Menu
Το καλάθι σας

ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7

Προηγούμενο ΑΕΡΟΒΟΛΟ HECKLER & KOCH USP BLOWBACK ΑΕΡΟΒΟΛΟ HECKLER & KOCH USP BLOWBACK
Επόμενο ΑΕΡΟΒΟΛΟ SMITH & WESSON M&P 40 TS FDE ΑΕΡΟΒΟΛΟ SMITH & WESSON M&P 40 TS FDE
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
-5 % Εξαντλήθηκε
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εξαντλήθηκε
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: KWC
Προβολές: 1212
Η προσφορά λήγει σε:
Day
Hour
Min
Sec
84,55€
89,00€

ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7 - ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ

ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7, Αυτό το υψηλής ποιότητας ημιαυτόματο αεροβόλο πιστόλι υπό κλίμακα 1/1 με αμπούλα CO2 στο οποίο χρησιμοποιούνται ατσάλινα σφαιρικά βλήματα ΒΒ είναι λεπτομερέστατο αντίγραφο ενός πολύ γνωστού πυροβόλου πιστολιού με σταθερό κλείστρο και η λειτουργία του είναι πανομοιότυπη με το αληθινό όπλο. Είναι ένα στιβαρότατο όπλο κατασκευασμένο με μεταλλικό κλείστρο, μεταλλική λεία κάννη και σκελετό από εξαιρετικά υψηλής αντοχής πολυμερές ABS, εξαρτήματα τα οποία θεωρούνται ως επιπρόσθετα θετικά στοιχεία στον ρεαλισμό κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του. Ακόμα και ο γεμιστήρας μοιάζει και δίνει την αίσθηση πως δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον γεμιστήρα του αληθινού όσον αφορά το βάρος τις διαστάσεις και την αίσθηση ρεαλισμού. Η ευστοχία του μοντέλου KM 46DHN της KWC είναι πολύ καλή εάν ληφθεί υπόψη ότι πρόκειται για ένα αεροβόλο όπλο ΒΒ, η δε απόδοση του είναι εξαιρετική. Εάν βρίσκετε ελκυστικό το στυλ του κλασικού πιστολιού της Taurus και είστε στον κόσμο των αεροβόλων ή ψάχνετε για κάποιο όπλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σκοπευτήριο, τότε το μοντέλο KM 46DHN της KWC είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Δύναμη έλξεως σκανδάλης:

Η δύναμη έλξεως της σκανδάλης διπλής ενέργειας στο πιστόλι μοντέλο KM 46DHN της KWC είναι ότι ακριβώς θα περιμένατε από ένα αληθινό ημιαυτόματο πυροβόλο όπλο με σταθερό κλείστρο. Είναι ωραία, μικρής διαδρομής, πολύ ελαφριά και ομαλή. Εάν ψάχνετε για κάποιο αεροβόλο πιστόλι που να πυροβολεί με ακρίβεια και με γρηγοράδα, τότε μην χάνετε τον χρόνο σας άσκοπα.

Ακρίβεια βολής:

Κατά τη διάρκεια γρήγορης δοκιμής του μοντέλου KM 46DHN 4,5mm με βλήματα ΒΒ στο πεδίο βολής η ταχύτητα του βλήματος στο στόμιο της κάννης υπολογίστηκε στα 400 fps κατά μέσο όρο σε μέτρια θερμοκρασία περιβάλλοντος και η συγκέντρωση αρκετά συμμαζεμένη στα 5cm στις 10 βολές από απόσταση 6 μέτρων (20 ft) σε θέση ανάπαυσης.

Ποιότητα κατασκευής:

Το ημιαυτόματο πιστόλι μοντέλο KM 46DHN 4,5mm ΒΒ με σταθερό κλείστρο είναι κατασκευασμένο με εξαιρετική δεξιοτεχνία και η KWC έκανε πολύ καλή δουλειά με την παραγωγή του. Η ποιότητα κατασκευής και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μπορεί ακόμη να είναι καλύτερα σε σύγκριση με πολλά άλλα πιστόλια που έχουν το χαρακτηριστικό της παλινδρόμησης του κλείστρου. Όλα τα εξαρτήματα που πρέπει να είναι μεταλλικά είναι ακριβώς τα ίδια όπως το αληθινό πυροβόλο όπλο, η χαλαρότητα του κλείστρου και της κάννης είναι σχεδόν ανύπαρκτη ενώ το φινίρισμα συντηρείται πολύ ικανοποιητικά σ’ αυτό το αεροβόλο της KWC. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από πολυμερές υψηλής αντοχής για ανθεκτικότητα. Ειδικότερα η μοναδική και ειδικής κατασκευής ελαστικοποιημένη με ανάγλυφα σκαλίσματα λαβή είναι μεταξύ των καλύτερων που υπάρχουν σε ένα ημιαυτόματο πιστόλι CO2 με σταθερό κλείστρο. Η ενσωματωμένη ράγα κάτω από το μπροστινό άκρο του κλείστρου επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή υπηρεσιακών βοηθητικών εξαρτημάτων. Από άποψη λειτουργικότητας απόδοσης δεν υπάρχει παρόμοιο ημιαυτόματο πιστόλι CO2 σ' αυτή την κατηγορία τιμής. Η ταχύτητα στο στόμιο της κάννης κυμαίνεται πάνω από 400FPS ! Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι ή αποτελεσματικότητα του όπλου είναι τόσο καλή που κάθε αμπούλα CO2 αποδίδει έως 80 βολές πριν την αντικατάσταση της.

Αίσθηση Ρεαλισμού:

Η αίσθηση ρεαλισμού του αεροβόλου ΒΒ 4,5 mm KWC μοντέλο ΚΜ 46DHN είναι όσο πιο κοντά μπορεί να φθάσει κανείς, πρακτικά σε όλες τις λεπτομέρειες, στο αληθινό όπλο. Η μοναδική ελαστικοποιημένη με ανάγλυφα σκαλίσματα λαβή είναι ένα σύστημα ειδικά σχεδιασμένο που προσφέρει στον σκοπευτή την δυνατότητα να αντεπεξέρχεται με επιτυχία και στους πιο επίπονους σκοπευτικούς αγώνες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Εξαιρετικά ρεαλιστική Replica του πολύ γνωστού αληθινού πυροβόλου όπλου.
  • Μεταλλικό κλείστρου και εξαιρετικά υψηλής αντοχής σκελετός από ABS
  • Γεμιστήρας μεταλλικός αποσπώμενος κανονικού μεγέθους.
  • Σωστό βάρος και πολύ καλός ρεαλισμός στη χρήση του.
  • Μοναδική ελαστικοποιημένη χειρολαβή.
  • Θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί σαν εξαιρετικό όπλο εξάσκησης αφού η λειτουργία του είναι όμοια με εκείνη του αληθινού ημιαυτόματου πυροβόλου όπλου.
  • Σύστημα σκανδάλης διπλής ενέργειας, έξοχη έλξη με ομαλό και ελαφρό τράβηγμα.
  • Αποσυναρμολογείται στο πεδίο βολής όπως ακριβώς το αληθινό όπλο.

Προϋποθέσεις Αγοράς:

Για την Αγορά ενός Αεροβόλου Όπλου ή Πιστολιού ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο Έτος της Ηλικίας του και να το Πιστοποιεί με την επίδειξη της Αστυνομικής του Ταυτότητας. Επίσης θα πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα Αεροβόλα πιστόλια ΔΕΝ είναι παιχνίδια. Μπορεί να προκαλέσουν ΣΟΒΑΡΟ Τραυματισμό ή ακόμα και ΘΑΝΑΤΟ. Για τον λόγο αυτό ο κάθε χρήστης θα πρέπει να παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πριν από κάθε χρήση. Να θυμάστε "ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ". Ποτέ μην στρέφετε ένα όπλο απέναντι σε άλλο άτομο ακόμα και όταν γνωρίζετε ότι είναι άδειο.

ΑΕΡΟΒΟΛΟ KWC 24/7 - KWC