Τηλ: 28210-87733     Αναζήτηση
 

Κατηγορίες

CHEST RIG 901 ELITE OPS BASE WARRIOR ASSAULT

  • 132,05€

Επιθυμητό

Σύγκριση

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ευρετήριο Κατασκευαστών WARRIOR ASSAULT SYSTEMS

Κωδικός Προϊόντος: CHEST RIG 901 ELITE OPS BASE WARRIOR ASSAULT

Chest rig 901 elite ops base Warrior Assault, ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα εξαρτήσεων της Warrior Assault το οποίο έφερε την επανάσταση στα chest rigs. To μειονέκτημα των εξαρτήσεων τύπου chest rig ήταν ότι ήταν δύσκολο να φορεθούν χωρίς τη βοήθεια και δεύτερου ατόμου, το οποίο η Warrior Assault έλυσε με την τοποθέτηση στο μπροστινό τμήμα ενός φερμουάρ βαρέος τύπου το οποίο ασφαλίζει με velcro και κόπιτσες. Το chest rig 901 elite ops base  δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να το σετάρει όπως ακριβώς τον βολεύει επιλέγοντας θήκες και αξεσουάρ από μια ευρεία γκάμα που προσφέρει η εταιρία και όχι μόνο.

Στην εσωτερική του πλευρά διαθέτει επένδυση 3D Spacer Mesh για μεγαλύτερη άνεση και διαχείριση του ιδρώτα του χρήστη.Επίσης σε περίπτωση που οι συνθήκες το απαιτούν μπορεί να τοποθετηθεί αντιβαλλιστική πλάκα 10''x12''. Προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί και το πίσω μέρος του το  Warrior Back Panel. το οποίο πωλείται χωριστά.


Κατασκευασμένο από 500D Cordura και Genuine US Mil Spec Webbing.


Όλα του τα υλικά,κλιψάκια,νήματα, φερμουάρ κτλ έχουν ειδική επεξεργασία για την μέγιστη δυνατή απόκρυψη στο υπέρυθρο φάσμα.