Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 130€

Με αγορές άνω των 150€ 4 άτοκες δόσεις

Το παντελόνι της INVADER PREDATOR αποτελεί το απόλυτο επιχειρησιακό παντελόνι, για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες των σωμάτων ασφαλείας και του προσωπικού των ειδικών δυνάμεων. Στην περιοχή της μέσης υπάρχει εσωτερική μαλακή επένδυση έτσι ώστε η πίεση της επιχειρησιακής ζώνης να μη δημιουργεί ερεθισμούς και κυκλοφοριακά προβλήματα. Στη μέση ασφαλίζει με φαρδιές επιφάνειες VELCRO και όχι με κουμπί για καλύτερη ρύθμιση και άνεση. Οι πολλές τσέπες του στα πλάγια, στους μηρούς, εσωτερικές με φερμουάρ στις πλαϊνές τσέπες,  ανοιχτές πάνω από τους μηρούς και στη γάμπα προσφέρουν άπλετο χώρο για φόρτο. Οι τοποθετήσεις των τσεπών έχουν γίνει βάση των επιχειρησιακών απαιτήσεων που καλούνται να καλύψουν. Διαθέτει εξωτερικές προσθαφαιρούμενες επιγονατίδες οι οποίες ρυθμίζονται καθ' ύψος και σφίγγουν κατά βούληση. Το παντελόνι χαμηλά διαθέτει γκέτα Nylon που κλείνει κατά βούληση για πλήρη προστασία των ποδιών. Η πρόσβαση σε όλες τις τσέπες είναι άνετη ακόμα και με γάντια. Η άνεση που προσφέρει η κατασκευή του INVADER PREDATOR είναι εξαιρετική καθώς δεν εμποδίζει ακόμα και τις πιο ακραίες κινήσεις που μπορούν να γίνουν σε επιχειρησιακές χρήσεις . Ένα παντελόνι για τον απαιτητικό επαγγελματία που θέλει να έχει την άνεση, την προστασία, τη χρηστικότητα και την αντοχή ως δεδομένα και απαραίτητα χαρακτηριστικά.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ INVADER GEAR PREDATOR PANTS

  • Κατασκευαστής: INVADER GEAR
  • Κωδικός Προϊόντος: ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ INVADER GEAR PREDATOR PANTS
  • 86,00€
  • 77,40€


Διαθέσιμες Επιλογές


Σχετικά Προϊόντα

ΧΙΤΩΝΙΟ HELIKON ACU/CPU

ΧΙΤΩΝΙΟ HELIKON ACU/CPU

Το νέο χιτώνιο επιχειρήσεων ACU/CPU της εταιρείας HELIKON είναι κατασκευασμένο με τα καλύτερης ποιότητας υλικά ώστε να δ..

45,60€ 48,00€

Στολή Tactical ριπ-στοπ (Xιτώνιο ριπ-στοπ)

Στολή Tactical ριπ-στοπ (Xιτώνιο ριπ-στοπ)

Στολή Tactical ριπ-στοπ (Xιτώνιο μπλε ριπ-στοπ) Στολή Tactical ριπ-στοπ. Σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές του αμερικά..

28,50€ 30,00€

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ CLAW GEAR STALKER MKIII

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ CLAW GEAR STALKER MKIII

Το παντελόνι Stalker MK.III της ελβετικής Claw Gear έχει βασιστεί πάνω στο πολύ επιτυχημένο Stalker MK.II το οποίο επα..

143,10€ 159,00€

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ CLAW GEAR RAIDER MKIV

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ CLAW GEAR RAIDER MKIV

Το παντελόνι Raider MK.IV της ελβετικής Claw Gear έχει βασιστεί πάνω στο πολύ επιτυχημένο Raider MK.III το οποίο επανα..

134,10€ 149,00€

ΜΠΛΟΥΖΑ CLAW GEAR MKII COMBAT SHIRT (WARRIOR)

ΜΠΛΟΥΖΑ CLAW GEAR MKII COMBAT SHIRT (WARRIOR)

Η μπλούζα COMBAT SHIRT MKII έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες του σύγχρονου μαχητή. Ο κορμός είναι κατασκευασμένος απο ε..

75,60€ 84,00€

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ CLAW GEAR MK2 INSTRUCTOR

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ CLAW GEAR MK2 INSTRUCTOR

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ CLAW GEAR MK2 INSTRUCTOR με κοντό μανίκι τύπου tactical t-shirt της εταιρείας CLAW GEAR. Eίναι ε..

35,10€ 39,00€

ΧΙΤΩΝΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ REVENGER TDU INVADER GEAR

ΧΙΤΩΝΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ REVENGER TDU INVADER GEAR

Το νέο χιτώνιο επιχειρήσεων REVENGER TDU της εταιρείας INVADER GEAR με ακόμα καλύτερης ποιότητας υλικά και καλύτερη εφαρ..

37,80€ 42,00€

Στολή Πυροσβεστικής μαύρο με κόκκινο σιρίτι (Παντελόνι)

Στολή Πυροσβεστικής μαύρο με κόκκινο σιρίτι (Παντελόνι)

Στολή Πυροσβεστικής μαύρο με κόκκινο σιρίτι (Παντελόνι) Στολή Πυροσβεστικής μαύρο με κόκκινο σιρίτι (Παντελόνι) ..

40,85€ 43,00€

Ετικέτες: ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ INVADER GEAR, ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ INVADER GEAR PREDATOR PANTS, PREDATOR PANTS