Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

INVADER GEAR

EΠΙΑΓΚΟΝΙΔΑ INVADER GEAR XPD ELBOW PADS
16,15€

Η επιαγκονίδα XPD της Invader gear είναι κατασκευασμένη με όλα εκείνα τα ποιοτιτκά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο χρήστης στο πεδίο της μάχης. Διαθέτει νέο σχεδιασμό με μικρή γωνία ώστε να μπορεί ο χρήστης να κινεί τον αγκώνα του με μεγαλύτερη ευκολία χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού. Εσωτερικά το πο..

Καλάθι
EΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ INVADER GEAR XPD
18,05€

Η επιγονατίδα XPD της Invader gear είναι κατασκευασμένη με όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο χρήστης στο πεδίο της μάχης. Διαθέτει νέο σχεδιασμό με μικρή γωνία ώστε να μπορεί ο χρήστης να γονατίζει χωρίς τον κίνδυνο ολίσθησης σε όλα τα εδάφη. Εσωτερικά το πολύ κσλό υλικό που έχε..

Καλάθι
GHILLIE SUIT ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ INVADER GEAR
83,60€

Ghillie suit ελευθέρου σκοπευτή Invader Gear,με άριστη προσαρμογή πάνω στο χρήστη παρέχοντας άριστη ευελιξία και απόκρυψη...

Καλάθι
PLATE CARRIER ARMOR CARRIER INVADER GEAR
67,45€

PLATE CARRIER ARMOR CARRIER INVADER GEAR-φορέας πλακών θωράκισης invader gear, σχεδιασμένος για να παρέχει μέγιστη εργονομία του χρήστη σε καταστάσεις που απαιτούν ευελιξία αλλά παράλληλα υπάρχει ανάγκη θωράκισης. Διαθέτει πολύ ανθεκτικά molle και μπορεί να δεχθεί πάνω του οποιαδήποτε θήκη συμβατή μ..

Καλάθι
ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ INVADER GEAR
16,15€

ΑΟΡΤΗΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ INVADER GEAR, κατασκευασμένος από υψηλής αντοχής υλικό naylon webbing, με ενσωματομένα ελαστικά τμήματα, με κλίπ ταχείας απελευθέρωσης, κατασκευασμένα από υψηλής αντοχής υλικό DuraFlex και μεταλλικό κρίκο ανάρτησης στο όπλο. Ιδανικός για όλα τα όπλα και ειδικά για τουφέκια τύπο..

Καλάθι
ΑΡΤΑΝΗ PARACORD ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ INVADER GEAR
6,65€

ΑΡΤΑΝΗ PARACORD ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ INVADER GEAR. Σχοινί Αλεξιπτώτου (Αρτάνι) 0.4χλστ κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό υλικό ώστε να αντέχει σε μεγάλο βάρος (550Lb). Διατείθεαι σε συσκευασία των 15 μέτρων...

Καλάθι
ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ INVADER GEAR
8,55€

To ατραυματικό ψαλίδι της Invader Gear έχει την δυνατότητα να κόβει τα ρούχα γρήγορα χωρίς να τραυματίζει τον χρήστη, δίνοντας γρήγορη πρόσβαση στο τραύμα.Βάρος………..50γρ..

Καλάθι
ΓΑΝΙΑ INVADER GEAR RAPTOR
26,60€

Γάντι της εταιρείας INVADER GEAR για προστασία χεριού, είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Διαθέτει προστασία στα κότσια και τα άκρα. Κατάληλο για μηχανή...

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ INVADER GEAR FAST ROPE GLOVES
45,60€

Γάντι της εταιρείας INVADER GEAR. Είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Είναι κατασκευασμένο από ύφαμα ΝΟΜΕΧ® της DuPont®, το οποίο είναι βραδυφλεγές. Διαθέτει προστασία στο πάνω μέρος της παλάμης από πολυκαρβονικό υλικό και ειδικά σχεδ..

Καλάθι
ΓΑΝΤΙΑ INVADER GEAR SHOOTING
19,00€

Γάντι της εταιρείας INVADER GEAR για προστασία χεριού, είναι ελαφρύ, εύκαμπτο ώστε να μπορεί να χειριστεί ο χρήστης όπλο, φακό και διάφορα μικροαντικείμενα. Είναι ένα από τα πιο εύχρηστα γάντια που κυκλοφορούν στην αγορά, λόγω της ιδιαίτερης ευκαμψίας και σας το προσφέρουμε σε μια εξαιρετική τ..

Καλάθι
ΓΙΛΕΚΟ ΜΑΧΗΣ MOLLE INVADER GEAR MMV VEST
57,95€

Γιλέκο μάχης MOLLE INVADER GEAR MMV VEST, είναι ένα γιλέκο ελαφρυού τύπου αλλά συνάμα πολύ ανθεκτικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο (εσωτερικά). Είναι πλήρως ρυθμιζόμενο από ιμάντες στους ώμους και την πλάτη και είναι πλήρως συμβατό με σύστημα Mol..

Καλάθι
ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ INVADER GEAR ΜΚΙΙ CROSSDRAW VEST
76,95€

ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΟΘΗΚΗ INVADER GEAR ΜΚΙΙ CROSSDRAW VEST, είναι σχεδιασμένο και βασισμένο επάνω στα πολύ χρησιμοποιημένα και δοκιμασμένα για την αποτελεσματικότητα τους γιλέκα τύπου Load bering vest (εξάρτηση γιλέκο) είναι κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό υλικό με διχτυωτή πλατφόρμα για τον κ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 38 (4 Σελ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ