Κατηγορίες

VIPER

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΑ ΣΑΚΙΔΙΟΥ VIPER
Εκπτώση
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΑ ΣΑΚΙΔΙΟΥ VIPER
18,00€16,20€

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΑ ΣΑΚΙΔΙΟΥ VIPERΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΑ ΣΑΚΙΔΙΟΥ VIPER. Αδιάβροχο κάλυμα σακιδίου viper μπορεί να καλύψει πλήρως μέχρι και 100 λίτρα χωρητικότητα. Κατασκευασμένο από Rip-Stop νάιλον με ενσωματωμένο λάστιχο σύσφιξης το οποίο σφίγγει παρέχοντας άριστη εφαρμογή στο σακίδιο.Μεγέθη:Small ε..

Καλάθι
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΟΝΤΣΟ VIPER VCAM PONCHO
Εκπτώση
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΟΝΤΣΟ VIPER VCAM PONCHO
33,00€29,70€

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΟΝΤΣΟ VIPER VCAM PONCHO, Το πόντσο είναι κατασκευασμένο για να σας προστατεύει από το νερό και τον αέρα. Φοριέται πάρα πολύ εύκολα επάνω από τα ρούχα και σας κρατάει στεγνό εσάς και τον εξοπλισμό σας. Το πόντσο διαθέτει ρυθμιζόμενη κουκούλα με κορδονάκι. Είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και πο..

Καλάθι
ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ VIPER MESH-TECH ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ VIPER MESH-TECH
Εκπτώση
ΑΝΤΙΔΡΩΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ VIPER MESH-TECH
16,00€14,40€

Αντιδρωτική μπλούζα viper mesh–tech, είναι κατασκευασμένη από υλικό 100% Mesh-tech  Wicking / Quick dry material, το οποίο παρέχει εξαιρετική ελευθερία κινήσεων ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τους μυς και απομακρύνει τον ιδρώτα κρατώντας τον χρήστη στεγνό, δροσερό και άνετο. Οι ραφές του είναι επίπεδε..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER ONE POINT SLING ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER ONE POINT SLING
Εκπτώση
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER ONE POINT SLING
25,00€22,50€

Αορτήρας ενός σημείου της VIPER κατασκευασμένοs από υψηλής αντοχής νάιλον webbing, με ενσωματομένα  ελαστικά τμήματα  τα οποια του δίνουν ελαστικότητα εως και 12 εκατοστά χωρίς να φθείρεται κατά την διάρκεια των χρήσεων η ελαστικότητα του. Διαθετει 3 πόρπες ταχείας απελευθέρωσεις, κατασκευ..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΟΠΛΟΥ VIPER ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΟΠΛΟΥ VIPER
Εκπτώση
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΟΠΛΟΥ VIPER
38,00€34,20€

Επιχειρησιακός αορτήρας της εταιρείας VIPER είναι συμβατός χάρις τον σχεδιασμό του να προσαρμόζεται σε όλα τα όπλα. Χάρις την ειδική σχεδίαση του μπορεί να αναρτηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του όπλου και μπορεί να χρησημοποιηθεί σαν ενός 2 ή 3 σημείων, διατηρώντας το πλεονέκτημα της ταχείας απελευθέρω..

Καλάθι
ΑΡΘΡΩΤΟΣ ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΟΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER ΑΡΘΡΩΤΟΣ ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΟΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER
Εκπτώση
ΑΡΘΡΩΤΟΣ ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΜΟΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ VIPER
16,00€14,40€

Αρθρωτός αορτήρας μονού σημείου VIPER, σχεδιασμένος να προσαρτάται σε κάθε molle γιλέκο-plate carrier με ευκολία παρέχοντας μεγαλύτερη εργονομία από τους κλασικούς αορτήρες μονού σημείου.Επίσης διαθέτει ελαστικά κορδόνια εσωτερικά του για απορρόφηση της τάσης σε περίπτωση που αφεθεί απότομα το όπλο...

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER PATROL GLOVE ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER PATROL GLOVE
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER PATROL GLOVE
17,00€15,30€

Γάντι της Αγγλικής εταιρείας viper για προστασία χεριού. Είναι ελαφρύ, εύκαμπτο προσδίδοντας απόλυτη προσατασία στο χέρι, χωρίς να θυσιάζει την ευκολία χρήσης ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα...

Καλάθι
ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER RECON GLOVE ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER RECON GLOVE
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER RECON GLOVE
24,50€22,05€

ΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER RECON GLOVEΓΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ VIPER RECON GLOVE, της αγγλικής εταιρίας viper για προστασία χεριού, κατά την διάρκεια όλων των δραστηριοτήτων σας επιχειρησιακών η όχι. Είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Πα..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ VIPER SF
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ VIPER SF
25,00€22,50€

Γάντια της εταιρείας VIPER κατασκευασμένα από προηγμένα σύνθετα υλικά. Πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό και με γρήγορο στέγνωμα. Προϊόν που είναι ιδανικό για αστυνομικούς. Τα χαρακτηριστικά τους:-Ρύθμιση velcro για το ασφαλή και τέλεια εφαρμογή στον καρπό. -Παλάμη κατασκευασμένη από το συνθετικό υλικό που ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ VIPER SPECIAL OPS ΓΑΝΤΙΑ VIPER SPECIAL OPS
Εκπτώση
ΓΑΝΤΙΑ VIPER SPECIAL OPS
24,00€21,60€

Γάντια της εταιρείας VIPER κατασκευασμένα από προηγμένα σύνθετα υλικά. Πολύ ανθεκτικό και με γρήγορο στέγνωμα.  Προϊόν που είναι ιδανικό για αστυνομικούς. Τα χαρακτηριστικά τους:-Ρύθμιση velcro για το ασφαλή και τέλεια εφαρμογή στον καρπό. -Παλάμη κατασκευασμένη από το συνθετικό υλικό που πα..

Καλάθι
ΓΙΛΕΚΟ ΜΑΧΗΣ VIPER VX BUCLE UP UTILITY RIG ΓΙΛΕΚΟ ΜΑΧΗΣ VIPER VX BUCLE UP UTILITY RIG
Εκπτώση
ΓΙΛΕΚΟ ΜΑΧΗΣ VIPER VX BUCLE UP UTILITY RIG
40,00€36,00€

ΓΙΛΕΚΟ ΜΑΧΗΣ VIPER VX BUCLE UP UTILITY RIG, Για οποιαδήποτε επιχειρησιακή χρήση που απαιτεί ελαφρύ και εύκολο στην προσαρμογή της φόρτωσης γιλέκο μάχης , το Viper VX Buckle Up Utility Rig είναι η άριστη λύση. Η κύρια θήκη του γιλέκου χωρίζεται σε δύο διαμερίσματα επενδεδυμένα, επιτρέποντάς σας να ..

Καλάθι
ΓΚΕΤΑ ΛΑΙΜΟΥ FLEECE VIPER ΓΚΕΤΑ ΛΑΙΜΟΥ FLEECE VIPER
Εκπτώση
ΓΚΕΤΑ ΛΑΙΜΟΥ FLEECE VIPER
9,00€8,10€

Γκέτα λαιμού fleece Viper,κατασκευασμένη από fleece 300gms το οποίο παρέχει αυξημένη ζεστασιά και μεγάλη διαπνοή,  με ελαστικό κορδόνι για σύσφιξη ή μετατροπή της σε σκούφο...

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 69 (6 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ