Κατηγορίες

OSPREY

ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY FLARE 22LT ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY FLARE 22LT
Εκπτώση
ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY FLARE 22LT
75,00€67,50€

Η καλύτερη πρόταση σακιδίων παγκοσμίως έρχεται από την εταιρεία OSPREY και ακούει στο όνομα FLARE. Κατασκευασμένο με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα-τεχνικά υλικά υπόσχεται απόλυτη εργονομία, ευκολία χρήσης, άριστη εφαρμογή στο σώμα και χαμηλό βάρος. Το σακίδιο FLARE είναι ένα σακίδιο πόλης αλ..

Καλάθι
ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY KESTREL 58lt ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY KESTREL 58lt
Εκπτώση
ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY KESTREL 58lt
190,00€171,00€

ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY KESTREL 58lt. Η καλύτερη πρόταση σακιδίων παγκοσμίως έρχεται από την εταιρεία OSPREY και ακούει στο όνομα KESTREL. Κατασκευασμένο με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα-τεχνικά υλικά υπόσχεται απόλυτη εργονομία, ευκολία χρήσης, άριστη εφαρμογή στο σώμα και χαμηλό βάρος. Το σακίδιο KESTREL..

Καλάθι
ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY KESTREL 68lt ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY KESTREL 68lt
Εκπτώση
ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY KESTREL 68lt
200,00€180,00€

ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY KESTREL 68lt. Η καλύτερη πρόταση σακιδίων παγκοσμίως έρχεται από την εταιρεία OSPREY και ακούει στο όνομα KESTREL. Κατασκευασμένο με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα-τεχνικά υλικά υπόσχεται απόλυτη εργονομία, ευκολία χρήσης, άριστη εφαρμογή στο σώμα και χαμηλό βάρος. Το σακίδιο KESTREL..

Καλάθι
ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY NEBULA 34LT ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY NEBULA 34LT
Εκπτώση
ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY NEBULA 34LT
95,00€85,50€

Η καλύτερη πρόταση σακιδίων παγκοσμίως έρχεται από την εταιρεία OSPREY και ακούει στο όνομα NEBULA. Κατασκευασμένο με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα-τεχνικά υλικά υπόσχεται απόλυτη εργονομία, ευκολία χρήσης, άριστη εφαρμογή στο σώμα και χαμηλό βάρος. Το σακίδιο NEBULA είναι ένα σακίδιο πόλης ..

Καλάθι
ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY QUASAR 28LT ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY QUASAR 28LT
Εκπτώση
ΣΑΚΙΔΙΟ OSPREY QUASAR 28LT
85,00€76,50€

Η καλύτερη πρόταση σακιδίων παγκοσμίως έρχεται από την εταιρεία OSPREY και ακούει στο όνομα QUASAR. Κατασκευασμένο με σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα-τεχνικά υλικά υπόσχεται απόλυτη εργονομία, ευκολία χρήσης, άριστη εφαρμογή στο σώμα και χαμηλό βάρος. Το σακίδιο QUASAR είναι ένα σακίδιο πόλης ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ