Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

Alpha Industries

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ALPHA INDUSTRIES JET SHORT ΒΕΡΜΟΥΔΑ ALPHA INDUSTRIES JET SHORT
Εκπτώση
ΒΕΡΜΟΥΔΑ ALPHA INDUSTRIES JET SHORT
64,90€55,15€

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ALPHA INDUSTRIES JET SHORT. Βερμούδα της alpha industries κατασκευασμένη από βαμβάκι 100%. Είναι σχεδιασμένο να αντέχει στον χρόνο και στην φθορά ενώ παράλληλα διατηρεί το CASUAL ύφος της ALPHA INDUSTRIES. Διαθέτει 2 τσέπες κλασσικού στυλ 2 τσέπες στο πίσω μέρος και 2 τσέπες στους μηρού..

Καλάθι
ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ALPHA INDUSTRIES ALPHANDSTRS T
Εκπτώση
ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ALPHA INDUSTRIES ALPHANDSTRS T
29,90€25,40€

Κοντομάνικο μπλουζάκι ALPHA INDUSTRIES ALPHANDSTRS T, χωρίς ραφές για περισσότερη άνεση. Διαθέτει κλασσική ίσια γραμμή και είναι κατασκευασμένο από αρίστης ποιότητας 100% βαμβακερό ανεξίτηλο ύφασμα με την υπογραφή της Alpha Industries. Αναδείξτε το casual ή σπόρ στυλ σας με ..

Καλάθι
ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ALPHA INDUSTRIES BASIC T-SHIRT ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ALPHA INDUSTRIES BASIC T-SHIRT
Εκπτώση
ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ALPHA INDUSTRIES BASIC T-SHIRT
19,90€16,90€

Το κλασσικό κοντομάνικο μπλουζάκι ALPHA INDUSTRIES BASIC T-SHIRT, σε πολλές χρωματικές επιλογές. Διαθέτει κλασσική ίσια γραμμή και είναι κατασκευασμένο από αρίστης ποιότητας 100% βαμβακερό ανεξίτηλο ύφασμα...

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES EXPLORER PARKA ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES EXPLORER PARKA
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES EXPLORER PARKA
249,90€212,40€

ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES EXPLORER PARKA. Μακρύ μπουφάν τύπου PARKA EXPLORER πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 προοριζόμενο αποκλειστικά για τα πληρώματα των αεροσκαφών της USAF που επιχειρούσαν σε αρκτικές καιρικές συνθήκες. Ιδανικό μπουφάν-PARKA για κάποιον ο οποίος αναζητά απόλ..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES HOODED FISHTAIL III ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES HOODED FISHTAIL III
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES HOODED FISHTAIL III
229,00€194,65€

Μακρύ μπουφάν τύπου PARKA, πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1950 προοριζόμενο αποκλειστικά για τα πληρώματα των αεροσκαφών της USAF που επιχειρούσαν σε αρκτικές καιρικές συνθήκες. Ιδανικό μπουφάν-PARKA για κάποιον ο οποίος αναζητά απόλυτη προστασία από το υπερβολικό ψύχος και την β..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES M-65 FIELD COAT ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES M-65 FIELD COAT
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES M-65 FIELD COAT
189,00€160,65€

Το κλασσικό στρατιωτικό μπουφάν-Jacket M-65 εμφανίστηκε κατά την διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ και άρχισε να χορηγείται στους στρατιώτες σε αντικατάσταση των παλαιότερων μοντέλων Μ-51 και Μ-43. Το Vintage στύλ του, η ανώτερη ποιότητα κατασκευής του, το υδατοαπωθητικό του ύφασμα, το καθιστούν ιδαν..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET SV ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET SV
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET SV
249,90€212,40€

ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES POLAR JACKET SV. Το μπουφάν τύπου PARKA Ν2Β εισήχθει σε χρήση στα μέσα της δεκαετίας του 1950 για χρήση από το προσωπικό της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδανικό για όποιον αναζητά ένα στρατιωτικού στύλ μπουφάν το οποίο να τον προστατεύει πλήρως από τις ακραίες χειμερι..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B
259,90€220,90€

ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B. Το μπουφάν τύπου PARKA Ν2Β εισήχθει σε χρήση στα μέσα της δεκαετίας του 1950 για χρήση από το προσωπικό της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδανικό για όποιον αναζητά ένα στρατιωτικού στύλ μπουφάν το οποίο να τον προστατεύει πλήρως από τις ακραίες χειμερινές θερμ..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ ALPHA INDUSTRIES PPS N2B
219,00€186,15€

Το μπουφάν τύπου PARKA Ν2Β εισήχθει σε χρήση στα μέσα της δεκαετίας του 1950 για χρήση από το προσωπικό της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδανικό για όποιον αναζητά ένα στρατιωτικού στύλ μπουφάν το οποίο να τον προστατεύει πλήρως από τις ακραίες χειμερινές θερμοκρασίες και την βροχή καθώς είναι..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES CWU 45 ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES CWU 45
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES CWU 45
170,00€144,50€

ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES CWU 45. H γραμμή του είναι κλασσική ίσια γραμμή χωρίς να είναι πολύ φαρδύ. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένο από το κλασσικό πλέον υλικό νάυλον πτήσης που είναι διάσημο για την ανθεκτικότητα του στο χρόνο και την αντοχή του στον αέρα και το υγρό στοιχείο. Εσωτερικ..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES MA-1 ARMY ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES MA-1 ARMY
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES MA-1 ARMY
170,00€144,50€

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΑΠΟ 170€ ΜΟΝΟ 95€ !!!!!!!!!!!!!!Το MA-1 VF army είναι η λεπτότερη έκδοση του κανονικού MA-1. H γραμμή του είναι κλασσική σε Vintage fit, δηλαδή ίσια γραμμή χωρίς να είναι πολύ φαρδύ. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένο από το κλασσικό πλέον υλικό νάυλον πτήσης που είναι δ..

Καλάθι
ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES MA-1 PILOT
Εκπτώση
ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES MA-1 PILOT
219,90€186,90€

ΜΠΟΥΦΑΝ FLY JACKET ALPHA INDUSTRIES MA-1 PILOT. Το MA-1 pilot είναι η διαφοροποίηση από το ma-1 vf59 και θεωρείται η επετειακή έκδοση της alpha για το θρυλικό μπουφάν πιλότων. Είναι διακοσμημένο με διακριτικά πολεμικών μοιρών του παρελθόντος τα οποία του δίνουν ένα άριστο αποτέλεσμα. H γραμμή του..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ