Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 
Filter by keyword
Price
Price: 0 - 0
Brand
106
103
112
105
45
107
ΤΥΠΟΣ ΦΑΚΟΥ
1348
1349
ΧΡΩΜΑ
81
189
196
233
82
197
85
1315
1314
84
215
83
466
188
1313
103
187
76
68

Κατηγορίες

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Στη κατηγορία αυτή θα βρείτε οπτικά, γυαλιά ηλίου και μάσκες τύπου goggles τα οποία διαθέτουν επιπλέον αντιβαλλιστική ιδιότητα προστατεύουν τα μάτια από τις υπεριώδης ακτίνες και από όλα τα στοιχεία της φύσης ( όπως σκόνη, ξύλα, πέτρες). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρησιακές ασκήσεις, σε σκοποβολή, σε υπαίθριες δραστηριότητες όπως ποδηλασία τρέξιμο, πεζοπορία αλλά και σε καθημερινή χρήση.
 Γυαλιά ηλίου Wiley X P-17
Εκπτώση
Γυαλιά ηλίου Wiley X P-17
139,00€132,05€

Τα γυαλιά ηλίου P-17 της Αμερικάνικης εταιρείας WILEY X είναι κατασκευασμένα με πιστοποιημένους πολυκαρμπονικούς, άθραυστους, αντιβαλιστικούς φακούς με πιστοποίηση (ANSI Z87-1-2003) πολοτικού τύπου POLIRIZED. Διαθέτουν ειδικά φίλτρα αποκοπής της ηλιακής ακτινοβολίας και των αντανακλάσεων που δημιουρ..

Καλάθι
ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ OAKLEY M FRAME 3 ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ OAKLEY M FRAME 3
Εκπτώση
ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ OAKLEY M FRAME 3
49,00€46,55€

ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ OAKLEY M FRAME 3Μέγεθος: Ένα Μέγεθος Σχήμα: Μάσκα Τεχνολογία Φακών: Πολυκαρβονικός 100% UV Προστασία Βαλλιστικές προδιαγραφές: ANSI Z87-2003+ 100% UV- (UVA,-B,-C) XYZ-O ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΑΚΟΣ (ΟΧΙ Ο ΣΚΕΛΤΟΣ)..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE APACHE ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE APACHE
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE APACHE
69,00€65,55€

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE APACHEΤα γυαλιά ηλίου APACHE από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβω..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ARMORED ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ARMORED
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ARMORED
59,00€56,05€

Τα γυαλιά ηλίου ARMORED από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με με..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ATTAC ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ATTAC
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ATTAC
69,00€65,55€

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE ATTAC. Τα γυαλιά ηλίου ATTAC από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς, αντιχαρακτικούς κ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE C-TEC ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE C-TEC
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE C-TEC
99,00€94,05€

Τα γυαλιά ηλίου C-TEC από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE DETECTION ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE DETECTION
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE DETECTION
52,00€49,40€

Γυαλιά ηλίου DETECTION από τη SWISS EYE. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και πολυκαρμπονικό σκελετό για ολοκληρωμένη προστασία. Διαθέτουν εσωτερικά του σκελετού περιμετρικά  αφρώδες υλικό το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και βοηθάει ώσ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE F-16
64,00€

Τα γυαλιά ηλίου F-16 από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθε..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE GARDOSA EVOLUTION M/P ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE GARDOSA EVOLUTION M/P
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE GARDOSA EVOLUTION M/P
86,00€81,70€

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE GARDOSA EVOLUTION M/PΤα γυαλιά ηλίου GARDOSA EVOLUTION M/P από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE MAVERICK ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE MAVERICK
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE MAVERICK
52,00€49,40€

Τα γυαλιά ηλίου MAVERICK από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE NIGHTHAWK
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE NIGHTHAWK
63,00€59,85€

Τα γυαλιά ηλίου NIGHTHAWK από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE RAPTOR ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE RAPTOR
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE RAPTOR
46,00€43,70€

ΓΥΑΛΙA ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤIΚΑ SWISS EYE RAPTORΤα γυαλιά ηλίου RAPTOR από τη SWISS EYE είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής κατασκευασμένο στη Γερμανία με βάση τα αυστηρότερα standarts στα επιχειρησιακά οπτικά. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικο..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 66 (6 Σελ.)