERBER ΜΑΧΑΙΡΙ PRINCIPLE ΜΑΥΡΟ, Με πλήρη λάμα, ατσάλι 420 HC και εξαιρετικά εργονομική λαβή, το Principle είναι ένα μαχαίρι στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Το σύστημα θήκης είναι συμβατό με εξάρτυση MOLLE προφέρει τη μέγιστη προσαρμοστικότητα διατηρώντας το μαχαίρι στ..

Καλάθι
Gerber Σουγιάς Remix Gerber Σουγιάς Remix
Εκπτώση
Gerber Σουγιάς Remix
39,00€35,10€

Gerber Σουγιάς Remix Gerber Σουγιάς Remix, Είναι αναμφισβήτητο. Η λαβή από ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι το επίκεντρο του σχεδιασμού του σουγιά Remix. Σαν ελαφρύ, όπως είναι και σκληρό, αυτό το πτυσσόμενο μαχαίρι με κλιπ είναι και ανθεκτικό στη διάβρωση, με κοφτερή ίσια λάμα που ανοίγει με το ένα χέρι...

Καλάθι
GERBER ΤΣΕΚΟΥΡΙ ME ΜΑΧΑΙΡΙ COMBO
Εκπτώση
GERBER ΤΣΕΚΟΥΡΙ ME ΜΑΧΑΙΡΙ COMBO
61,00€54,90€

GERBER ΤΣΕΚΟΥΡΙ ME ΜΑΧΑΙΡΙ COMBO, Τα τσεκούρια είναι παμπάλαια εργαλεία, ακόμα και τα βραβευμένα μας μοντέλα δεν είναι καινούργια. Αλλά, το μοντέλο Gator Axe αποτελεί μια καινοτομία και αυτό επειδή το έχουμε εξοπλίσει με τη λαβή Gator για πρωτοφανή άνεση και σιγουριά. Κάτω από την μαλακή επιφάνεια τ..

Καλάθι
ΜΑΣΕΤΑ GERBER VERSAFIX
Εκπτώση
ΜΑΣΕΤΑ GERBER VERSAFIX
39,90€35,90€

ΜΑΣΕΤΑ GERBER VERSAFIXΜΑΣΕΤΑ GERBER VERSAFIXΜε τη Versafix μπορείτε να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε απαιτητική εργασία στην φύση. Το πολύπλευρο σετ της είναι κατάλληλο για κάθε είδους εξωτερική περιπέτεια, κάνοντας αυτή τη συμπαγή και ελαφρυά μασέτα, ένα εργαλείο που θα θέλατε να έχετε πάντα μαζί σας. Η..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 40 (4 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ