Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

GERBER

Bear Grylls Compact Parang Bear Grylls Compact Parang
Εκπτώση
Bear Grylls Compact Parang
54,00€48,60€

Σχεδιασμένο από την Gerber, το Bear Grylls Compact Parang είναι ένα ελαφρύ, και εύκολο πλήρους μεγέθους μαχαίρι, απάντηση στο πρότυπο και μεγάλο Parang . Διαμορφωμένο σύμφωνα  με τις παραδοσιακές λεπίδες της ζούγκλας της Ινδονησίας, to Compact Parang μπορεί να καθαρίζει μονοπάτια μέσα από π..

Καλάθι
Bear Grylls Ultimate Fixed Blade Bear Grylls Ultimate Fixed Blade
Εκπτώση
Bear Grylls Ultimate Fixed Blade
84,00€75,60€

Bear Grylls Ultimate Fixed Blade. Κατασκευασμένο όπως το Ultimate μαχαίρι, αυτή η μη-οδοντωτή έκδοση έχει μια λεπτή κόψη από την άκρη της λάμας μέχρι την  λαβή. Χρησιμοποιώντας την ίδια υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, από ανοξείδωτο χάλυβα λεπίδα λαβή με υφή καουτσούκ. Τοποθετείται&nbs..

Καλάθι
GE-LMF II Fixed Blade Infantry GE-LMF II Fixed Blade Infantry
Εκπτώση
GE-LMF II Fixed Blade Infantry
156,00€140,40€

GE-LMF II Fixed Blade Infantry. Κάτω και πίσω από τις  εχθρικές γραμμές ;  Αφημένο για να σας προστατεύει.  Αυτά είναι τα σενάρια που ενέπνευσαν τον πρώην στρατιωτικό Jeff Freeman στο να δημιουργήσει το LMF ΙΙ,. μαχαίρι επιβίωσης  10” μήκους. Και εμείς το δοκιμάσαμε με το..

Καλάθι
Gerber Add-On Tool Kit
Εκπτώση
Gerber Add-On Tool Kit
20,00€18,00€

Σετ με διάφορες μύτες για τα πολυργαλεία της Gerber, Flik™ - Suspension - Freehand™ - Diesel™ - Radius & Trade Περιλαμβάνει, Θήκη, Αντάπτορα,  3 διαφορετικού μεγέθους ίσια κατσαβίδια, 3 διαφορετικού μεγέθους σταυροκατσάβιδα, και 3 διαφορετικού μεγέθους οκτάγωνα κατσαβίδια. Είναι από ανοξείδ..

Καλάθι
Gerber Basic Fixed Blade Knife Gerber Basic Fixed Blade Knife
Εκπτώση
Gerber Basic Fixed Blade Knife
50,00€45,00€

Ένα μαχαίρι Gerber με μοντέρνο σχεδιασμό, με οδοντωτή λεπίδα και λαβή από TacHide ™. Αποτελεί τον τέλειο σύντροφο για την ελαφρότητα του και την γρήγορη αφαίρεση από την θήκη του για τους καταναλωτές που θέλουν ένα στιβαρό μαχαίρι σε μια προσιτή τιμή. Το clip της θήκης έχει σχεδιαστεί για να μπορεί ..

Καλάθι
Gerber Gator Kukri Machete Gerber Gator Kukri Machete
Εκπτώση
Gerber Gator Kukri Machete
55,00€49,50€

Σχεδιασμένο για την χρησιμότητα , η Gerber Gator Kukri μασέτα βασίζεται σε ένα παραδοσιακό εργαλείο της Κεντρικής Ασίας , με ανεπαίσθητες ενημερώσεις για τη σύγχρονη χρήση , συμπεριλαμβανομένου ενός εργονομικού σχήματος λαβής, με αντιολισθητικό πιάσιμο , και  κατασκευή full tang.  Διακριτι..

Καλάθι
Gerber GDC Tech Skin Pocket Knife Gerber GDC Tech Skin Pocket Knife
Εκπτώση
Gerber GDC Tech Skin Pocket Knife
35,00€31,50€

H νέα σειρά μικρών πολυεργαλείων της Gerber GDC της οποίας η ονομασία προέρχεται από το Gerber Daily Carry που μπορούν να καλύψουν ανάγκες της στιγμής.Ο Gerber Daily Carry Tech Pocket Skin Knife μπορεί να χειριστεί όλες τις καθημερινές εργασίες  όπως το κόψιμο ενός μήλαυ σε φέτες , ή να..

Καλάθι
Gerber Gorge Folding Shovel Gerber Gorge Folding Shovel
Εκπτώση
Gerber Gorge Folding Shovel
28,00€25,20€

Το Gerber Gorge πρυσσόμενο πτυοσκάπανο είναι το καλύτερο εργαλείο για το camping, με βάρος 800 μόνο γραμμ. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το μήκος του από 24 εκατ. αυξάνεται στα 40 εκατ. Μποερί να χρησιμοποιηθεί και σαν σφυρί για να καρφώσετε τα πασσαλάκια του αντίσκηνου. Πλεονεκτήματα πτυοσκάπανου Τη..

Καλάθι
Gerber Knife Prodigy Gerber Knife Prodigy
Εκπτώση
Gerber Knife Prodigy
99,00€89,10€

Σχεδιαστικά στοιχεία για το νέα Prodigy ήταν εμπνευσμένα από το βραβευμένο LMF II, ένα άλλο μαχαίρι κατασκευασμένο από τον Jeff Freeman της Gerber. To Prodigy είναι πολύ μικρότερο (24,70 cm συνολικό μήκος). Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ με λάμα από 420HC ανοξείδωτο χάλυβα  επικαλυμμένη με μαύ..

Καλάθι
Gerber Knife Prodigy Tanto Gerber Knife Prodigy Tanto
Εκπτώση
Gerber Knife Prodigy Tanto
91,00€81,90€

Σχεδιαστικά στοιχεία για το νέα Prodigy ήταν εμπνευσμένα από το βραβευμένο LMF II, ένα άλλο μαχαίρι κατασκευασμένο από τον Jeff Freeman της Gerber. To Prodigy είναι πολύ μικρότερο (24,70 cm συνολικό μήκος). Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ με λάμα από 420HC ανοξείδωτο χάλυβα  επικαλυμμένη με μαύρο ο..

Καλάθι
Gerber MP-600 Basic
Εκπτώση
Gerber MP-600 Basic
75,00€67,50€

Το Gerber Multi-Plier 600 Basic είναι το πλήρως λειτουργικό εργαλείο που χωράει στην παλάμη του χεριού σας. Αυτό το ευέλικτο εργαλείο διαθέτει όλα εργαλεία του από ανοξείδωτο ατσάλι για αντοχή και  κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και άνοιγμα με το ένα χέρι με κίνηση του καρπού. Εκτός από ..

Καλάθι
Gerber Strongarm black Fe Gerber Strongarm black Fe
Εκπτώση
Gerber Strongarm black Fe
110,00€99,00€

H Gerber κατασκευάζει μαχαίρια επιβίωσης από το 1968.To Strongarm έχει σταθερή λεπίδα.Το Strongarm κουβαλάει τη κληρονομιά μας ώς ένα μαχαίρι για σκληρή χρήση στην επιβίωση.Έρχεται με μία θήκη με την οποία μπορείτε να το κουβαλήσετε με ποικιλία από τρόπους.Με fine edge, full tang 420HC λεπίδ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 33 (3 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ