Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 
Filter by keyword
Price
Price: 0 - 0
Brand
174
80
ΓΕΥΜΑ
476
474
475
1302
1300
1298
1297
1296
1299
1301

Κατηγορίες

ΓΕΥΜΑΤΑ-ΤΡΟΦΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400γρ MILTEC ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400γρ MILTEC
Εκπτώση
ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400γρ MILTEC
10,00€9,50€

ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400γρ MILTEC. Αυγά με πατάτες και μπέικον σε κονσέρβα παρασκευασμένα με παραδοσιακό μαγείρεμα, χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά γεύσης και ουσίες Ε στο 95% της μεριδας. Παράγεται και συσκευάζεται στην Γερμανία με τοπικά παραδοσιακά γεμρανικά προιόντα–πρώτες ύλες...

Καλάθι
ΓΕΥΜΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ MFH
12,00€

Γεύμα εκτάκτου ανάγκης MFH. Ιδανικό για πεζοπόρους ή για έκτακτες ανάγκες διότι έχει μικρό βάρος και και πολύ υψηλή θερμιδική αξία και μεγάλη ημερομηνία λήξης.Είναι σε μορφή μπισκότων χωρισμένα σε ξεχωριστές αεροστεγείς συσκευασίες.Μπορεί να καταναλωθεί ως έχει ή να το κάνουμε σαν κρέμα με τη προσθή..

Καλάθι
ΓΕΥΜΑ ΜΑΧΗΣ (MRE) MILTEC ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΓΕΥΜΑ ΜΑΧΗΣ (MRE) MILTEC ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ
Εκπτώση
ΓΕΥΜΑ ΜΑΧΗΣ (MRE) MILTEC ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ
25,00€23,75€

Γεύμα μάχης (MRE) MILTEC έτοιμο για χρήση, δομημένο ώστε να καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του μαχητή (3000 Kcal) με το μικρότερο δυνατό βάρος, τα καλύτερης ποιότητας υλικά και υψηλής διατροφικής αξίας, με πρόβλεψη να διατηρείται πολλά χρόνια και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες..

Καλάθι
ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ BP-WR MFH
12,50€

ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ BP-WR MFH, οι μπάρες bp-wr αποτελούν μια τροφή υψηλής θερμιδικής πρωτεινικής αξίας η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από στρατιωτικούς, ορειβάτες, έκακτες ανάγκες, διασώστες, bug out bags και γενικά ανθρώπους που θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε δύσκολη κατάσταση. Διαθέτουν π..

Καλάθι
ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ MILTEC NRG5 GERMANY ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ MILTEC NRG5 GERMANY
Εκπτώση
ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ MILTEC NRG5 GERMANY
11,00€10,45€

Οι μπάρες NRG5 αποτελούν μια τροφή υψηλής θερμιδικής αξίας η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από στρατιωτικούς, ορειβάτες, έκακτες ανάγκες, διασώστες, bug out bags και γενικά ανθρώ που θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε δύσκολη κατάσταση.Διαθέτουν πολύ χαμηλό βάρος και όγκο και έχουν διάρκεια ζωής 20 χ..

Καλάθι
ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ MILTEC TACTICAL FOODPACK ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ MILTEC TACTICAL FOODPACK
Εκπτώση
ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ MILTEC TACTICAL FOODPACK
12,50€11,90€

ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ MILTEC TACTICAL FOODPACK, σχεδιασμένα και μελετημένα με βάση τις ανάγκες των ειδικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Είναι χαμηλά σε βάρος ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ θρεπτικά με υψηλή θερμιδική αξία και άριστη ποιότητα γεύσης χωρίς να δυσκολεύει την πέψη. Δεν διαθέτουν συντηρ..

Καλάθι
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400γρ MILTEC ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400γρ MILTEC
Εκπτώση
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400γρ MILTEC
8,00€7,60€

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400γρ MILTEC. Ζυμαρικά με σάλτσα μπολονέζ σε κονσέρβα παρασκευασμένα με παραδοσιακό μαγείρεμα, χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά γεύσης και ουσίες Ε στο 95% της μεριδας. Παράγεται και συσκευάζεται στην Γερμανία με τοπικά παραδοσιακά γεμρανικά προιόντα–πρώτες ύλες...

Καλάθι
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ MILTEC 400γρ MILTEC ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ MILTEC 400γρ MILTEC
Εκπτώση
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ MILTEC 400γρ MILTEC
11,00€10,45€

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ MILTEC 400γρ MILTEC. Μοσχαρίσιο ρολό σε κονσέρβα παρασκευασμένο με παραδοσιακό μαγείρεμα, χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά γεύσης και ουσίες Ε στο 95% της μεριδας. Παράγεται και συσκευάζεται στην Γερμανία με τοπικά παραδοσιακά γεμρανικά προιόντα–πρώτες ύλες. Ιδανικό γεύμα γι..

Καλάθι
ΜΠΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ MFH
2,00€

Μπάρες ενέργειας στρατιωτικών προδιαγραφών κατάλληλες, για ορειβασία, ιστιοπλοϊα, ημερήσιες εκδρομές, αποστολές, ποδηλασία βουνού, περιήγηση με μοτοσυκλέττα και σακίδια επιβίωσης. Πολύ νόστιμες και πανάλαφρες.Συστατικά:oat bars with banana and guarana contains caffeine26% whole wheat cereal flakes, ..

Καλάθι
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ MFH
6,00€

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ MFH. Τα ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ MFH (120 g) αποτελούν μια τροφή υψηλής θερμιδικής αξίας η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από στρατιωτικούς, ορειβάτες, έκακτες ανάγκες, διασώστες, bug out bags και γενικά ανθρώπους που θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε δύσκολη κατάσταση. Διαθέτουν πο..

Καλάθι
ΠΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ MFH CHILI CON CARNE
9,90€

Προμαγειρεμένες αφυδατωμένες τροφές, για ορειβασία, ιστιοπλοϊα, ημερήσιες εκδρομές, αποστολές, ποδηλασία βουνού, περιήγηση με μοτοσυκλέττα.  Πολύ νόστιμες και πανάλαφρες  Πολύ εύγεστο πιάτο. Βάρος 180 gr.Προσθέστε 300 ml. βραστό νερό, ανακατέψτε καλά. Διπλώστε την σακούλακαι αφήστε την γ..

Καλάθι
ΠΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ MFH ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΥΜΑ ΣΟΓΙΑΣ ΜΠΟΛΟΝΕΖ
9,90€

Προμαγειρεμένες αφυδατωμένες τροφές, για ορειβασία, ιστιοπλοϊα, ημερήσιες εκδρομές, αποστολές, ποδηλασία βουνού, περιήγηση με μοτοσυκλέττα.  Πολύ νόστιμες και πανάλαφρες Μακαρόνια με κυμά σόγιας μπολονέζ. Πολύ εύγεστο πιάτο. Βάρος 160 gr.Προσθέστε 300 ml. βραστό νερό, ανακατέψτε καλά. Διπλώστ..

Καλάθι
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)