Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 
Filter by keyword
Price
Price: 0 - 0
Brand
179
93
ΧΡΩΜΑ
81
82
1160
96
84

Κατηγορίες

ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΚΡΑΝΗ/ΓΙΛΕΚΑ/ΠΛΑΚΕΣ

Εξειδίκευση Αναζήτησης

PENTAGON METALLON TAC-FITNESS PLATE 2.6KG
59,00€

Η Pentagon φέρνει την επανάσταση και στο cross fit. H πλάκα της Pentagon έχει διαστάσεις όσο μια κανονική αλεξίσφαιρη πλάκα και ζυγίζει 2.6 κιλα. Τοποθετείται μέσα σε όλα τα Plate carriers και γιλέκα και προσομειώνει το βάρος μιας κανονικής πλάκ..

Καλάθι
PENTAGON METALLON TAC-FITNESS PLATE 3KG
66,00€

Η Pentagon φέρνει την επανάσταση και στο cross fit. H πλάκα της Pentagon έχει διαστάσεις όσο μια κανονική αλεξίσφαιρη πλάκα και ζυγίζει 3 κιλα. Τοποθετείται μέσα σε όλα τα Plate carriers και γιλέκα και προσομειώνει το βάρος μιας κανονικής πλάκας δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να προπονείται με ..

Καλάθι
PENTAGON METALLON TAC-FITNESS PLATE 4KG
65,00€

Η Pentagon φέρνει την επανάσταση και στο cross fit. H πλάκα της Pentagon έχει διαστάσεις όσο μια κανονική αλεξίσφαιρη πλάκα και ζυγίζει 4 κιλα. Τοποθετείται μέσα σε όλα τα Plate carriers και γιλέκα και προσομειώνει το βάρος μιας κανονικής πλάκας..

Καλάθι
ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΥΣ FMA HELMET COUNTERWEIGHT ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΥΣ FMA HELMET COUNTERWEIGHT
Εκπτώση
ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΥΣ FMA HELMET COUNTERWEIGHT
18,90€17,00€

Το σύστημα counter weight της fma τοποθετείται στο πίσω μέρος του κράνους και εξισορροπεί το κράνος στο κεφάλι του χρήστη κατανέμοντας το βάρος ομοιόμορφα, όταν τοποθετείται στο μπροστινό μέρος τους κράνους συσκευή νυχτερινής παρατήρησης NVG...

Καλάθι
ΒΑΣΗ ΤΥΠΟΥ RHINO FMA MOUNT ΒΑΣΗ ΤΥΠΟΥ RHINO FMA MOUNT
Εκπτώση
ΒΑΣΗ ΤΥΠΟΥ RHINO FMA MOUNT
15,00€13,50€

Η βάση τύπου Rhino της FMA προσαρμόζεται σε όλα τα κράνη και επιτρέπει την τοποθέτηση ειδικής βάσης για την προσαρμογή των βοηθημάτων νυχτερινής όρασης...

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)