Κατηγορίες

INVADER GEAR

 ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ INVADER GEAR GHILLIE SUIT  ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ INVADER GEAR GHILLIE SUIT
Εκπτώση
ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ INVADER GEAR GHILLIE SUIT
83,60€75,25€

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ INVADER GEAR GHILLIE SUIT, με άριστη προσαρμογή πάνω στο χρήστη παρέχοντας άριστη ευελιξία και απόκρυψη...

Καλάθι
BΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ INVADER GEAR SCHACKLE BΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ INVADER GEAR SCHACKLE
Εκπτώση
BΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ INVADER GEAR SCHACKLE
7,50€6,75€

BΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ INVADER GEAR SCHACKLEBΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ INVADER GEAR SCHACKLE. Είναι κατασκευασμένο από αρτάνι στρατιωτικών προδιαγραφών PARACORD 55O MILSPEC και το κλείσιμο του είναι πολύ διακριτικό και όμορφο μεταλικού τύπου κλειδί. Πολύ όμορφο αξεσουάρ για όλη την ημέρα το οποίο σας δίνει την ..

Καλάθι
BΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ INVADER GEAR TROOPER BΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ INVADER GEAR TROOPER
Εκπτώση
BΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ INVADER GEAR TROOPER
8,50€7,65€

BΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ INVADER GEAR TROOPERBΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΡΤΑΝΙ INVADER GEAR TROOPER. Είναι κατασκευασμένο από αρτάνι στρατιωτικών προδιαγραφών PARACORD 55O MILSPEC συνδυασμού 2 χρωμάτων και το κλείσιμο του είναι πολύ διακριτικό και όμορφο μεταλικού τύπου ναυτικό κλειδί σε μαύρο ματ χρώμα. Πολύ όμορφο αξε..

Καλάθι
EΠΙΑΓΚΟΝΙΔΑ INVADER GEAR XPD ELBOW PADS EΠΙΑΓΚΟΝΙΔΑ INVADER GEAR XPD ELBOW PADS
Εκπτώση
EΠΙΑΓΚΟΝΙΔΑ INVADER GEAR XPD ELBOW PADS
16,00€14,40€

EΠΙΑΓΚΟΝΙΔΑ INVADER GEAR XPD ELBOW PADSEΠΙΑΓΚΟΝΙΔΑ INVADER GEAR XPD ELBOW PADS. Η επιαγκονίδα XPD της Invader gear είναι κατασκευασμένη με όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο χρήστης στο πεδίο της μάχης. Διαθέτει νέο σχεδιασμό με μικρή γωνία ώστε να μπορεί ο χρήστης να κινεί τον α..

Καλάθι
EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ INVADER GEAR XPD EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ INVADER GEAR XPD
Εκπτώση
EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ INVADER GEAR XPD
18,00€16,20€

EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ INVADER GEAR XPDEΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ INVADER GEAR XPD. Η επιγονατίδα XPD της Invader gear είναι κατασκευασμένη με όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο χρήστης στο πεδίο της μάχης. Διαθέτει νέο σχεδιασμό με μικρή γωνία ώστε να μπορεί ο χρήστης να γονατίζει χωρίς τον κίνδυνο ολίσθ..

Καλάθι
PLATE CARRIER ARMOR CARRIER INVADER GEAR PLATE CARRIER ARMOR CARRIER INVADER GEAR
Εκπτώση
PLATE CARRIER ARMOR CARRIER INVADER GEAR
67,00€60,30€

PLATE CARRIER ARMOR CARRIER INVADER GEAR-φορέας πλακών θωράκισης invader gear, σχεδιασμένος για να παρέχει μέγιστη εργονομία του χρήστη σε καταστάσεις που απαιτούν ευελιξία αλλά παράλληλα υπάρχει ανάγκη θωράκισης. Διαθέτει πολύ ανθεκτικά molle και μπορεί να δεχθεί πάνω του οποιαδήποτε θήκη συμβατή μ..

Καλάθι
ZΩΝΗ INVADER GEAR BDU ZΩΝΗ INVADER GEAR BDU
Εκπτώση
ZΩΝΗ INVADER GEAR BDU
9,50€8,55€

ZΩΝΗ INVADER GEAR BDUZΩΝΗ INVADER GEAR BDU. Κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό υλικό τύπου webbing nylon και χαμηλού βάρους μόνο 70 γρ. το κούμπωμα της ζώνης γίνεται με μια μεταλλική πόρπη ασφαλείας, η οποία ρυθμίζει την ζώνη, ώστε να κάνει σε όλα τα μεγέθη. Ιδανικό αξεσουάρ για στρατιωτική χρήση,..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ INVADER GEAR TX-3 SLING ΑΟΡΤΗΡΑΣ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ INVADER GEAR TX-3 SLING
Εκπτώση
ΑΟΡΤΗΡΑΣ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ INVADER GEAR TX-3 SLING
15,90€14,30€

ΑΟΡΤΗΡΑΣ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ INVADER GEAR TX-3 SLINGΑΟΡΤΗΡΑΣ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ INVADER GEAR TX-3 SLING, κατασκευασμένος από άριστο και ανθεκτικό υλικό στρατιωτικών προδιαγραφών. Ιδανικός για όπλα τύπου HK, G3, A3, A4, AK47 και γενικά όλα τα όπλα και κυνηγετικά. Διαθέτει πλήρη ρύθμιση κατά μήκος, δίνοντας στον χρήστη ..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ INVADER GEAR ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ INVADER GEAR
Εκπτώση
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ INVADER GEAR
16,15€14,55€

ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ INVADER GEAR, κατασκευασμένος από υψηλής αντοχής υλικό naylon webbing, με ενσωματομένα ελαστικά τμήματα, με κλίπ ταχείας απελευθέρωσης, κατασκευασμένα από υψηλής αντοχής υλικό DuraFlex και μεταλλικό κρίκο ανάρτησης στο όπλο. Ιδανικός για όλα τα όπλα και ειδικά για τουφέκια τύπο..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ-ΛΕΙΟΚΑΝΟΥ INVADER GEAR TACTICAL SHOGUN SLING ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ-ΛΕΙΟΚΑΝΟΥ INVADER GEAR TACTICAL SHOGUN SLING
Εκπτώση
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ-ΛΕΙΟΚΑΝΟΥ INVADER GEAR TACTICAL SHOGUN SLING
18,00€16,20€

ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ-ΛΕΙΟΚΑΝΟΥ INVADER GEAR TACTICAL SHOGUN SLINGΑΟΡΤΗΡΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ-ΛΕΙΟΚΑΝΟΥ INVADER GEAR TACTICAL SHOGUN SLING, κατασκευασμένος με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή αντοχή την ευκολία χρήσης είτε πρόκειται για επιχειρησιακή χρήση είτε για κυνηγετική. Διαθέτει επάνω του έτοιμες θέσεις ..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ INVADER GEAR LMG ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ INVADER GEAR LMG
Εκπτώση
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ INVADER GEAR LMG
23,00€20,70€

ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ INVADER GEAR LMGΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ INVADER GEAR LMG, κατασκευασμένος με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή αντοχή την ευκολία χρήσης είτε πρόκειται για επιχειρησιακή χρήση είτε για πολιτική. Διαθέτει ενσωματωμένο μαξιλάρι ώστε όταν επομίζετε βαρύ όπλο όπως π.χ minim..

Καλάθι
ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ INVADER GEAR ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ INVADER GEAR
Εκπτώση
ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ INVADER GEAR
8,00€7,20€

To ατραυματικό ψαλίδι της Invader Gear έχει την δυνατότητα να κόβει τα ρούχα γρήγορα χωρίς να τραυματίζει τον χρήστη, δίνοντας γρήγορη πρόσβαση στο τραύμα.Βάρος………..50γρ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 50 (5 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ