Κατηγορίες

Alpha Industries

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES
Εκπτώση
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES
29,90€25,40€

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES,  Το μπλουζάκι είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβακερό ύφασμα. Είναι πάρα πολύ ανθεκτικό, απορροφητικό και διαπνέων μπλουζάκι. Δεν μυρίζει, στεγνώνει γρήγορα και έχει εξαιρετικά απαλή υφή ενώ συνάμα προσφέρει άριστη εφαρμογή σε όλους τους σωματότυπους χάρις τη..

Καλάθι
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES
Εκπτώση
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES
19,90€16,90€

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES, Μπλουζάκι με κοντό μανίκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής κατασκευασμένο από 100% βαμβακερό ύφασμα. Το μπλουζάκι διατίθεται σε κανονική γραμμή για να εφαρμόζει σε όλους τους σωματότυπους. Το μπλουζάκι προσφέρει απαράμιλλο look και άνετη εμφάνιση σε όλες τις..

Καλάθι
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES BASIC T SMALL LOGO ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES BASIC T SMALL LOGO
Εκπτώση
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES BASIC T SMALL LOGO
19,90€16,90€

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES BASIC T SMALL LOGO, Μπλουζάκι με κοντό μανίκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής κατασκευασμένο από 100% βαμβακερό ύφασμα, διατίθεται σε κανονική γραμμή για να εφαρμόζει σε όλους τους σωματότυπους. Το μπλουζάκι προσφέρει απαράμιλο look και άνετη εμφάνιση σε όλε..

Καλάθι
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES CAMO PRINT ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES CAMO PRINT
Εκπτώση
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES CAMO PRINT
34,90€29,65€

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES CAMO PRINT, Μπλουζάκι με κοντό μανίκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής κατασκευασμένο από 100% βαμβακερό ύφασμα, διατίθεται σε κανονική γραμμή για να εφαρμόζει σε όλους τους σωματότυπους. Το μπλουζάκι προσφέρει απαράμιλο look και άνετη εμφάνιση σε όλες τις δρ..

Καλάθι
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES T ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES T
Εκπτώση
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES T
29,90€25,40€

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ALPHA INDUSTRIES T, Μπλουζάκι με κοντό μανίκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής κατασκευασμένο από 100% βαμβακερό ύφασμα, διατίθεται σε κανονική γραμμή για να εφαρμόζει σε όλους τους σωματότυπους. Το μπλουζάκι προσφέρει απαράμιλο look και άνετη εμφάνιση σε όλες τις δραστηριότη..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES EXPLORER PARKA ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES EXPLORER PARKA
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES EXPLORER PARKA
249,90€212,40€

ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES EXPLORER PARKA. Μακρύ μπουφάν τύπου PARKA EXPLORER πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 προοριζόμενο αποκλειστικά για τα πληρώματα των αεροσκαφών της USAF που επιχειρούσαν σε αρκτικές καιρικές συνθήκες. Ιδανικό μπουφάν-PARKA για κάποιον ο οποίος αναζητά απόλ..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES M-65 FIELD COAT ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES M-65 FIELD COAT
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES M-65 FIELD COAT
189,00€160,65€

Το κλασσικό στρατιωτικό μπουφάν-Jacket M-65 εμφανίστηκε κατά την διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ και άρχισε να χορηγείται στους στρατιώτες σε αντικατάσταση των παλαιότερων μοντέλων Μ-51 και Μ-43. Το Vintage στύλ του, η ανώτερη ποιότητα κατασκευής του, το υδατοαπωθητικό του ύφασμα, το καθιστούν ιδαν..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET
269,90€229,40€

ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET, Μακρύ μπουφάν τύπου PARKA POLAR πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 προοριζόμενο αποκλειστικά για τα πληρώματα των αεροσκαφών της USAF που επιχειρούσαν σε αρκτικές καιρικές συνθήκες. Ιδανικό μπουφάν-PARKA για κάποιον ο οποίος αναζητά απόλυτη προστα..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET SV ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET SV
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET SV
249,90€212,40€

ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET SVΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET SV. Το μπουφάν τύπου PARKA Ν2Β εισήχθει σε χρήση στα μέσα της δεκαετίας του 1950 για χρήση από το προσωπικό της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδανικό για όποιον αναζητά ένα στρατιωτικού στύλ μπουφάν το οποίο να τον πρ..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B
259,90€220,90€

ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B. Το μπουφάν τύπου PARKA Ν2Β εισήχθει σε χρήση στα μέσα της δεκαετίας του 1950 για χρήση από το προσωπικό της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδανικό για όποιον αναζητά ένα στρατιωτικού στύλ μπουφάν το οποίο να τον προστατεύει πλήρως από τις ακραίες χειμερινές θερμ..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES CWU 45 ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES CWU 45
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES CWU 45
170,00€144,50€

ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES CWU 45. H γραμμή του μπουφάν είναι κλασσική ίσια γραμμή χωρίς να είναι πολύ φαρδύ. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένο από το κλασσικό πλέον υλικό νάυλον πτήσης που είναι διάσημο για την ανθεκτικότητα του στο χρόνο και την αντοχή του στον αέρα και το υγρό στοιχείο. ..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES MA-1 ARMY ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES MA-1 ARMY
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES MA-1 ARMY
170,00€144,50€

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΑΠΟ 170€ ΜΟΝΟ 95€ !!!!!!!!!!!!!!Το MA-1 VF army είναι η λεπτότερη έκδοση του κανονικού MA-1. H γραμμή του είναι κλασσική σε Vintage fit, δηλαδή ίσια γραμμή χωρίς να είναι πολύ φαρδύ. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένο από το κλασσικό πλέον υλικό νάυλον πτήσης που είναι δ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ