Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 
Filter by keyword
Price
Price: 0 - 0
Brand
28
200
221

Κατηγορίες

ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΑ-ΤΟΥΡΝΙΚΕ

CELOX APLICATOR 6gr -ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΣΥΡΙΓΓΑ CELOX APLICATOR 6gr -ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΣΥΡΙΓΓΑ
Εκπτώση
CELOX APLICATOR 6gr -ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΣΥΡΙΓΓΑ
33,00€31,35€

Το Celox σε μορφή σύριγγας είναι ειδικά σχεδιασμένο για σημαντικά διαμπερές και βαθιά αιμορραγικά τραύματα (πχ μαχαίρι, βλήμα, αιχμηρό αντικείμενο κτλ). Η σύριγγα είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να  απελευθερώνει  τον αιμοστατικό παράγοντα (υλικό σύριγγας) σε κάθε τραύμα ανεξαρτήτως βαθύ..

Καλάθι
CELOX ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ 15 gr CELOX ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ 15 gr
Εκπτώση
CELOX ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ 15 gr
25,20€23,95€

H αιμοστατική  σκόνη (κόκοι granule) ανήκει στα νέας αναβαθμισμένης γενιάς αιμοστατικών ικανά να σταματήσουν βαριές αιμοραγίες σε ανθρώπους και ζώα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους και είναι πολύ απλο στην εφαρμογή του ακόμα και αν δεν είναι ειδικευμένοι στην αντιμετώπιση τραυμάτων. Αδε..

Καλάθι
ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΟ TOURNIQUET SWAT-T
34,00€

Αιμοστατικό Tourniquet SWAT-Τ νέου τύπου κατασκευασμένο από ελαστικό ιμάντα. Ασφαλίζει και απασφαλίζει με το ένα χέρι χάρις της νέας τεχνολογίας μαγνητικό κλίπ που  ασφαλίζει...

Καλάθι
ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΑΧΗΣ CAT TOURNIQUET C-A-T
24,00€

Αιμοστατικός ιμάντας  τύπου CAT, αξιόπιστος και αποτελεσματικός για αιμόσταση σε ακρωτηριασμένα μέλη...

Καλάθι
ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΙΜΑΝΤΑΣ-TOURNIQUET  S.B.T ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΙΜΑΝΤΑΣ-TOURNIQUET  S.B.T
Εκπτώση
ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΙΜΑΝΤΑΣ-TOURNIQUET S.B.T
42,00€39,90€

Αιμοστατικός ιμάντας- tourniquet S.B.T σχεδιασμένος βάση των εμπειριών στο σύγχρονο πεδίο όπου και το τελευταίο δευτερόλεπτο είναι ζωτικής σημασίας, μπορεί να εφαρμοστεί στα άκρα με κρίσιμη αιμορραγία, ακόμα και με ένα χέρι πράγμα πολύ σημαντικό για όσους γνωρίζουν από combat medic. Δεν διαθέτει vel..

Καλάθι
ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ BCB FIELD DRESSING LARGE ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ BCB FIELD DRESSING LARGE
Εκπτώση
ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ BCB FIELD DRESSING LARGE
13,90€13,20€

Ο επίδεσμος Field Dressing Large της BCB είναι ένας αιμοστατικός επίδεσμος σε εργονομική συσκευασία 20x19 cm. Η συσκευασία του είναι αδιάβροχη και διαθέτει οδηγίες χρήσης. Φυσικά, η συσκευασία του διατηρεί άθικτο τον επίδεσμο, επιτρέποντας του να διατηρεί την αποστείρωσή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθε..

Καλάθι
ΘΩΡΑΚΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ CELOX FOXSEAL ΘΩΡΑΚΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ CELOX FOXSEAL
Εκπτώση
ΘΩΡΑΚΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ CELOX FOXSEAL
19,90€18,90€

Θωρακική σφραγίδα CELOX FOXSEAL  πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα FDA και CE, παρέχει κάλυψη για τραύματα μέχρι και 15 εκατοστά,διαθέτει 2 τεμάχια η κάθε συσκευασία για να μπορεί να καλυφθεί διαμπερές τραύμα ή πολλαπλά απ τη μια πλευρά του θώρακα.Προσκολλάται εύκολα και σταθερά ακόμα και σε δέρμα ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)