Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 
Filter by keyword
Price
Price: 0 - 0
Brand
106
269
80
103
112
105
107
ΧΡΩΜΑ
81
82
96
84
83
432
293
68

Κατηγορίες

ΜΑΣΚΕΣ GOOGLES

ΜΑΣΚΕΣ GOOGLES

GOGGLE MILTEC BLACK TACTICAL GOGGLE MILTEC BLACK TACTICAL
Εκπτώση
GOGGLE MILTEC BLACK TACTICAL
48,00€45,60€

GOGGLE MILTEC BLACK TACTICAL Γυαλιά τύπου μάσκα(GOOGLES)   MILTEC είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα μάσκας που κυκλοφορούν στην  αγορά με άριστη σχεση ποιότητας και τιμής. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και αποροφιτικότητα..

Καλάθι
Goggle Wiley X Nerve
99,00€

ΜΑΣΚΑ GOOGLE Wiley X Nerve Γυαλιά τύπου μάσκα(GOOGLES)  Nerve από τη Wiley X είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα μάσκας που κυκλοφορούν στην αγορά και χρησιμοποιούνται επίσημα από επίλεκτες ομάδες του Αμερικάνικου στρατού. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου ..

Καλάθι
GOGGLE Wiley X Spear
109,00€

ΜΑΣΚΑ GOGGLE Wiley X Spear Γυαλιά τύπου μάσκα(GOOGLES)  Spear από τη Wiley X είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα μάσκας που κυκλοφορούν στην αγορά και χρησιμοποιούνται επίσημα από επίλεκτες ομάδες του Αμερικάνικου στρατού. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύ..

Καλάθι
Goggles Bolle X800
79,00€

ΜΑΣΚΑ GOOGLE Bolle X800Γυαλιά τύπου μάσκα(GOOGLES) X800 από τη Bolle είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και πιο καλοπουλημένα μοντέλα μάσκας που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και χρησημοποιουνται επίσημα από επίλεκτες ομάδες  ειδικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Διαθέτουν πολυκαρβονικο..

Καλάθι
GOOGLE SMITH OPTICS OTW GOOGLE SMITH OPTICS OTW
Εκπτώση
GOOGLE SMITH OPTICS OTW
115,00€109,25€

ΜΑΣΚΑ GOOGLE SMITH OPTICS OTWΓυαλιά τύπου μάσκα(GOOGLES)   OTW  από τη SMITH OPTICS είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα μάσκας που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και χρησημοποιουνται επίσημα από επίλεκτες ομάδες  ειδικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμ..

Καλάθι
GOOGLE SMITH OPTICS OTW TURBOFAN GOOGLE SMITH OPTICS OTW TURBOFAN
Εκπτώση
GOOGLE SMITH OPTICS OTW TURBOFAN
233,00€221,35€

ΜΑΣΚΑ GOOGLE SMITH OPTICS OTW TURBOFANΓυαλιά τύπου μάσκα(GOOGLES)   OTW  από τη SMITH OPTICS είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα μάσκας που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και χρησημοποιουνται επίσημα από επίλεκτες ομάδες  ειδικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Διαθέτουν πολυκαρβονικο..

Καλάθι
ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ GOGGLES X1000 BOLLE
85,00€

Αντιβαλλιστική μάσκα goggles Bolle X1000, είναι η νεότερη γενιά χαμηλού προφίλ αντιβαλλιστική μάσκα  η οποία ταιριάζει σε κάθε επιχειρησιακή ανάγκη και όχι μόνο.Χάρις την ιδιαίτερη σχεδίαση της προσφέρει πανοραμική θέα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί  από άτομα με γυαλιά διόρθωσης της όρ..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ GOOGLES MILTEC 3 ΣΕ 1
Εκπτώση
ΓΥΑΛΙΑ GOOGLES MILTEC 3 ΣΕ 1
23,00€21,85€

ΓΥΑΛΙΑ GOOGLES MILTEC 3 ΣΕ 1, τα γυαλιά της miltec 3 σε 1 είναι κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικό και ελαφρύ υλικό Polycarbonate, υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στον σκελετό αλλά και στους φακούς. Διατείθονται στην συσκευασία με 3 φακούς: μαύρο, κίτρινο και διαφανές οι οποίοι παρέχουν και προστα..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE RUSH KIT
22,00€

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BOLLE RUSH KITΜάσκα ηλίου RUSH από τη Bolle. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς και αντιθαμβωτικούς φακούς βαλιστικού τύπου με μεγάλη ανθεκτικότητα και πολυκαρμπονικό σκελετό για ολοκληρωμένη προστασία. Έχουν άνετη περιμετρική προσαρμογή στο πρόσωπο.   Είναι ιδανικά για καθημερινή..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ-ΜΑΣΚΑ GOOGLE SWISS EYE INFANTRY
52,00€

H Swiss Eye παρουσίασε την νέα μάσκα Infantry η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες αλλά και φυσικά σε επιχειρησιακή χρήση. Σχεδιασμένη για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα μόνη της ή πάνω από κράνος ακόμα και να ποιαστεί με σκράρτς (Velcro) στο πίσω μέρος σε κράν..

Καλάθι
ΓΥΑΛΙΑ-ΜΑΣΚΑ OAKLEY SI BALLISTIC HALO
103,55€

Γυαλία- μάσκα Oakley SI Ballistic HALO  σχεδιασμένα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα που θέτει η Oakley, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των αλεξιπτωτιστών ελευθέρας πτώσης, προσφέροντας βαλλιστική προστασία στο χρήστη αλλά και προστασία από τον ήλιο. Τα Γυαλία- μάσκα Oakley SI Ballistic ..

Καλάθι
ΜΑΣΚΑ GOOGLE SMITH OPTICS BOOGIE ΜΑΣΚΑ GOOGLE SMITH OPTICS BOOGIE
Εκπτώση
ΜΑΣΚΑ GOOGLE SMITH OPTICS BOOGIE
83,00€78,85€

ΜΑΣΚΑ GOOGLE SMITH OPTICS BOOGIEΓυαλιά τύπου μάσκα(GOOGLES)   BOOGIE  από τη SMITH OPTICS είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα μάσκας που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και χρησημοποιουνται επίσημα από επίλεκτες ομάδες  ειδικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Διαθέτουν πολυκαρβονικούς..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)