Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

BOLLE

Goggles Bolle X800
Εκπτώση
Goggles Bolle X800
79,00€71,10€

ΜΑΣΚΑ GOOGLE Bolle X800Γυαλιά τύπου μάσκα(GOOGLES) X800 από τη Bolle είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και πιο καλοπουλημένα μοντέλα μάσκας που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και χρησημοποιουνται επίσημα από επίλεκτες ομάδες  ειδικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Διαθέτουν πολυκαρβονικο..

Καλάθι
ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ GOGGLES X1000 BOLLE ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ GOGGLES X1000 BOLLE
Εκπτώση
ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ GOGGLES X1000 BOLLE
85,00€76,50€

Αντιβαλλιστική μάσκα goggles Bolle X1000, είναι η νεότερη γενιά χαμηλού προφίλ αντιβαλλιστική μάσκα  η οποία ταιριάζει σε κάθε επιχειρησιακή ανάγκη και όχι μόνο.Χάρις την ιδιαίτερη σχεδίαση της προσφέρει πανοραμική θέα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί  από άτομα με γυαλιά διόρθωσης της όρ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ BOLLE ASSAULT ΓΥΑΛΙΑ BOLLE ASSAULT
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ BOLLE ASSAULT
55,00€49,50€

ΓΥΑΛΙ ΗΛΙΟΥ BOLLE ASSAULTΓυαλιά ηλίου ASSAULT από τη Bolle. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και πολυκαρμπονικό σκελετό για ολοκληρωμένη προστασία. Έχουν άνετη περιμετρική προσαρμογή στο πρόσωπο. Επίσης διαθέτουν αντιολισθητική γέφυρα μύτη..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ BOLLE COMBAT KIT ΓΥΑΛΙΑ BOLLE COMBAT KIT
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ BOLLE COMBAT KIT
78,00€70,20€

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE COMBAT KITΓυαλιά ηλίου COMBAT KIT από τη BOLLE είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα γυαλιών παγκοσμίως και χρησημοποιουνται επίσημα από επίλεκτες ομάδες  ειδικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ BOLLE RANGER ΓΥΑΛΙΑ BOLLE RANGER
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ BOLLE RANGER
55,00€49,50€

ΓΥΑΛΙ ΗΛΙΟΥ BOLLE RANGERΓυαλιά ηλίου RANGER από τη Bolle. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και πολυκαρμπονικό σκελετό για ολοκληρωμένη προστασία. Έχουν άνετη περιμετρική προσαρμογή στο πρόσωπο. Επίσης διαθέτουν αντιολισθητική γέφυρα μύτ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE RAIDER KIT ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE RAIDER KIT
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE RAIDER KIT
76,00€68,40€

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE RAIDER KITΓυαλιά ηλίου RAIDER KIT από τη BOLLE είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα γυαλιών παγκοσμίως και χρησημοποιουνται επίσημα από επίλεκτες ομάδες  ειδικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη αν..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE RUSH KIT ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE RUSH KIT
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE RUSH KIT
22,00€19,80€

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE RUSH KITΜάσκα ηλίου RUSH από τη Bolle. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και πολυκαρμπονικό σκελετό για ολοκληρωμένη προστασία. Έχουν άνετη περιμετρική προσαρμογή στο πρόσωπο.   Είναι ιδανικά για καθημερινή..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE SENTINEL
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE SENTINEL
55,00€49,50€

ΓΥΑΛΙ ΗΛΙΟΥ BOLLE SENTINELΓυαλιά ηλίου SENTINEL από τη Bolle. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και πολυκαρμπονικό σκελετό για ολοκληρωμένη προστασία. Έχουν άνετη περιμετρική προσαρμογή στο πρόσωπο. Επίσης διαθέτουν αντιολισθητική γέφυρα μύ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE SILIUM+ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE SILIUM+
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE SILIUM+
20,00€18,00€

Γυαλιά ηλίου BOLLE SILIUM+, είναι ένα πολύ καλο γυαλί ηλίου και ασφαλείας μαζί. Διαθέτουν πολύ χαμηλό βάρος 22 γρ και είναι κατασκευασμένα από πολυκαρμπονικό υλικό TRP το οποίο είναι ανθεκτικό στις καταπονήσεις. Οι φακοί του είναι αρίστης ποιότητας και έχουν αντιχαρακτηκές, αντιθαμβωτικές ενώ παρέχο..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE SWAT
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE SWAT
53,00€47,70€

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE SWATΓυαλιά ηλίου SWAT από τη Bolle. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και πολυκαρμπονικό σκελετό για ολοκληρωμένη προστασία. Έχουν άνετη περιμετρική προσαρμογή στο πρόσωπο. Επίσης διαθέτουν αντιολισθητική γέφυρα μύτης...

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE TRACKER
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE TRACKER
32,00€28,80€

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE SMOKEΓυαλιά ηλίου SMOKE από τη Bolle. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και πολυκαρμπονικό σκελετό για ολοκληρωμένη προστασία. Έχουν άνετη περιμετρική προσαρμογή στο πρόσωπο και αφρώδες επένδυση εσωτερικά η οποία προσ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE VIPER
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE VIPER
18,00€16,20€

Γυαλιά ηλίου BOLLE VIPER, είναι ένα πολύ ελαφρύ και εύχρηστο γυαλί με βάρος μόνο 25γρ και προστασία 110 από τις ακτινοβολίες uv protection. Οι βραχίωνες στα γυαλιά είναι ρυθμιζόμενοι, ενώ οι φακοί διαθέτουν επίσης αντιθαμβωτικές αντιχαρακτικές και αντιστατικές ιδιότητες...

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ