Κατηγορίες

FAB DEFENSE

FAB DEFENSE KPOS SCOUT CONVERSION KIT
489,00€

FAB DEFENSE KPOS SCOUT CONVERSION KITFAB Defense KPOS Scout Conversion Kit. Κιτ μετατροπής πιστολιού σε μια σταθερή και πιο εργονομική πλατφόρμα ανώτερων επιδόσεων από το απλό πιστόλι σε μέσες αποστάσεις, για χρήση από αστυνομικές και ειδικές δυνάμεις σε επιχειρήσεις CQB. Το πλαίσιο του είν..

Καλάθι
KPOS G2 P.D.W FAB DEFENSE
629,00€

KPOS G2 P.D.W FAB DEFENSEKPOS G2 P.D.W Fab Defense, κιτ μετατροπής πιστολιού σε μια σταθερή και εργονομικότερη πλατφόρμα ανώτερων επιδόσεων  από το απλό πιστόλι σε μέσες αποστάσεις, για χρήση από αστυνομικές και ειδικές δυνάμεις σε επιχειρήσεις CQB.Το πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο ..

Καλάθι
ΔΙΠΟΔΑΣ-ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ T-POD G2 QR FAB DEFENSE
141,00€

ΔΙΠΟΔΑΣ-ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ T-POD G2 QR FAB DEFENSEΔΙΠΟΔΑΣ-ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ T-POD G2 QR FAB DEFENSE. Ο δίποδας-χειρολαβή  T-POD G2 QR της FAB DEFENSE είναι το επιστέγασμα της τεχνολογίας σε τέτοιου είδους υλικά, ο οποίος με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπεται στον μοναδικό πλήρως λειτουργικό χειρολαβή- δί..

Καλάθι
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ FAB DEFENSE FGR-3 ΓΙΑ ΑR 15 Μ16 Μ4 CARBINE
64,00€

ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ FAB DEFENSE FGR-3 ΓΙΑ ΑR 15 Μ16 Μ4 CARBINEΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ FAB DEFENSE FGR-3 ΓΙΑ ΑR 15 Μ16 Μ4 CARBINE, σας προσφέρει την ποιότητα και την άνεση που χρειάζεστε για τον χειρισμό του όπλου σας. Είναι κατασκευασμένος από πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό πολυμερικό υλικό ..

Καλάθι
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ FAB DEFENSE G3-RS ΓΙΑ H&K-G3
309,00€

Μπροστινός χειροφυλακτήρας fab defense  G3-RS για το H & K-G3 σας προσφέρει την ποιότητα και την άνεση που χρειάζεστε για το τον μπροστινό χειροφυλακτήρα του όπλου σας παρέχοντας μια εξαιρετική λύση λαβής και τοποθέτησης σκοπευτικών βοηθημάτων, χειρολαβών κ.τ.λ. Είναι κατασκευασμένη από πολ..

Καλάθι
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ FAB DEFENSE MP5-RS ΓΙΑ MP5
189,00€

ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ FAB DEFENSE MP5-RS ΓΙΑ MP5 ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ FAB DEFENSE MP5-RS ΓΙΑ MP5, Ο μπροστινός χειροφυλακτήρας για Mp5 είναι μια εξαιρετική λύση τοποθέτησης σκοπευτικών βοηθημάτων, χειρολαβών κ.τ.λ. Είναι κατασκευασμένο από πολύ ισχυρό υλικό τύπου hard anodixed aluminium..

Καλάθι
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ FAB DEFENSE NFR ΓΙΑ Μ16- Μ4 CARBINE
192,00€

ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ FAB DEFENSE NFR ΓΙΑ Μ16- Μ4 CARBINEΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ FAB DEFENSE NFR ΓΙΑ Μ16- Μ4 CARBINE, Η ανθεκτική χειρολαβή fab defense NFR για τυφέκια τύπου Μ16 - Μ4 CARBINE σας προσφέρει την ποιότητα και την άνεση που χρειάζεστε για την μπροστινή χειροφυλακτήρα του όπλου σα..

Καλάθι
ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΔΙΠΟΔΑΣ-ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ T-POD G2 FAB DEFENSE
141,00€

Περιστρεφόμενος δίποδας-χειρολαβή  T-POD G2  της FAB DEFENSE μοναδικά σχεδιασμένος ώστε να μετατρέπεται με το πάτημα ενός κουμπιού σε πλήρως λειτουργικό χειρολαβή- δίποδα. Η βάση του διαθέτει ένα περιστρεφόμενο μηχανισμό δίνοντας στο χρήστη μεγαλύτερη τακτική ευελιξία. ..

Καλάθι
ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΤΥΦΕΚΙΟΥ G3 FAB DEFENSE M4-G3FK
169,00€

ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΤΥΦΕΚΙΟΥ G3 FAB DEFENSE M4-G3FKΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΤΥΦΕΚΙΟΥ G3 FAB DEFENSE M4-G3FK. Το M4-G3 FK της fab defense για το Heckler & Koch G3, είναι ένα πτυσσόμενο κοντάκι τύπου M4 δίνοντας σας την δυνατότητα να αυξομειώνεται το μήκος του κοντακίου και κατά συνέπεια την θεση επώμισης ..

Καλάθι
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑΚΙ FAB GL CORE CP ΓΙΑ M4/G3
135,00€

Πτυσσόμενο κοντάκι Fab GL-CORE CP  M4/G3, μια από τις νεότερες προσθήκες στην μεγάλη γκάμα κοντακιών  της FAB DEFENSE. Η έκδοση CP ενσωματώνει ένα ρυθμιζόμενο καθ΄ύψος cheek Rest  τριών θέσεων ,για καλύτερη σκόπευση με διαφορετικά σκοπευτικά βοηθήματα.Το κοντάκι GL..

Καλάθι
ΡΑΓΑ PICATINNY G3-SM FAB DEFENSE
141,00€

Ράγα Picatinny  G3-SM της  FAB DEFENSE κατασκευασμένη από αλουμίνιο  6061 T6 εναρμονισμένη με το Νατοϊκό πρότυπο MIL-STD 1913 , σκοπός της οποίας είναι να καλύψει την αδυναμία του HK G3 στην τοποθέτηση σκοπευτικών βοηθημάτων. Εύκολα τοποθετούμενη πάνω στο όπλο  χωρ..

Καλάθι
ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΩΝ FAB DEFENSE TZ-2
24,00€

Συνδετήρας γεμιστήρων Fab Defense TZ-2 κατασκευασμένος από ανθεκτικό πολυμερές υλικό που επιτρέπει τη γρήγορη και σταθερή σύνδεση 2 γεμιστήρων πλάι πλάι    M16 / M4 / AR15      AK-47, Galil      H&K  33,53,91      R..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ